gost 129003

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

 • Jao iiiiiiiiii..? Kako je bilo?
  Ja nisam nikako mogla al cu ici sledece nedelje. Propustila sam istrazivanja ove godine ali cu ici na iskopavanja... Mnogo posla sam imala i jenostavno nisam uspela da uklopim odlazak na Rtanj a kako sam pristalica teorije "nishta nije slucajno" nisam htela da krshim pravilo kad se neshto ne da..
  Mozda cu biti na tradicionalnom usponu 11.11 2011.
  Pishi kako je bilo. Jesi li gledo uvece "spektakl"????
  Nemam zaista vremena da pishem, kad ovako iseckam pomalo retko ko razume shta sam htela da kazem... Valjda cu naci uskoro malo slobodnom vremena pa cu sklopiti jedan malo poduzi tekst... Uskoro, nadam se, idem na neka istrazivanja pa cu se vratiti sa josh nekim zabeleshkama. Naishla sam na jedan kamen na kome su urezani neki simboli, fotografisacu ga bolje ovaj put ..
  Ko zna kad si postavio ovo pitanje a ja tek sad videla.
  "Bila si u Kongu"
  Nisam bila u Kongu ali odmah pored Konga u Gabonu. Volela bih da se opet vratim ali znam da je to skoro pa nemoguce i zao mi je shto nisam imala kameru u to vreme. Doshla za mojim dragim tamo i bila sam shest meseci. Kako ja nisam dobila produzetak vize morali smo da se vratimo za Jugu. Carobna je to zemlja...kad se naviknesh na potpuno suprotno od ovog ovde:D
  Pozz
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top