Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
да се не наљутите, ал ово су углавном просеравања. попила пола боце бина и одма се напила, није него. јесте ли се бре некад олешиле од алкохола, да се ничега не сећате, да сте лежале у каналу поред пута или се са клошарима бесциљно возиле возиле у ноћном транвају.
нека хард кор прича, разумети ви ту мене...

Razumem :lol: Da, jednom sam se toliko napila da sam pred očima imala samo belu maglu, a drugi put sam opet zaspala ispred drugaricine zgrade, pa me je našao njen ćale, zgađen (nije mladost u pitanju, ovo je pre jedno 6, 7 godina)... a gde sam sve povraćala ne želiš da znaš... ne pričam o tome zato što su to ipak retki trenuci... sa obzirom na to koliko često pijem :) Moji gresi su drugačije prirode - ja sam galantni pijanac koji časti sve živo kad se napije, pa mi posle fale pare za kiriju...

да се не наљутите, ал ово су углавном просеравања. попила пола боце бина и одма се напила, није него. јесте ли се бре некад олешиле од алкохола, да се ничега не сећате, да сте лежале у каналу поред пута или се са клошарима бесциљно возиле возиле у ноћном транвају.

Ono cega se ne secam nije se dogodilo :D

Kaze meni Vanda, posto sam se poslednji put napila na ispracaju iz srednje skole, da je vreme da se napijem, i to kaze jednom zbog sebe
To cu kad mi se cera bude udavala, ima jos vremena
Inace sam grozna kad se napijem, zato i ne volim da pijem i izbegavam alkohol, osim vinca, ali casa vinca nije napijanje

Ванда, шта је даље било са Суданцем, јел су се узели?

Јој, Миле, Суданац је од шока јео свињетину, па после клањао и молио Алаха за опроштај...
А ми нисмо молиле никог за опроштај, мислим да нам је до данас неопроштено... :confused:

Kaze meni Vanda, posto sam se poslednji put napila na ispracaju iz srednje skole, da je vreme da se napijem, i to kaze jednom zbog sebe
To cu kad mi se cera bude udavala, ima jos vremena
Inace sam grozna kad se napijem, zato i ne volim da pijem i izbegavam alkohol, osim vinca, ali casa vinca nije napijanje

Мала, не чекај удају ћере, остарићеш, нећеш знати... :mrgreen:

:sad2: pa ja nikad nisam tako
a imam iskustva s alkoholom,napila se prosli put u sredu,a pre toga isto nije bilo davno:lol:
ali cim dodjem do momenta da mi alkohol vise ne prija prestajem,mozda cak pojedem nesto pa nastavim ili ne
meni nije poenta u bezanju od stvarnosti i gubljenu svesti,jer onda ko da nisam nista dozivela:confused: meni je fora dok znam a opet nisam svoja :mrgreen:

Не сећам се кад сам се последњи пут напила....али вечерас сам налила себи пуну велику чашу пелинковца.... Нек иде живот!

Хелен, ти чекај удају ћере, или бар женидбу сестрића, мани се пелинковца, можда сутра неко сврати, а ти не будеш имала чиме да почастиш.. :mrgreen:

Back