Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
bolje je pivo iz konzerve
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))Da, samo sto danasnje cure ne vidjam da piju viski, vec pivo iz flase.
Pa, svako doba ima svoje piće... srednjoškolci koji piju viski su krajnje sumnjivi...
(razumem da ti se ne dopada što piju, pa još iz flaše, samo ne razumem što praviš razliku između žena i muškaraca)
optimalna doza... a u francuskoj ako se ne razumes sa kesovanom koliko toceno pivo zelis, ladno ce ti doneti standardnih 0,25 toceno u casi ko za sok
bas tuzno, shvatis da si mnogo severno...a sta bi s katarinubas je cool lik, njoj ne bi trebalo d apredstavlja problem opisati bilo sta, pa i cirkanje u par konciznih recenica
![]()
wir warten...

erozija morala
=(
erozija

al doskočila sam ja tome pa odem u toalet povremeno da proverim, ako nema toaleta pa..... smaram druge ljude 

1. od piva mi se otopi lice i generalno mi opadne mišićni tonus i onda... pa ne volim. mislim volim pivce al ne da se napijem.
2. crno vino zna da bude oporo i farba zube
3. belo je lepo. bez posledica. ta dah!

A meni je to karakteristično samo za crno vino. Nisam zlobna, ne namerno, ali obavezno sve istrtljam. I kad me neko nešto pita, što znam da ne smem da kažem, ja opet kažem..... i onda taj neko napomene - ako ne želiš da mi kažeš - nemoj..... ja onda sačekam par min..... i jedem se u sebi i kao na kraju..... a reeeći ću ti ipaki ne kaze se dzabe in vino veritas...ja sam uzasno izskrena,cinicna i zla kad sam pijana,bas izadje moja prava strana licnosti na povrsinu![]()
na kraju još ja tu osobu nagovaram da se istrtljam
i posle se izvinjavam isto veče, bude mi glupo, al' me boli dupe. E ujutru me baš boli... dupe 
A meni je to karakteristično samo za crno vino. Nisam zlobna, ne namerno, ali obavezno sve istrtljam. I kad me neko nešto pita, što znam da ne smem da kažem, ja opet kažem..... i onda taj neko napomene - ako ne želiš da mi kažeš - nemoj..... ja onda sačekam par min..... i jedem se u sebi i kao na kraju..... a reeeći ću ti ipakna kraju još ja tu osobu nagovaram da se istrtljam
i posle se izvinjavam isto veče, bude mi glupo, al' me boli dupe. E ujutru me baš boli... dupe
A od piva se baš loše osećam, kad se napijem. Želudac me ubija a ni glavi nije bolje.
Votkica je, recimo, okej.

sinoc.nja.