kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iskreno, mislila sam da ste prelezali decije bolesti i neka ranija prepucavanja, narocito posle svih podeljenih kazni. medjutim, pogresila sam.
kao sto i sami znate, otkrivanje necijeg identiteta na forumu je najstroze zabranjeno. ukoliko ne prekinete sa prepucavanjima tipa "ja znam tvoju adresu, pratim te" i sl, svaki sledeci post koji bude vodio u tom smeru ce biti sankcionisan sa c3.
takodje, kao sto i sami znate pretnje takodje nisu dozvoljene, pa ni one mup-om i nadleznim organima, tajnim sluzbama i sl.

molim vas da ovo shvatite jako ozbiljno.

a sada... kafana reopen. :cool:

Grazie! :D

images

Demi, meni je zadovoljstvo dobiti crveni od Milice, znači da sam ga zaslužio, a od Borke takođe. Edukativno deluju na mene, ukazuju mi na moju grešku i ja onda razmislim pa se pokajem, postajem bolji čovek i počnem pomagati sirotinju. Ponekad mi bude žao što umesto kartona ne dobih ban, da imam vremena da razmislim o sebi, svom delanju i nastupu.
A kada ga dobijem, sve te dane nemam snage da se pogledam u ogledalo, jer šta tamo da vidim? Prestupnika? Čoveka ili zver?
Za vreme bana ne pijem, ne jedem, ne ebem... bičujem se po leđima i mažem se koprivom da isteram demona iiz sebe.

Eto, druže moj. Nadam se da ćeš doneti ispravnu odluku i ostati sa nama, pravim ljudima i moralnim divovima :)

Neka te Shaolin vodi!

Demi, meni je zadovoljstvo dobiti crveni od Milice, znači da sam ga zaslužio, a od Borke takođe. Edukativno deluju na mene, ukazuju mi na moju grešku i ja onda razmislim pa se pokajem, postajem bolji čovek i počnem pomagati sirotinju. Ponekad mi bude žao što umesto kartona ne dobih ban, da imam vremena da razmislim o sebi, svom delanju i nastupu.
A kada ga dobijem, sve te dane nemam snage da se pogledam u ogledalo, jer šta tamo da vidim? Prestupnika? Čoveka ili zver?
Za vreme bana ne pijem, ne jedem, ne ebem... bičujem se po leđima i mažem se koprivom da isteram demona iiz sebe.

Eto, druže moj. Nadam se da ćeš doneti ispravnu odluku i ostati sa nama, pravim ljudima i moralnim divovima :)

Neka te Shaolin vodi!

:hahaha:
...mala je ovo zemlja koliki si ti izdajnik.... :lol:

Kazi slobodno, Brzi, da miloscu i pokajanjem krenemo u susret novom osvitu kafane, da brat brata postuje a topli brat svoga celiva, da se sestre u kolo pletu i da nam modelsice ljubavlju svojom daruju kartone nade i pozive milozvucne za sveti raj bananalenda... zbori slobodno Tigre koji stazom hodis i neka te Shaolin vodi!

Kazi slobodno, Brzi, da miloscu i pokajanjem krenemo u susret novom osvitu kafane, da brat brata postuje a topli brat svoga celiva, da se sestre u kolo pletu i da nam modelsice ljubavlju svojom daruju kartone nade i pozive milozvucne za sveti raj bananalenda... zbori slobodno Tigre koji stazom hodis i neka te Shaolin vodi!

Eto ode nam i Đek u popove, ovo polako postaje crkva Svetog spasa.

