raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
ih bre marlone, pa znash da ja volim lepe stvari da gledim...a malo joge i ogledala chine chuda 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sko:s' ledja
raindog:a jel to neshto na konto onog boli me racq ?ma vidjam redovno , fala na pitanju 8)
raindog:fora je u tome da devojci ostavish malo prostora da dishe, da te oshmeka i sl. a ne odma da krenesh da je davish, a da nije uspela ni da te pogleda
uostalom dati nekom kompliment ako tako zaista mislish ne bi trebalo da bude toliko opterecenje normalnoj osobi, niti povod da ochekujesh da ti se kompliment uzvrati
... trece vrste.AntunTun:zdravo....ja sam pavle....a ovo je moj prvi kontakt
Jaoooojjj... sad kao zezas... a kad si ti plakala po 4umu kako si nedohebana.... Mislim stvarno imas dvostruke standarde... I pazi nisu svi u gey fazonu to moras da ubacis u tu tvoju lepu glavicu...raindog:ajde aleksej nemoj tako da si na kraj srca
pa posrecice se i tebi jednom, nekad, mozhda, da si nadjesh partnera tj partnerku (da me ne shvatish pogreshno)
![]()
raindog:da, da eto odgovaraju ti oni shto su p i c h q videli u mroslom milenijumu
budesh li njih slushao daleko cesh dogurati
nego na konto teme, meni nikad nije bilo jasno zashto tip ne mozhe prici odmah devojci koja mu se dopadne, uz osmeh i lagano spushtanje ruke niz ledja (al pristojno ) reci joj da mu se dopada njen osmeh/ochi/ona , bla bla, reci joj to shto misli i produzhiti dalje uz "samo sam hteo to da ti kazhem"
i lepo mamac bachen, odesh na neku pristojnu razdaljinu odakle joj se osmehnesh i odakle mozhesh da posmatrash kako reaguje na tebe i to je to, ako je riba zainteresovana stavice ti to do znanja
i teren za dalju akciju pripremljen :
raindog:ajde aleksej nemoj tako da si na kraj srca
pa posrecice se i tebi jednom, nekad, mozhda, da si nadjesh partnera tj partnerku (da me ne shvatish pogreshno)
![]()
PLESsitnihDEMONA:Jel ti stvarno verujes u ovo sto si napisala?
Ne,pazi...kintu sam pomanuo usput. To nema neke velike veze sa samim stratom.raindog:naravno da verujem, verovali vi ili ne josh uvek ima ok ljudi na ovoj planeti koje ne interesuju tudje pare, al ebi ga, ne interesuju ih ni materijalisti, tako da neki odavde ionako nikad ne bi uspeli da skontaju za moj pojam normalnu devojku , pa nije ni bitno u shta ja verujem ili ne ....
sinnke:Nisu njeni kriterijumi niski vec je ona jednostavna.
GalebDzonatan:u jednostavnosti je savrsenstvo![]()
ra-ta-tat:najbolje da staneš ispred nje i gledaš je malo
i onda odeš
i tada ćeš znati da te je primetila
posle joj namiguješ u crkvi ili nešto
a onda joj kupiš sladoled and stuff
lara#1:Evo jedan koristan savet (to sam otkrila u seriji Nepristojni ljudi): izadjes u grad i sacekas npr 3 ujutru, kada je devojka suvise umorna da bi te procenjivala i odusevljavala se tvojom originalnoscu, pridjes joj sa nekom totalno obicnom forom, i 99% ce ti dati br. tel (ako si joj vizuelno prihvatljiv). Priznajem da sam 1 pala na to, ali ipak mu kasnije nije vredelo, ubrzo sam skontala da je bezveze, tj. posle jednog razgovora.