gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
nisi više ili nisi nikad bio?
a šta si, baptista?
Pravoslavac. A ti si sektaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi više ili nisi nikad bio?
a šta si, baptista?
Sekte su strasna stvar i u prvom planu se razlikuju od vere zato sto se prilozi u veri daju dobrovoljno ili nikako (ako neko nema), dok se kod sekti novac eksplicitno trazi dok na kraju ne rasturi porodicu.
One su zato gore od droge, kao sto si naveo u primeru.
pa sekte imaju drugačiji pogled na religiju, zato i jesu sekte.Smetaju mi sekte a ne ljudi koji imaju drugačiji pogled na religiju.
Ni jedna religija nije losa...samo ni jedna nije potpuna jer je covek taj koji treba da je upotpuni,a ljudi tu grese,ne vide to na pravi nacin,tumace veru pogresno i onda im je Bog kriv kad izgube lovu na kladionici,kad ih ostavi devojka a ne zapitaju se sta je do toga dovelo,kad deca postanu narkici...svaka od ovih prica ima dve strane,tako i covek ima dve strane pa tako i vera ima dve strane,sad samo zavisi kako je ljudi tumace.Ni jedna vera ne kaze nesto ruzno ili lose,ni jedan Bog (iako mislim da ima jedan,ovo se odnosi na razlicite vere u kojoj svaka ima svoj naziv za Boga) ne radi lose,vec su ljudi ti sto cine lose jedni drugima ili sami sebi.To sto vidis popa da je lopuza ne znaci da ta vera ne valja vec da je taj pop cini lose.
![]()
A sto se tice teme,nema sta ko koga da brani,svako odlucuje za sebe u svoje ime...Ne moze nasu zemlju niko da odbrani od propadanja vec nekoliko godina,kad MI narod to sami ne cinimo...
Pa jesi li? Čini mi se da si ih na jednoj temi branio...baš kao i masone...
pa sekte imaju drugačiji pogled na religiju, zato i jesu sekte.
pa sekte imaju drugačiji pogled na religiju, zato i jesu sekte.
Naravno da branim njihova uverenja iako znam da su krajnje neozbiljni, i braniću svakog normalnog čoveka koji se drži svojih uverenja,i ne smatra da su tuđa "sekte" i "satanizam" od zatucanih talibana koji bi da se ponovo uvede kamenovanje do smrti.
I pokušavaju da vrbuju druge. To je agresija.
znači da si isti pištolj ko i oni... isto ...samo rugo pakovanje...
To je paradoks koji niko još nije uspio da riješi.Ni jedna religija ne daje odgovore, samo pokusava da ih zamaskira. Kako moze ateista da krivi Boga?
Pravoslavac. A ti si sektaš?
Oni možda jesu, ja sam pre kao pit bul. Kad zagrizem, ne puštam dok plen ne crkne.
Jeste.Onda je agresija i ako vernik silom tera nevernika da veruje u Boga .zar ne ?![]()
A jel i to neka sekta?mene možeš svrstati pod nevernik.![]()
To čine sukcesivno... mnogo ljudi poklekne...Kako pokušavaju da vrbuju? Deljejem letaka i pamfleta na ulici?![]()
i pravoslavci vrbuju druge.
svima je to sveta dužnost, nema tu razlike.
Onda je agresija i ako vernik silom tera nevernika da veruje u Boga .zar ne ?![]()
Jeste.
A jel i to neka sekta?
To čine sukcesivno... mnogo ljudi poklekne...
Eparhija bačka protestuje zbog Balaševićevog koncerta
Eparhija bačka usprotivila se danas zbog postavljanja metalne konstrukcije za ozvučenje i video-prenos koncerta Đorđa Balaševića pred ulazom i ogradom Vladičanskog dvora i samo nekoliko metara od Saborne crkve koja proslavlja svoju slavu, a bez njene saglasnosti.
Hm zar nije tu upravo i jedino odlika bile koje priznate religije? Sima se stavi etikata u Srbiji da su hricani bili oni to ili ne, cak i ateiste etiketiraju...
To je paradoks koji niko još nije uspio da riješi.![]()
To nije agresija nego negodovanje na koje svako ima pravo.Šta oni imaju da sprovode agresiju i protestuju zbog kulturnog dešavanja na gradskom zemljištu?
Vi ste atestirani.