Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E kad god citam Vandu:heart: i Muvala:heart: dodje mi bre da pljunem na sebe, kakva sam samo fleka od coveka postala:rumenko: sve bre nesto umereno i odmereno:sad2:

Al nije uvek bilo tako:p

Bilo je raznih pijanstava, al dva puta sam sam se olesila do prekida filma. Prvi put su u bili rani radovi, znaci negde treci srednje. Poslednje cega se secam bilo je da su me presvlacili:lol: stoka se ispovrscala po sebi samoj. A najveca frka mi je bila da nisam slucajno lanula za moju tajnu vezu, bio je to neki stariji doca, pride i ozenjen. Ma sve bolje od boljeg:lol:

A ovaj drugi put bilo je pre par godina, pravila oprostajnu zurku pred odlazak u beli svet:cool: Uradila sam se jos pre hepeninga, probudila se oko 5 u cerkinom krevetu , ni ljudi, ni muzike; bilo je tu dosta i dece ( i moja komada 2 ), e zbog toga mi bas bilo aprijatno:rumenko: Al je zato ostao je jedan divan video zapis:lol::lol:

Vando ribo, izgledas kao raketa! Svaka cast zeno , ali nije lipo sto nama ostalima svojim izgledom dajes domaci zadatak!:(

Inace ne pijem ali jednom sa nekih 18 sam se tako opila da sam u dzemperu u sred drugog miseca upala u more:eek:
To je bilo najbrze treznjenje ikad, a sto najgore skocio jedan Lala iz Subotice za mnom:zcepanje::zcepanje: mislio da ne znam plivati:rotf:

Хвала, ја само хтела да покажем како се пије вино у кафани... :)
Али, не волим кад се напијем од црног вина, буде ми некако ,,густо'' у глави... Више волим ,,кратке'', од како сам остарила.

Хвала, ја само хтела да покажем како се пије вино у кафани... :)
Али, не волим кад се напијем од црног вина, буде ми некако ,,густо'' у глави... Више волим ,,кратке'', од како сам остарила.

:zcepanje::zcepanje:..."gusto" ....e jesi looda...majke mi....:eek:

letos negde popijem ja 2,3,4 koktela..više se i ne sećam koliko.....:rumenko:jao
ljudi moji...tih muka...jedva kuću nađoh...a tek ujutro....:mrgreen:

Баци фотку! Са све силаском корњаче под сто...:mrgreen:

Пази кад сам озбиљно схватила и прегледала фотке, али се нисам усудила...:sad2: Тај мој блескасти поглед на слици потпуно би ми нарушио толико дуго грађену репутацију на форуму! :mrgreen::zcepanje:

:sad2: pa ja nikad nisam tako
a imam iskustva s alkoholom,napila se prosli put u sredu,a pre toga isto nije bilo davno:lol:
ali cim dodjem do momenta da mi alkohol vise ne prija prestajem,mozda cak pojedem nesto pa nastavim ili ne
meni nije poenta u bezanju od stvarnosti i gubljenu svesti,jer onda ko da nisam nista dozivela:confused: meni je fora dok znam a opet nisam svoja :mrgreen:

jes vala da se nesto pojede pa mozemo da nastavimo :D samo fino i uzdrzano pijancenje!

preskocila bih lezanja u jarku a posto znam na sta mi lice pijanacki blackout-ovi resila sam da odkad nemam teen u nastavku ne smem to sebi da priredjujem jer me ne bi ni dunav ni sava oprali, eh. jos molim boga da su neki ljudi pozaboravljali neke veceri :pop: ili da mi ih barem nikada u zivotu nece pominjati... sad kad pomislim blackout je divna stvar, mnogo je gore kad mozes da premotas film...

Back