Kada vam treba neko za razgovor

U kafanu sa nepoznatom osobom...nikako forum nikako priajtelji
Kontam da ljudi ne idu u kafanu da bi se opijali i slično, već baš zbog priče i pripovedanja.
Neka moja anegdota je da sam se sa 19 odselio od svojih i da nisam znao šta ću sa životom te tako naletim na lika (pripitog kao letva) u kafani i on krene sa nekom svojom pričom, sve u svemu ispostavi se da je bio u sličnoj situaciji kao i ja i da je napravio loš izbor te je zbog toga eventualno završio na robiji a kasnije i u kafani. Za mene je to bilo prilično korisno te sam se odlučio za put na kome sam - sve u svemu zadovoljan sam ovim što sam postigao zbog toga.

Bilo je tu i par situacija da ja tako priđem nekom jer mi je osoba davala taj neki vajb da mu/joj treba priča. Za jednog momka sa kojim sam tako vodio priču se ispostavilo da mi je posle 6-7 godina postao i kolega na poslu 🙂
To ti kazem da ne pricam o prilascima curama oni bas I nisu korisni Ali ta neka prica s ljudima I njihove sudbine Ali uzivo su jedino sto moze biti validno za moju psihu naspram svega ostaloga.

Uglavnom uživo, park, kafana, putovanje, koncert, blabla car ...
U BLA BLA Sam upozno jednoga covjeka iz Pule trebao Sam se vratiti kod cure u Sabac iz Slavonskoga broda i reko da pokusam lik je dosao me pokupiti na parking kod zgrade Jos me je I pricekao iz prodavnice prica je bila ugodna on je pravio neki proslavu sa drustvom tu vecer I pozvao mene I curu medjutim sto cura nije raspolozena za takva upoznavanja ostali smo razmeniti Telefone I sa pozivima jedno drigom da se uvijek javimo kad smo u nekome prolazu negdje

Kako ti pođe za rukom
da pristupiš random neznancu i navedeš da te sluša
Bacis mu turu dvije Ali takodjer I ti njega slusas Evo sinoc Sam imao bas kvalitetan razgovor u kafanu doduse ne sa neznancom vec poznanikom koga sretnem jednom u par mjeseci na to mesto Ali recimo prije neke dve godine tako Sam tu sjedio I ugledam tri stola od mene skolskog koga nisam video 20 godina I sa kojim Sam izgubio bio kontakt ineto bacim mu turu on se onako strecne kad pogledo ko mu poslo I krenuo razgovor mozes misliti kakav

Bacis mu turu dvije Ali takodjer I ti njega slusas Evo sinoc Sam imao bas kvalitetan razgovor u kafanu doduse ne sa neznancom vec poznanikom koga sretnem jednom u par mjeseci na to mesto Ali recimo prije neke dve godine tako Sam tu sjedio I ugledam tri stola od mene skolskog koga nisam video 20 godina I sa kojim Sam izgubio bio kontakt ineto bacim mu turu on se onako strecne kad pogledo ko mu poslo I krenuo razgovor mozes misliti kakav
I ne pomisle ...ovo, ono

Kako prepoznaš da je raspoložen za to druženje, priču. Mora da puno samih ljudi sedi po tim kafanama

Meni je to neverovatno, ne što se otvoriš prema nepoznatima, nego kako se uspostavi taj kontakt jer je puno podozrenja, predrasuda, kompleksa. A i postoji realna šansa da te neko grubo otkači

(Ok i ti njega slušaš, mora da postoji razmena reči)

I ne pomisle ...ovo, ono

Kako prepoznaš da je raspoložen za to druženje, priču. Mora da puno samih ljudi sedi po tim kafanama

Meni je to neverovatno, ne što se otvoriš prema nepoznatima, nego kako se uspostavi taj kontakt jer je puno podozrenja, predrasuda, kompleksa. A i postoji realna šansa da te neko grubo otkači

Ma to pomisle cure kad im prilazis pusti me njih I njihovih kompleksa....
Nego Ovi ljudi stvarno saslusaju neces svakako se natovariti covjeku ako procjenis da je samo dosao biti sa svojim mislima sto se I meni desava cesto...Ali nekad se desi da dodjem da bi odagnao te misli e onda mi treba neki sarlatan sa nekom trange frange pricom...u sustini skoro uvijek pronadjes sta ti odgovara...a to sto kazes otkaxi da pa mora se tako nekad ako je netko mortus Ili ti se unosi u lice okaci ti se na rame Ili pokusava provocirati...Ali pazi neces vjerovat jedan ekstrwmno poznat lik medijski magnat je prilazio random ljudima nedavno u kafanu I regilarno zapocinjao konverzaciju...mene to isprva zateklo kad mi se okacio na rame Ali Sam skpairao brate kad njemu nije ono glupo da se socijalizije sa random ljudima poput mene sto bi se ja anonimus tangirao da nekome pridjem ok ne moram mu se kaciti na rame

Nego Ovi ljudi stvarno saslusaju neces svakako se natovariti covjeku ako procjenis da je samo dosao biti sa svojim mislima sto se I meni desava cesto...Ali nekad se desi da dodjem da bi odagnao te misli e onda mi treba neki sarlatan sa nekom trange frange pricom...u sustini skoro uvijek pronadjes sta ti odgovara...a to sto kazes otkaxi da pa mora se tako nekad ako je netko mortus Ili ti se unosi u lice okaci ti se na rame Ili pokusava provocirati...Ali pazi neces vjerovat jedan ekstrwmno poznat lik medijski magnat je prilazio random ljudima nedavno u kafanu I regilarno zapocinjao konverzaciju...mene to isprva zateklo kad mi se okacio na rame Ali Sam skpairao brate kad njemu nije ono glupo da se socijalizije sa random ljudima poput mene sto bi se ja anonimus tangirao da nekome pridjem ok ne moram mu se kaciti na rame
To mu dođe kao instant prijateljstvo bez obaveza, šema

duhovna kombinacija

Jel to u neku švedsku kafanu ideš?

I ne pomisle ...ovo, ono

U Rusiji ti priđe čovjek sa bocom i čašama i to je to.
Treba mu drug za piće.

Back