Како прихватате старење?

Начитали смо се овде свега и свачега по питању година и старења, од тога да смо ок са тиме, до тога да су људи 40+ већ једном ногом у гробу :lol:
Да ли вас вређа кад неко помиње године или схватате да је то неминовно?
Да ли вас ујутро изненади неко непознато старије лице у огледалу, старије од менталне представе коју имате о себи?
Да ли размишљате о затезању, хијалуронима, ботоксима, филерима или пуштате да време ради своје, остављајући трагове проживљеног живота?
Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?
Ne starim lepo, ali se osećam lepo jer me baš briga.

Моја бакута је говорила да до 30. године иду, а од тридесете лете.
Имам исти осећај.
Ти дечији распусти су били дивни.
И на студијама је било супер, уз сва одрицања због учења.
Док су други одговорни за нас, идилично је. :D

Што се саме теме тиче, нисам оптерећена годинама, само ми је жао што се не рађамо у старту с бољом памећу за неке ствари.
Било би другачијих избора.

Начитали смо се овде свега и свачега по питању година и старења, од тога да смо ок са тиме, до тога да су људи 40+ већ једном ногом у гробу :lol:
Да ли вас вређа кад неко помиње године или схватате да је то неминовно?
Да ли вас ујутро изненади неко непознато старије лице у огледалу, старије од менталне представе коју имате о себи?
Да ли размишљате о затезању, хијалуронима, ботоксима, филерима или пуштате да време ради своје, остављајући трагове проживљеног живота?
Да ли мислите да старите лепо, или вам се не свиђа оно што видите у излогу крај кога пролазите?

Dok ne nastupi ozbiljna fizicka bolest i/ili fizicki bolovi, nema nikakvih ozbiljnih problema.

Што се саме теме тиче, нисам оптерећена годинама, само ми је жао што се не рађамо у старту с бољом памећу за неке ствари.
Било би другачијих избора.
Ali onda ti ona ljeta dok si bila dijete ne bi bila beskonačna.
Ne idu ovce i novce.

Daj prisjeti se, koliko si bezbrižna tada bila... čak su ti blasfemične gluposti padale na pamet, npr. da je ljeto predugačko i da opet želiš nazad u osnovnu i vidjeti kolege iz razreda... da bi ti se nakon tri dana od početka nastave smrklo i pitala se gdje ti je pamet bila.

Back