Kako prici devojci

benghazi31:
Otkud ti tako glupa ideja?Žene vole pamet jer je i same poseduju,u obilnoj količini.
A mislim da je prirodni pristup devojci najbolji.I one mrze folirante i prevarante,i to se namiriše na kilometar.Ako vredite ,budite ono što jeste,pa će dotična da se zainteresuje.
A pogled govori više od reči,zato pazite kako gledate.

zenama treba pricati ono sto zele da cuju!!!
Uvek sam to radio i svaka je bila moja, sve sam dobijao!
(treba nik da promenim u don juan :D :D :D )

benghazi31:
Otkud ti tako glupa ideja?Žene vole pamet jer je i same poseduju,u obilnoj količini.
A mislim da je prirodni pristup devojci najbolji.I one mrze folirante i prevarante,i to se namiriše na kilometar.Ako vredite ,budite ono što jeste,pa će dotična da se zainteresuje.
A pogled govori više od reči,zato pazite kako gledate.

zar ti nisi udata 6 meseci za muza koji te vara?!? ili gresim? :?:

devojcurak:
budi svoj...budi ono sto jesi......prorodan i spontan...opusten...pricaj o lepim stvarima, tu ne msilim da je zaprosis.....ali izbegavaj bedak teme, udeli joj neki kompliment....pruzi paznju....zensko sam i govorim ti ono sto stvarno zna da obori devojke s nogu...a one varijante kola..kajle...puno para i kres kombinacije...koje se ovde vecito spominju.....takav da mi pridje rekla bih..."Pogresna adresa....Strahinjic je malo nize..."..nije foliranje..ali bas ti likovi sam uaaauuuu kolima me abnormalno mnogoooooo nerviraju.....i "to" pali samo i iskljucivo kod sponzorusa.......au dosta od mene!

devojcurak, jel si za jednu toplu cokoladu? 8-)

AcaBg82:
Jesi li ti bio na tom zapadu? Ja sam otiso i pokuso da ostanem, i verovao ili ne, u autobusu mi je u najvecem bedaku, tamo negde u pickoj materini u Kenjadi prisla veoma slatka devojka da se upozna samnom a licio sam ne veoma depresivnu i izbedacenu osobu negde u pickoj materini od kuce. I onda prisla da se upoznamo. I to mrtva ladna. A meni na celu pisalo: "U bedaku sam drma me nostalgija"

То је само пример.
Велики број dating agencies потврђује моје тврдње и још већи број сајтова који се тиме бави.

За Бразил ово не важи.
happy0144.gif
Пријатељ био у Бразилу '99. Бразилке нападају неуморно, да му се на крају све смучило.

AcaBg82:
Da vidim ovde tako neka cura da ti pridje?

Oво стоји.

AcaBg82:
Sta serem, ne seri ti. Napravile ste citavu filozofiju oko prilaska. Sto covek ne moze normalno da vam pridje. AAAA to nije originalno. Nego treba pola sata da smislja neku sekspirovsku originalnu recenicu, koji ce do izgovori ko vrhunski glumac, a da je doticna nikad do sada nije cula. Ma idi bre.
aco.. pa sad skachesh sam sebi u usta :lol:
sa mnom bar ne bi trebalo da imash problema.... ono... po tvojoj prichi trebalo bi da se ozarim kad dodjesh i kazhesh "aca"..... ipak sam ja sa zapada.... :lol:

Vidim ovde se puno pominju sklopovi reči kao"budi samo svoj"ili "budi iskren i opušten", to su veoma opširne stvari i pomalo utopiski deluju u ovoj našoj sredini :roll: prvi kontakt na ulici sa nepoznatom devojkom je skoro nemoguć u većini slučajeva(skoro svaka ili spusti pogled ili podigne nos), u diskotekama cure su u grupicama i mogućnost prilaska i priče tj žvake je ravna nuli jer su toliko zaokupljene posmatranjem ostalih cura kako je koja obučena da i ne vide ostalo(a i ništa se ne čuje od buke) ni u kafićima nije ništa bolje samo sede i pijuckaju jedno piće i gledaju ima li neko da im plati još koje,prilazak i osvajanje je bez problema moguć ovim klincima u osnovnoj i srednjoj jer devojkama treba iskustvo a tu si im vršnjaci od obilate pomoći, pare su ljudi ipak bitne(trebaju ti za novu odeću,obuću,za islaske bre svaki izlazak košta) a odakle ako su ti roditelji ostali bez posla ili ne daj bože bolesni a ti jedva možeš da skupiš i za hranu i struju :roll: i ja našao gde ću ovo napisati bwe :lol:

