alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
ja sam prije 3 god imala zestoko pijanstvo. ja i dragi tad na pocetku veze, ispovracala sam mu citavo kupatilo.
a on dusa moja, em sto me istusirao i stavio u krevet em sto opra kupatilo...![]()
jok ostavice da se skori

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam prije 3 god imala zestoko pijanstvo. ja i dragi tad na pocetku veze, ispovracala sam mu citavo kupatilo.
a on dusa moja, em sto me istusirao i stavio u krevet em sto opra kupatilo...![]()

jes vala da se nesto pojede pa mozemo da nastavimosamo fino i uzdrzano pijancenje!
preskocila bih lezanja u jarku a posto znam na sta mi lice pijanacki blackout-ovi resila sam da odkad nemam teen u nastavku ne smem to sebi da priredjujem jer me ne bi ni dunav ni sava oprali, eh. jos molim boga da su neki ljudi pozaboravljali neke veceriili da mi ih barem nikada u zivotu nece pominjati... sad kad pomislim blackout je divna stvar, mnogo je gore kad mozes da premotas film...

al nije alkohol u pitanjujok ostavice da se skori![]()
moj muz zna gde mu stoji sundjer za kupatilo

a on me pit'o - pa što ne sviraš, onako nadrkano, i nastavio da puši 

ahahahaahhaJesam, doduše, htela da se bijem..... i pričala sam jednom gitaristi benda koji je svirao kako su klavijature divan jedan instrumenta on me pit'o - pa što ne sviraš, onako nadrkano, i nastavio da puši
![]()

Като, признавај!!!![]()
) da sam ja jedna ozbiljna, pristojna, sredovecna zena, majka i kcerka. Hocu, stvarno hocu, ali samo pod uslovom da obecas da ces i pored tog mog priznanja biti i dalje uverena (kao sto si sad) da sam ja jedna ozbiljna, pristojna, sredovecna zena, majka i kcerka.
![]()

Мени је некако лепше да се напијем и да се церекам ко блесава, него да повраћам, да не могу да ходам, и да се обезнањујем....![]()

pa me obori manja količina... ma to ti je nauka

)
)...али, сутра ћу мислити о сутра....
Искуство, сестро, искуство!
Е, синоћ сам била соло-дринкер и здувала две пуне чаше пелинковца и ништа...
А вечерас ми дођоше моји драги пријатељи, и донеше ширу и црно вино са неког грожђебала.... Уф. Прославили смо неке лепе вести (биће још бебааааа!![]()
)
Сад ми жао што су сви морали да оду, јер је мени тако весело...(мада не волим да се напијем од вина - сутрадан ме боли глава)...али, сутра ћу мислити о сутра....
Сад имам смешан осећај да су ми руке некако јако удаљене од тела.....![]()

Jes' ti sigurna da nisi pušila neku čudnu cigaru?!![]()
![]()

Ma gde jeftino? Da li ti uopšte znaš koliko košta viski, i koliko ga je potrebno popiti da se kvalitetno uroljaš?
Da, samo sto danasnje cure ne vidjam da piju viski, vec pivo iz flase.