Kako prici devojci

Nemopj uopste da mislis kako, sta ti padne na pamet, to joj reci, najbolje ako je nesto saljivo. Najvaznija stvar je da ribi prilazis ne zato da bi je smuvao, nego zato da bi se zezao sa njom. I sto je najvaznije, bas te briga sta ti ona odgovori, ti to sve radis zbog sebe, a ne zbog nje. Tvoj problem je sto mislis da ako izgovoris neku carobnu recenicu, da ce riba pasti i da ces da je smuvas, ali takve recenice ne postoje, samo se zezaj sa svim ribama i one ce juriti za tobom.

raindog:
fora je u tome da devojci ostavish malo prostora da dishe, da te oshmeka i sl. a ne odma da krenesh da je davish, a da nije uspela ni da te pogleda
uostalom dati nekom kompliment ako tako zaista mislish ne bi trebalo da bude toliko opterecenje normalnoj osobi, niti povod da ochekujesh da ti se kompliment uzvrati

Dok se ona odluci, ja nadjem drugu. Mora reci da razmislja. Od nagadjanja nema nista.

raindog:
:lol: ajde aleksej nemoj tako da si na kraj srca :lol: pa posrecice se i tebi jednom, nekad, mozhda, da si nadjesh partnera tj partnerku (da me ne shvatish pogreshno) :lol:
Jaoooojjj... sad kao zezas... a kad si ti plakala po 4umu kako si nedohebana.... Mislim stvarno imas dvostruke standarde... I pazi nisu svi u gey fazonu to moras da ubacis u tu tvoju lepu glavicu... :lol:

raindog:
:lol: da, da eto odgovaraju ti oni shto su p i c h q videli u mroslom milenijumu :lol:
budesh li njih slushao daleko cesh dogurati :lol:

nego na konto teme, meni nikad nije bilo jasno zashto tip ne mozhe prici odmah devojci koja mu se dopadne, uz osmeh i lagano spushtanje ruke niz ledja (al pristojno ) reci joj da mu se dopada njen osmeh/ochi/ona , bla bla, reci joj to shto misli i produzhiti dalje uz "samo sam hteo to da ti kazhem"

i lepo mamac bachen, odesh na neku pristojnu razdaljinu odakle joj se osmehnesh i odakle mozhesh da posmatrash kako reaguje na tebe i to je to, ako je riba zainteresovana stavice ti to do znanja
i teren za dalju akciju pripremljen :
:lol: :lol: :lol:
Ovo je smeh...nekako od muke.
Jel ti stvarno verujes u ovo sto si napisala?
Necu da kazem da mozda nije istina,ali ja u to ne verujem i veoma cesto nemam nikakvu sumnju da su Sinnke i Aleksej ponekad upravu sto se tice KESHA. Samo necu da se izjasnjavam za bilo koju stanu...jer me generalno ne zanima ta diskusija.

raindog:
:lol: ajde aleksej nemoj tako da si na kraj srca :lol: pa posrecice se i tebi jednom, nekad, mozhda, da si nadjesh partnera tj partnerku (da me ne shvatish pogreshno) :lol:

Takve kao ti ja necu nikad moci da razumem....

A IDELANU zenu ja sam nasao, kojoj ti a ni mnoge druge na forumu nisu ni za mali nokat, ali.... Neke se razlike ne mogu nazalost prevazici.

PLESsitnihDEMONA:
Jel ti stvarno verujes u ovo sto si napisala?

naravno da verujem, verovali vi ili ne josh uvek ima ok ljudi na ovoj planeti koje ne interesuju tudje pare, al ebi ga, ne interesuju ih ni materijalisti, tako da neki odavde ionako nikad ne bi uspeli da skontaju za moj pojam normalnu devojku , pa nije ni bitno u shta ja verujem ili ne ....

raindog:
naravno da verujem, verovali vi ili ne josh uvek ima ok ljudi na ovoj planeti koje ne interesuju tudje pare, al ebi ga, ne interesuju ih ni materijalisti, tako da neki odavde ionako nikad ne bi uspeli da skontaju za moj pojam normalnu devojku , pa nije ni bitno u shta ja verujem ili ne ....
Ne,pazi...kintu sam pomanuo usput. To nema neke velike veze sa samim stratom.
Vise sam mislio na nacin starta koji si opisala. Deluje mi malo fiiijjjuuu...:lol:

Tja...
Čuj, momak, odveć sam star, da bih ti mogao pomoći, ali poslušaj moj savjet...
Ako se dopadneš devojci, ono, u globalu na prvi pogled - tipa, odeća, stil, friz, osmeh... Možeš da baljezgaš kol'ko hoćeš, nemaš problema. Osim ako nisi kreten ili te bije glas da imaš sidu.

Evo jedan koristan savet (to sam otkrila u seriji Nepristojni ljudi): izadjes u grad i sacekas npr 3 ujutru, kada je devojka suvise umorna da bi te procenjivala i odusevljavala se tvojom originalnoscu, pridjes joj sa nekom totalno obicnom forom, i 99% ce ti dati br. tel (ako si joj vizuelno prihvatljiv). Priznajem da sam 1 pala na to, ali ipak mu kasnije nije vredelo, ubrzo sam skontala da je bezveze, tj. posle jednog razgovora.

lara#1:
Evo jedan koristan savet (to sam otkrila u seriji Nepristojni ljudi): izadjes u grad i sacekas npr 3 ujutru, kada je devojka suvise umorna da bi te procenjivala i odusevljavala se tvojom originalnoscu, pridjes joj sa nekom totalno obicnom forom, i 99% ce ti dati br. tel (ako si joj vizuelno prihvatljiv). Priznajem da sam 1 pala na to, ali ipak mu kasnije nije vredelo, ubrzo sam skontala da je bezveze, tj. posle jednog razgovora.

Ne dizi si rejting.

Kakav rejting? Pokusavam dati koristan savet. Uspeva - ja sam zivi primer, al sad kad znam za to malo sam opreznija:) I devojke ce biti srecnije, ako su muskarci odvazni, a ne nesigurni svaki iz svog razloga, a predrasude su glavni uzrok tome. Npr. ti vecito spominjes taj neki kesh kao jedini uslov koja zena postavlja. Ne samo da to nije jedini uslov, vec kod mene,recimo, taj faktor ne igra nikakvu ulogu. Medjutim, ukoliko muskarac ne studira, ili je zavrsio studije, a izdrzavaju ga roditelji, ili cak devojka (npr. moja drugarica sponzorise svog decka), ili u prevodu on je lenstina i/ili nesposoban da nesto stvori i zaradi, s takvim ne zelim imati nikakvog posla!

Samo ti prevrci ocima. Ne moram nikoga ovde ubedjivati. Budi zauvek u sumnji i neverici da su ama bas sve zene sponzoruse (a ja bas navela da poznajem suprotan slucaj)! To ti je jako pametno, kao uostalom i svaka generalizacija.

Back