LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
ako naidje onaj koji treba itekako ce imati cime da pocasti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako naidje onaj koji treba itekako ce imati cime da pocasti![]()

Ма, знам ЈА ко ће јој наићи, зато и бринем, остаћу без капи пелина!![]()

Ма, знам ЈА ко ће јој наићи, зато и бринем, остаћу без капи пелина!![]()
))pa ti si rekla da ne pijes
a i od pelina boli glava))

Кад нема Томе - добар је и Андрија!![]()

Kad se setim i tad mogu samo reci: Ne ponovilo se!![]()

i Muvala
dodje mi bre da pljunem na sebe, kakva sam samo fleka od coveka postala
sve bre nesto umereno i odmereno

stoka se ispovrscala po sebi samoj. A najveca frka mi je bila da nisam slucajno lanula za moju tajnu vezu, bio je to neki stariji doca, pride i ozenjen. Ma sve bolje od boljeg
Uradila sam se jos pre hepeninga, probudila se oko 5 u cerkinom krevetu , ni ljudi, ni muzike; bilo je tu dosta i dece ( i moja komada 2 ), e zbog toga mi bas bilo aprijatno
Al je zato ostao je jedan divan video zapis

mislio da ne znam plivati

Хвала, ја само хтела да покажем како се пије вино у кафани...
Али, не волим кад се напијем од црног вина, буде ми некако ,,густо'' у глави... Више волим ,,кратке'', од како сам остарила.

..."gusto" ....e jesi looda...majke mi....
jao 

Е, да, сетих се кад сам се последњи пут напила....летос у Потосу....
Аааааа....цепала сам се цело вече па су ме деца гледала као да нисам нормална!![]()

Баци фотку! Са све силаском корњаче под сто...![]()
Тај мој блескасти поглед на слици потпуно би ми нарушио толико дуго грађену репутацију на форуму! 

Пази кад сам озбиљно схватила и прегледала фотке, али се нисам усудила...Тај мој блескасти поглед на слици потпуно би ми нарушио толико дуго грађену репутацију на форуму!
![]()

Zadnji put pre par godina i nikad vise. Ne pijem i MRZIM da vidim zensko pijano, BLJAK ! Tako jeftino deluje.
pa ja nikad nisam tako
a imam iskustva s alkoholom,napila se prosli put u sredu,a pre toga isto nije bilo davno
ali cim dodjem do momenta da mi alkohol vise ne prija prestajem,mozda cak pojedem nesto pa nastavim ili ne
meni nije poenta u bezanju od stvarnosti i gubljenu svesti,jer onda ko da nisam nista dozivelameni je fora dok znam a opet nisam svoja
![]()
ili da mi ih barem nikada u zivotu nece pominjati... sad kad pomislim blackout je divna stvar, mnogo je gore kad mozes da premotas film...