Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Da, a vi ste svi tako dobri ljudi i pokusali da joj pomognete tako shto ste bezali od nje i ogovarali je po gradu. Divno, divno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si joj drugarica sprecila bi je,otisla bi kod njenih matoraca i ispricala im da im se cerka vucara sa svakakvim tipovima i da ih cesto menja,ali ni slucajno ne reci da je spavala sa svima vec u nekoj zavijenijoj formi i da pripaze malo sta im cerka radi!
Jedan od forumaša mi je slučajno skrenuo pažnju na promo materijal u vezi jednog našeg budućeg (a nadajmo se nikad ostvarenog) filma.
1. Yebo ja ovu Mirku Vasiljević, dobijem nervni napad kad god vidim tu malu kuravu.
2. Taman kad smo mislili da smo dotakli dno, kad ono - opa, dno je pomično!
3. Šta još reći (a ne zaplakati), osim - patos, patos.
Jedan od forumaša mi je slučajno skrenuo pažnju na promo materijal u vezi jednog našeg budućeg (a nadajmo se nikad ostvarenog) filma.
1. Yebo ja ovu Mirku Vasiljević, dobijem nervni napad kad god vidim tu malu kuravu.
2. Taman kad smo mislili da smo dotakli dno, kad ono - opa, dno je pomično!
3. Šta još reći (a ne zaplakati), osim - patos, patos.
Lako je to reci ali mnogo tesko uraditi!
Tesko da u tim godinama nekoga mozes spreciti na nesto,tinejdzeri ce napustiti i druga i drugaricu zbog nekog decka/devojke..u tim godinama se ne misli bas puno..tako ne verujem da bi je mogla spreciti,a ovo da ode roditeljima mnogo je tesko uraditi i ko zna kakvi su joj roditelji,da li bi poverovali da je njihova kcerka takva..mozda je njihova kcerka "zlato" kod kuce .
Da si joj drugarica sprecila bi je,otisla bi kod njenih matoraca i ispricala im da im se cerka vucara sa svakakvim tipovima i da ih cesto menja,ali ni slucajno ne reci da je spavala sa svima vec u nekoj zavijenijoj formi i da pripaze malo sta im cerka radi!
Nova sam pa me sve interesuje...
klinka iz sestrinog razreda se dovatila s nekim pre par dana....12 god.
moja generacija je poslednja normalna, nadole sve jad i beda
(mada to svi kazhu za svoju generaciju, i svi su donekle u pravu, poshto su sve nove generacije sve gore i gore)
''moja generacija je poslednja normalna, nadole sve jad i beda
(mada to svi kazhu za svoju generaciju, i svi su donekle u pravu, poshto su sve nove generacije sve gore i gore)''
Nemam pojma koje si godiste,ali u potpunosti se slazem sa tobom...'92 god-poslednja normalna generacija..Ova '94,'95' i nadalje...Sve poludelo...
Ja inace za moju '95-u mislim da je flipnula...Kao i sve mladje...
Сељачка посла.
Da, dno je pomično.
A i koga, uostalom, briga?
Svako neka postupa po svom nahođenju.
Ovako nesto sam vise puta cula, i nikada mi nije bilo jasno - na osnovu cega se odredjuje koja generacija je dobra, losa? Zasto su ove novije toliko gadne svima? :/moja generacija je poslednja normalna, nadole sve jad i beda
(mada to svi kazhu za svoju generaciju, i svi su donekle u pravu, poshto su sve nove generacije sve gore i gore)
Ovako nesto sam vise puta cula, i nikada mi nije bilo jasno - na osnovu cega se odredjuje koja generacija je dobra, losa? Zasto su ove novije toliko gadne svima? :/
Da li ste zaboravilikako je bilo imati 13, 14, 15... godina? Pa su vam zato cudni
![]()
Tachno tako. Al ja to vidim u mnogim generacijama posle moje...ja mogu da kazem da je neka generacija gora od moje kada vidim masu klinaca da rade neke stvari koje meni i mojim ortacima u njihovim godinama nisu padale na pamet!![]()