Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jes vala da se nesto pojede pa mozemo da nastavimo :D samo fino i uzdrzano pijancenje!

preskocila bih lezanja u jarku a posto znam na sta mi lice pijanacki blackout-ovi resila sam da odkad nemam teen u nastavku ne smem to sebi da priredjujem jer me ne bi ni dunav ni sava oprali, eh. jos molim boga da su neki ljudi pozaboravljali neke veceri :pop: ili da mi ih barem nikada u zivotu nece pominjati... sad kad pomislim blackout je divna stvar, mnogo je gore kad mozes da premotas film...

videcu te 31/10:mrgreen:
ps sinoc sam:rumenko: al nije alkohol u pitanju

Mogu ponosno da izjavim da nikada nisam povraćala od alkohola :cool:
E sad, nije da nisam sedela ispred WC šolje... doduše moje... :rumenko:
Zapravo, da se ne lažemo... nikad nisam uspela :(

Jesam, doduše, htela da se bijem..... i pričala sam jednom gitaristi benda koji je svirao kako su klavijature divan jedan instrument :rumenko: a on me pit'o - pa što ne sviraš, onako nadrkano, i nastavio da puši :(
A ja nisam znala šta da mu kažem i tako..... i ne mogu baš da se setim nekih većih blamova kad sam bila pijana e sad... ovo se baš može dvojako protumačiti..... možda ih nije bilo a možda samo..... ne mogu da se setim :rumenko:

С обзиром на то да већ на другој теми рекох да сам увек умерена у свему - никад ми се није десило да се баш-баш напијем па да нешто побрљавим...
Увек умем да дозирам и знам кад треба да престанем.:)

Па ни ти никад ниси повраћала у пијанству....:p

Мени је некако лепше да се напијем и да се церекам ко блесава, него да повраћам, да не могу да ходам, и да се обезнањујем....:confused:

Па да, много је занимљивије кад изигравам тератафт (од зида до зида)... :eek:
Јој, стварно се нисам много пута јааако напила у животу, а сад би ми, чини ми се, било баш тешко да ми се то деси.

Hocu, stvarno hocu, ali samo pod uslovom da obecas da ces i pored tog mog priznanja biti i dalje uverena (kao sto si sad :mrgreen: ) da sam ja jedna ozbiljna, pristojna, sredovecna zena, majka i kcerka. ;)

Па то наравно! Ја бих се забринула кад бих чула да се ниси никад напила, малко бих се разочарала...:zag:

Мени је некако лепше да се напијем и да се церекам ко блесава, него да повраћам, да не могу да ходам, и да се обезнањујем....:confused:

I meni... ali nekada ne procenim dobro, jer recimo pijem neko piće koje nisam ranije pila, ili sam već pripita, a u društvu sam sa nekim navalentnijim, ko me tera da popijem još jedno, a ja onako pripita pomislim da to možda i nije loša ideja... ili se desi neko spontano cirkanje, a recimo sam umorna-gladna-neispavana, pa me obori manja količina... ma to ti je nauka :mrgreen:

pa me obori manja količina... ma to ti je nauka

Искуство, сестро, искуство! ;):mrgreen:

Е, синоћ сам била соло-дринкер и здувала две пуне чаше пелинковца и ништа...:confused:
А вечерас ми дођоше моји драги пријатељи, и донеше ширу и црно вино са неког грожђебала.... Уф. Прославили смо неке лепе вести (биће још бебааааа! :zurka: :heart:)
Сад ми жао што су сви морали да оду, јер је мени тако весело...(мада не волим да се напијем од вина - сутрадан ме боли глава :()...али, сутра ћу мислити о сутра....;)
Сад имам смешан осећај да су ми руке некако јако удаљене од тела.....:zcepanje:

Искуство, сестро, искуство! ;):mrgreen:

Е, синоћ сам била соло-дринкер и здувала две пуне чаше пелинковца и ништа...:confused:
А вечерас ми дођоше моји драги пријатељи, и донеше ширу и црно вино са неког грожђебала.... Уф. Прославили смо неке лепе вести (биће још бебааааа! :zurka: :heart:)
Сад ми жао што су сви морали да оду, јер је мени тако весело...(мада не волим да се напијем од вина - сутрадан ме боли глава :()...али, сутра ћу мислити о сутра....;)
Сад имам смешан осећај да су ми руке некако јако удаљене од тела.....:zcepanje:

Jes' ti sigurna da nisi pušila neku čudnu cigaru?! :eek: :lol:

Jes' ti sigurna da nisi pušila neku čudnu cigaru?! :eek: :lol:

Чудне цигаре нисам пушила већ једно 5 година, брат брату....:(
Е, оматорило се, сад се у друштву само прича шта ће ко да спрема за клопу када се скупимо, нико више не прича ко ће којег авганистанца да донесе...:(

Back