Како прихватате старење?

Да ли и ти машташ о томе да као старица од 80+ седиш у кафићу и посматраш живот који пролази испред твог стола :prstic:
Ne u kafiću ali da u bašti ispred neke kamene kuće... povremeno okupljam društvo, slušamo muziku i jedemo lokalnu hranu...

Poslednja izmena:
Нисам разумела овај део са заустављањем процеса борања?
Боре су у великој мери и ствар генетике, ја сем смејалица и мрштилица у 55. години немам боре.
као што сам написала , пилинг , ласери и тако то зауставља боре

Начитали смо се овде свега и свачега по питању година и старења, од тога да смо ок са тиме, до тога да су људи 40+ већ једном ногом у гробу :lol:
Да ли вас вређа кад неко помиње године или схватате да је то неминовно?
Да ли вас ујутро изненади неко непознато старије лице у огледалу, старије од менталне представе коју имате о себи?
Да ли размишљате о затезању, хијалуронима, ботоксима, филерима или пуштате да време ради своје, остављајући трагове проживљеног живота?
Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?

Necu se podmladjivati, jos uvek ni kosu nisam ofarbala...ali svesna sam da vise nisam lepuskasta.

Sada sam...sredovecna.

Da li mi je milo...pa, iskreno govoreci, bas i nije.
Ne bih imala nista protiv da sam lepsa.

Necu se podmladjivati, jos uvek ni kosu nisam ofarbala...ali svesna sam da vise nisam lepuskasta.

Sada sam...sredovecna.

По овоме бих рекла да ћеш кад порастеш бити Мина...ниси одушевљена, али нећеш ништа ни предузети поводом тога :lol:

Sada sam...sredovecna.

Ako sad ne ulete bar dvojica standardnih kompliment tipova da ti kažu "šta pričaš bre?! ti si prelepa!" ovaj forum je izgubio smisao

По овоме бих рекла да ћеш кад порастеш бити Мина...ниси одушевљена, али нећеш ништа ни предузети поводом тога :lol:

Necu.

Mozda samo izvucem dva pramena napred neke karamele jer sedim urnebesno, kao Kruela De Vil, samo ta dva pramena.

I zanimljivo mi je da ih gledam. Negde lepo, onako srebrnkasta vlas se sija, bokte. Negde mi je lepa, na uvrnut nacin.

Ne volim bore, imam bledo lice i mazem ga stalno ali suva i tanka koza se bora, sta se moze.

I...ima jos nesto...navikla sam, a mozda je glupo, jeste sigurno, zvuci kretenski, ali navikla sam da sam mala. Da sam od svih mojih mladja.
A sada sam k'o Nikola Simic u Tesnoj kozi "od koga sam, bre, ja mladji referent!?"

Nemam zelju da se podmladjujem.
Neki vozovi su prosli i treba da bude tako.
Mladolik sam genetski pa nemam shock kad se gledam u ogledalo
a osedeo sam takodje genetski u prvom razredu srednje skole
A inacce me iopste ne tangira protok godina...
Svima je isto...nekima smeta ali meni ne.
To sam sto sam.
Ja volim da kazem kome se ne svidja ne mora ni da gleda, ljudima ne volim da ugadjam.

Necu.

Mozda samo izvucem dva pramena napred neke karamele jer sedim urnebesno, kao Kruela De Vil, samo ta dva pramena.

I zanimljivo mi je da ih gledam. Negde lepo, onako srebrnkasta vlas se sija, bokte. Negde mi je lepa, na uvrnut nacin.

Ne volim bore, imam bledo lice i mazem ga stalno ali suva i tanka koza se bora, sta se moze.

I...ima jos nesto...navikla sam, a mozda je glupo, jeste sigurno, zvuci kretenski, ali navikla sam da sam mala. Da sam od svih mojih mladja.
A sada sam k'o Nikola Simic u Tesnoj kozi "od koga sam, bre, ja mladji referent!?"
Ја имам један седи прамен напред. Ти си Круела, ја сам Индира Ганди :lol:

Ako se vucem niz put u tim godinama i ne mogu vise da vozim auto onda me i ne zanima takav zivot.
Наравно да се вучеш, матор си, али није баш ни да негде журиш... Ногу пред ногу, па кад стигнеш :lol:
Ја бих баш волела да будем таква старица.

Back