u zavisnosti sta zelis od te devojke. ako je sex u pitanju LAZI koliko mozes...naravno ne providno..brdo komplimenata, idi dotle da si se zaljubio( pali kod glupacica i ochajnih,zeljnih ljubavi).
ako, pak, hoces da nadjes devojku... moje ti suze tu ne mogu pomoci...obrati paznjuna njeno ponasanje dalje ide samo..

e ljudi ja startujem prosecno 3 ribe dnevno, skroz je nebitno sta joj kazes, samo se ne treba drzati glupih klisea da li hoces da se upoznamo, koliko je sati, jer joj dajes povoda da te odbije u samom pocetku, mada i to moze da prodje...........
najvaznije je da uvek imas neki odgovor na njenu recenicu, a to moze da se postigne ne pripremanjem gotovih odgovora, nego stalnim radom...........
ja sam imao velikih problema kad sam poco da startujem, treso sam se ko prut, ali sada sam ladan ko spricer i dobro mi ide.........
inace najvise startujem na ulici, parkovima i na raznim mestima PREKO DANA,klubove i kafice sam davno batalio i dosta razloga..........

mare34:
e ljudi ja startujem prosecno 3 ribe dnevno, skroz je nebitno sta joj kazes, samo se ne treba drzati glupih klisea da li hoces da se upoznamo, koliko je sati, jer joj dajes povoda da te odbije u samom pocetku, mada i to moze da prodje...........
najvaznije je da uvek imas neki odgovor na njenu recenicu, a to moze da se postigne ne pripremanjem gotovih odgovora, nego stalnim radom...........
ja sam imao velikih problema kad sam poco da startujem, treso sam se ko prut, ali sada sam ladan ko spricer i dobro mi ide.........
inace najvise startujem na ulici, parkovima i na raznim mestima PREKO DANA,klubove i kafice sam davno batalio i dosta razloga..........
A da nisi i ti neki kontrolor ili naplaćivač parking prostora :lol: jbt 3 ribe dnevno a možda čovek radi u ribarnici :lol:

E, i ja da stavim svoj komentar na ovu temu... Prici devojci je individualna stvar o kojoj ne treba mnogo razmisljati i neka bude spontana, tj. pridji i pricaj o tome sto ti mislis da je najbolje u tom trenutku i ne strepi "A sta ako me odbije?"...Korpa pa sta? Predji na drugu, trecu, cetvrtu kod jedne ce upaliti... Elem, dobro znamo kad muskarac prilazi nekoj ribi sta zeli od nje, upoznavanje, konverzaciju, vezu sa redovnim sexom ili sex za jednu noc, sve u svemu svodi se na sex. Ako zelis sex za jednu noc, pricaj snjom, zezaj se, budi mastovit i duhovit a posle se ponudi da je odvezes kuci i napadni je u autu, ako te odbije, korpa pa sta? Ima koja hoce. Ako hoces vezu, isto vazi, manje-vise postavi se drugarski, malo joj ladi vise je kuliraj, uspece ti. I jos nesto, ako hoces dobru macku pored sebe, ne zivi u zabludi i ne budi "slep kod ociju" sedi na klupu pored kolovoza, gledaj i dobices odgovor na sve... I videces samo u skupom autu i na dobrom motoru extra zgodnu macku... 90% zena svesno ili ne svesno gledaju na muskarca kroz materijalnu korist, od ljubavi se ne zivi, nego od novaca, ljubav je sirotinja stvorila kroz moto "ako nemamo para, hajde da se volimo", svaka hoce deset pari dobrih italijanskih cipela, deset dobrih haljina, jedan dobar auto sa kojim ce da nabija komplekse svojoj konkurenciji... A kad budes kupio dobar auto ili dobar motor automatski postaces "sladak" u njihovim ocima vise nego kad si bio bez njega i karaces bolje cice, no, tu ces naici na jedan veci problem, vise neces znati koja je sa tobom zbog para a koja zbog ljubavi... Na tebi je da razmislis.;)

Back