kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tvoja mudrost je bezgranična; tvoje reči su melem za dušu onog koji sumnja.
Reči onoga koji jeste izbijaju iz postova tvojih, pokajanje moje je iskreno i iz srca.

Koliko očenaš da izmolim, i kada mogu da ti se ispovedim preko PP?

Jer, vodeći se rečima njegovim "Oprosti im bože, jer ne znaju šta čine" mogu samo da kažem "oprostite mi članovi foruma, jer ne znadoh šta činim, al obećavam, činit ću još češće i još žešće, pod milošću njegovom...

Poslednja izmena:
Ipak, gledam u nebesa, raširenih ruku i bez straha, te pitam boga što postove briše, zašto? Zašto bože brišeš moj vapaj za pravdom, a prestupnika ostavljaš da hodi zemljom ovom i pogani duže preobraćenika u veru tvoju?

I padam na kolena, gledam tlo a na njemu crva, kreaciju njegovu, zamišljam da smo isti u očima njegovim... i osetim toplinu božansku na ramenu svome, ruku nebesa koja me vodi kroz ovo što se život zove...

Nisam životinja da ti dajem rep, ali imam nešto slično tome, a to nije rep nego nešto mnogo bRezobrzno a zaveštao se nebesima da pre braka to nijednoj ne udelim pa ni tebi :)

Ali opet ću se voditi mudrošću Njegovom, i slediti svete reči koje zbore:

"Traži i biće ti dato!"

a ti si tražio i ja ti ga dajem. Evo, krk, dobio si rep...

Nisam životinja da ti dajem rep, ali imam nešto slično tome, a to nije rep nego nešto mnogo bRezobrzno a zaveštao se nebesima da pre braka to nijednoj ne udelim pa ni tebi :)

Ali opet ću se voditi mudrošću Njegovom, i slediti svete reči koje zbore:

"Traži i biće ti dato!"

a ti si tražio i ja ti ga dajem. Evo, krk, dobio si rep...

Trazio sam rep. Reputaciju i salio se :D :lol: :D

Koracam ponosno dolinom zivota, uzdignutog pogleda i sa verom u srcu, koracam hodom cvrstim, gazeci crve na putu svoga spasenja. I dok se gnoj njihovih trulih telesa za moja stopala lepi tezeci dusu da mi truju, osecam ljubav boga koji postove brise kako me vodi odlucno, da kao Tigar hodim stazom svojom i znam da ce molitve koje mu uputih biti uslisene, da demone smrdljiva daha i otrovne krvi sto lice svoje skrise pod imenom drugim spale ognjem nebeskim za vek vekova!

(jevandjelje po Salu, kazivanje iz sv. knjige forumske.)

Poslednja izmena:
hvala braco, rendzeri Njegovii! Molicu se da i vas pomiluje po glavi kao sto je mene, udeli vam snagu TIgra i brzinu kobre, svaka nevernica da vam se podari i primi vase seme vere i dobrote u utrobu svoju, kao sto i ja nesebicno sadim u nevernice lisene radosti i prosvetljenja. Trnovit je put spasenja, tezak je put rendzera, ali ipak, znajte Tigrovi moji, mila i bogu ugodna je ta staza kojom hodimo!

hvala braco, rendzeri Njegovii! Molicu se da i vas pomiluje po glavi kao sto je mene, udeli vam snagu TIgra i brzinu kobre, svaka nevernica da vam se podari i primi vase seme vere i dobrote u utrobu svoju, kao sto i ja nesebicno sadim u nevernice lisene radosti i prosvetljenja. Trnovit je put spasenja, tezak je put rendzera, ali ipak, znajte Tigrovi moji, mio i bogu ugodna je ta staza kojom hodimo!

:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back