Dobar dan, ljudi i ljudice :D
Juče lokal bio u pripremi, a danas već radi ;) Vidim, nov šank, novi stolovi, cele nove stolice, slike na zidovima, ma sve "na nivou" ;) Samo gosti isti ;) A kako su gosti ono što kafani dušu daje, sve je pod kontrolom :ok:
Jeste li svi tu? Aj, na parove raaaazbrojs! :lol: Ko fali, bolje sam da se javi :lol:
Ne znam šta mi je od jutros, ne prestajem sa zaebancijom. Počela od svekra, preko svekrve, pa sam zbrisala i ostavila ih da se cerekaju mojim izvalama i glupostima, pa sam zvala mamu - rekla mi da sam konzumirala travke - pobrljavke :lol::lol::lol: al je uredno vrištala od smeha :ok:
I taaakoooo... aj zdra'o sad, ću da svratim ja uskoro, al moram d'idem, neće ručak sam da mi se skuva. Bezobraznik jedan :D

За Атакуалпу. Не могу да верујем да постоје тако весели људи.
Ја сам можда био у расположењима која описујеш, само у оним периодима живота када сам пробао траву, у војсци, као и за време задње мобилизације тј. 1999.год. када сам опет дошао и контак са истом.

А чак и тада само понекад ми је распложење ишло до еуфорије, а по правилу је опијат само појачавао већ посотјеће расположење супротно од тога.

Дакле, у чему је тајна. :neutral: Мора да има нека тајна и био би ред да је поделиш са нама.

За Атакуалпу. Не могу да верујем да постоје тако весели људи.
Ја сам можда био у расположењима која описујеш, само у оним периодима живота када сам пробао траву, у војсци, као и за време задње мобилизације тј. 1999.год. када сам опет дошао и контак са истом.

А чак и тада само понекад ми је распложење ишло до еуфорије, а по правилу је опијат само појачавао већ посотјеће расположење супротно од тога.

Дакле, у чему је тајна. :neutral: Мора да има нека тајна и био би ред да је поделиш са нама.

Ne konzumiram travu Ozi, nikada nisam. Najjači psihoaktivni lek i preparat uopšte koji sam ikada uzela, je bensedin od 2 mg, svega par puta u životu i to u nekim strašnim situacijama. Tipa - kada mi je brat umro, i takve situacije.
Veselost... iskreno - ne znam. Valjda se takav čovek rodi. Pazi, nije ni meni uvek do zezanja i smeha, oooo još kako nije. Umem da se skucam, pa da nemam volju ni reč da izustim. Ali prodje to i ja sam opet ja.
Da nam nije smeha, kao odbrane, kao bedema iza koga si siguran - šta bismo mi? Da nam nije smeha kao leka za dušu, kao terapije - šta bismo mi? Da nam nije smeha kao spontane reakcije, kao veselosti iz duše same - opet, šta bismo mi? Čemu bi onda život "služio"?
Možda što sam uvek okružena decom, možda sam pokupila što-šta od njihove zarazne veselosti. Možda što sam realna, u životu uopšte, u očekivanjima, u davanjima, pa sam svesna granica, a i onoga što dolazi. Pa želim da upijem svaki tren i svaki trun lepote i veselosti. :) Da sam nerealni optimista, garant ne bih bila ovakva ;)
A eto, zašto sam sad vesela... Probudila sam se nešto pre 6 jutros, izašla na terasu i gledala kako se Sunce pojavljuje tamo iza Karpata, pa savladava krovove kuća... pa sam poljubila muža kada je kretao na posao, pa ljubila ćerkicu da je probudim, pa sam je obukla kao leptirića malenog i odšetale smo do vrtića, pa sam svratila na pijacu i kupila razno voće, sve po malo, da se pojede u toku dana, pa sam dala 80 dinara za saksiju nekog lepog rascvetalog cveća i bilo mi još draže kad mi ova žena reče da je višegodišnje, ovo jednogodišnje je prelepo, ali mi je nekako tužno. Kuvam lep ručak za moju porodicu i planiram da idemo u lepu šetnju popodne... šta čoveku više treba za sreću? :D:D:D Što da ne budem vesela? :D
E, to je moja "tajna", Ozi, druže, ako ima tajne uopšte :D

За Атакуалпу

Ma to sam i mislio. :) Драго ми је да постоје такви људи на свету. Ви сте подсетник нама осталима на неки бољи свет, Ви сте ето залутали овде међу нас са задатком да нам кроз сву мизантропију коју човек заправо заслсжује, покажете да исти има и ону другу, добру страну.

Зато сам ти се једном захвалио. Јер си умногоме бар код мене ублажила генерално мишљење које имам о људима уопште.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back