LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
ako naidje onaj koji treba itekako ce imati cime da pocasti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako naidje onaj koji treba itekako ce imati cime da pocasti

Ма, знам ЈА ко ће јој наићи, зато и бринем, остаћу без капи пелина!

Ма, знам ЈА ко ће јој наићи, зато и бринем, остаћу без капи пелина!
 ))
))pa ti si rekla da ne pijes
a i od pelina boli glava))

Кад нема Томе - добар је и Андрија!

Kad se setim i tad mogu samo reci: Ne ponovilo se!

i Muvala
 i Muvala dodje mi bre da pljunem na sebe, kakva sam samo fleka od coveka postala
 dodje mi bre da pljunem na sebe, kakva sam samo fleka od coveka postala sve bre nesto umereno i odmereno
 sve bre nesto umereno i odmereno

stoka se ispovrscala po sebi samoj. A najveca frka mi je bila da nisam slucajno lanula za moju tajnu vezu, bio je to neki stariji doca, pride i ozenjen. Ma sve bolje od boljeg
 stoka se ispovrscala po sebi samoj. A najveca frka mi je bila da nisam slucajno lanula za moju tajnu vezu, bio je to neki stariji doca, pride i ozenjen. Ma sve bolje od boljeg
 Uradila sam se jos pre hepeninga, probudila se oko 5 u cerkinom krevetu , ni ljudi, ni muzike; bilo je tu dosta i dece ( i moja komada 2 ), e zbog toga mi bas bilo aprijatno
 Uradila sam se jos pre hepeninga, probudila se oko 5 u cerkinom krevetu , ni ljudi, ni muzike; bilo je tu dosta i dece ( i moja komada 2 ), e zbog toga mi bas bilo aprijatno Al je zato ostao je jedan divan video zapis
 Al je zato ostao je jedan divan video zapis

mislio da ne znam plivati
 mislio da ne znam plivati

Хвала, ја само хтела да покажем како се пије вино у кафани...
Али, не волим кад се напијем од црног вина, буде ми некако ,,густо'' у глави... Више волим ,,кратке'', од како сам остарила.

..."gusto" ....e jesi looda...majke mi....
..."gusto" ....e jesi looda...majke mi....
 jao
jao 

Е, да, сетих се кад сам се последњи пут напила....летос у Потосу....
Аааааа....цепала сам се цело вече па су ме деца гледала као да нисам нормална!

Баци фотку! Са све силаском корњаче под сто...
 Тај мој блескасти поглед на слици потпуно би ми нарушио толико дуго грађену репутацију на форуму!
  Тај мој блескасти поглед на слици потпуно би ми нарушио толико дуго грађену репутацију на форуму! 

Пази кад сам озбиљно схватила и прегледала фотке, али се нисам усудила...Тај мој блескасти поглед на слици потпуно би ми нарушио толико дуго грађену репутацију на форуму!

Zadnji put pre par godina i nikad vise. Ne pijem i MRZIM da vidim zensko pijano, BLJAK ! Tako jeftino deluje.
pa ja nikad nisam tako
a imam iskustva s alkoholom,napila se prosli put u sredu,a pre toga isto nije bilo davno
ali cim dodjem do momenta da mi alkohol vise ne prija prestajem,mozda cak pojedem nesto pa nastavim ili ne
meni nije poenta u bezanju od stvarnosti i gubljenu svesti,jer onda ko da nisam nista dozivelameni je fora dok znam a opet nisam svoja

samo fino i uzdrzano pijancenje!
 samo fino i uzdrzano pijancenje! ili da mi ih barem nikada u zivotu nece pominjati... sad kad pomislim blackout je divna stvar, mnogo je gore kad mozes da premotas film...
 ili da mi ih barem nikada u zivotu nece pominjati... sad kad pomislim blackout je divna stvar, mnogo je gore kad mozes da premotas film...