librolibro17
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Da li znate zašto u Starom Zavetu stoji stih koji kaže da Na Boga treba misliti stalno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primer Marfijevih zakona iz prakse.
Skoro (hladno zimsko vrijeme) su dvoje stranih turista zalutali u vrletima engleske obale. K tome ih je uhvatilo i nevrijeme. Spasili su se tako što su se sjetili broja telefona koji je bio ispisan na pabu, pored kojeg su izjutra prošli, prije nego što su se otisnuli u vrleti! Pozvali su taj broj i vlasnik paba je odmah obavijestio spasilačku ekipu, koja je helikopterom došla po njih.
Gdje su ovdje Marfijevi zakoni?
1. Zalutali su, iako je to skoro bilo nemoguće.
2. U najgoroj mogućoj situaciji dogodila im se još gora (nevrijeme).
3. Sjetili su se broja telefona slučajno viđenog, iako je i to izgledalo praktično nemoguće.
4. Spasili su se, iako za dlaku.
Dobro je što si pozitivno orjentisan. Pokušaj svaki pojedinačni događaj da analiziraš, pogotovu da otkriješ uzrok negativnosti. Siguran sam da ćeš doći do odgovora. Vjerovatno ćeš i Marfija priznati.Ja ne poznajem taj Marfijev zakon, nisam ni sujeveran, ali verujem da postoje neke vrste energija koje uticu na dogadjaje i na nase misli ili pak mi sami mislima stvaramo te dogadjaje itd. Hoce li neko meni da kaze sta se desava samnom. U zadnjih 4-5 meseca sve sto treba da uradim ide mi neocekivano u stetu. Primera radi: kada na poslu trebam da radim svaki posao sa sobom donosi neocekivane malere koji naprave vise stete nego koristi. To traje lancano vec nekoliko meseca, tako da nema zarade sve ide nizbrdo. A sada sam primetio da je tako i u drugim stvarima nevezano za posao. Hocu da kazem da se maler tako dugo i lancano desava da prelazi granice normale i slucajnosti. Ima li to neke veze sa Marfijevim zakonom? Inace ja uvek gledam svetlo na buducnost, pozitivan sam, ali ovo sto se desava je preteralo svaku meru.
Rep! Marfi dokazuje Boga!Ne dirajte mi Marfija...Ko se drzne imaće posla s direktnom primenom istih na sebi...
ignorisati gaRazmislite kako prevariti Marfijev zakon u shto lepshem svetlu.