- Poruka
- 63.764
Не једемо сендвиче и паризереPrvo da pogledam u korpu, ako vidim sns sendvic onda svakako.

Видиш да ћемо да пецамо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не једемо сендвиче и паризереPrvo da pogledam u korpu, ako vidim sns sendvic onda svakako.

Pređi onda na alpsku salamu, nije ni ona loša.Не једемо сендвиче и паризере
Видиш да ћемо да пецамо.

Kako molim? Jel se ti drogiraš?Smanji prioritete i manje se pojavljuj na nekim dešavanjima i eto odmah dovoljno vremena za sve.
Једем само кавијар и пијем шампањац, економски тигар, бре...Pređi onda na alpsku salamu, nije ni ona loša.
Nece ni ribe parizerНе једемо сендвиче и паризере
Видиш да ћемо да пецамо.

Manje veselja i ostaloh proslava i sve se stiže na vreme.Kako molim? Jel se ti drogiraš?

Boga mi imaš nekih problema sa čitanjem jer vremena imam koliko god hoću i sve stignem što treba.Manje veselja i ostaloh proslava i sve se stiže na vreme.
Samo jako, samo jako, ide život samo tako!Једем само кавијар и пијем шампањац, економски тигар, бре...
То види са Калис, ја ћу да читамNece ni ribe parizer

Loše sam te razumeo, mislio sam da ti fali hitrine da postigneš sve što trenutno želiš. Opušteno.Boga mi imaš nekih problema sa čitanjem jer vremena imam koliko god hoću i sve stignem što treba.
moze fotkaНисам разумела овај део са заустављањем процеса борања?
Боре су у великој мери и ствар генетике, ја сем смејалица и мрштилица у 55. години немам боре.
Ne starim lepo, ali se osećam lepo jer me baš briga.Начитали смо се овде свега и свачега по питању година и старења, од тога да смо ок са тиме, до тога да су људи 40+ већ једном ногом у гробу
Да ли вас вређа кад неко помиње године или схватате да је то неминовно?
Да ли вас ујутро изненади неко непознато старије лице у огледалу, старије од менталне представе коју имате о себи?
Да ли размишљате о затезању, хијалуронима, ботоксима, филерима или пуштате да време ради своје, остављајући трагове проживљеног живота?
Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?
Jako loše.Како прихватате старење?
Jako loše.
Poželim se vratiti u ono vrijeme, tijelo i ponajviše mentalni sklop, kada sam imao 8 godina.

A ti kao ne bi?

Opušteno Mina.Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?
Начитали смо се овде свега и свачега по питању година и старења, од тога да смо ок са тиме, до тога да су људи 40+ већ једном ногом у гробу
Да ли вас вређа кад неко помиње године или схватате да је то неминовно?
Да ли вас ујутро изненади неко непознато старије лице у огледалу, старије од менталне представе коју имате о себи?
Да ли размишљате о затезању, хијалуронима, ботоксима, филерима или пуштате да време ради своје, остављајући трагове проживљеног живота?
Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?
Ali onda ti ona ljeta dok si bila dijete ne bi bila beskonačna.Што се саме теме тиче, нисам оптерећена годинама, само ми је жао што се не рађамо у старту с бољом памећу за неке ствари.
Било би другачијих избора.