L Lule Veoma poznat Poruka 12.434 06.08.2025. u 23:20 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #26 Super boja, samo da nije sjajan
L Lule Veoma poznat Poruka 12.434 06.08.2025. u 23:24 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #27 Sensei: U glavu, ali u telo... Kliknite za proširenje... Dobro, sad... Zgodna je (bila), šta joj (je) fali (lo)
Sensei: U glavu, ali u telo... Kliknite za proširenje... Dobro, sad... Zgodna je (bila), šta joj (je) fali (lo)
Sensei Master Moderator Poruka 93.482 07.08.2025. u 00:01 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #28 Lule: Super boja, samo da nije sjajan Kliknite za proširenje... Da nije sjajan ne bi tako izgledao
Sensei Master Moderator Poruka 93.482 07.08.2025. u 00:02 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #29 Lule: Dobro, sad... Zgodna je (bila), šta joj (je) fali (lo) Kliknite za proširenje... Jesi je videla kako sad izgleda?
Lule: Dobro, sad... Zgodna je (bila), šta joj (je) fali (lo) Kliknite za proširenje... Jesi je videla kako sad izgleda?
L Lule Veoma poznat Poruka 12.434 07.08.2025. u 00:09 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #30 Pa jesam Vi'š između redova Boli je uvo, stesaće se kad joj dojadi taj fazon. Koji je koliko se sećam namerno isfurala
Pa jesam Vi'š između redova Boli je uvo, stesaće se kad joj dojadi taj fazon. Koji je koliko se sećam namerno isfurala
limunada Buduća legenda Poruka 38.731 09.08.2025. u 11:52 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #31 Sensei: Kad sam već kod karmina, koja boja vam je omiljena a koju ni u ludilu ne bi stavili? Kliknite za proširenje... Ja ove boje ne znam ni da postoje,a kamoli da koristim. Prvi put cujem za zute nijanse karmina.
Sensei: Kad sam već kod karmina, koja boja vam je omiljena a koju ni u ludilu ne bi stavili? Kliknite za proširenje... Ja ove boje ne znam ni da postoje,a kamoli da koristim. Prvi put cujem za zute nijanse karmina.
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.197 09.08.2025. u 14:54 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #32 mislim da bi moralo da bude više žute nijanse na ulicama
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.197 09.08.2025. u 14:55 - Žene, svaki put kad namažete usta žutim ili narandžastim karminom setite se ovoga #33 koriste se neke boja-kože braonkaste-bež nijanse, možda su nekad bile više u #trendu, tu imaš te žute i orange pigmente
koriste se neke boja-kože braonkaste-bež nijanse, možda su nekad bile više u #trendu, tu imaš te žute i orange pigmente