Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Heh, znala sam da ce to neko reci....ja je nisam ogovarala,upravo zbog toga sto sam je ranije poznavala....jednostavno,bilo mi je zao....ali jedno je sigurno,vise nemam nekakav kontakt sa njom,osim onog "cao"....i to sam medju retkim koji joj se jos uvek javljaju,ali necu da ispadnem toliki smrad.....

Da si joj drugarica sprecila bi je,otisla bi kod njenih matoraca i ispricala im da im se cerka vucara sa svakakvim tipovima i da ih cesto menja,ali ni slucajno ne reci da je spavala sa svima vec u nekoj zavijenijoj formi i da pripaze malo sta im cerka radi!

Da si joj drugarica sprecila bi je,otisla bi kod njenih matoraca i ispricala im da im se cerka vucara sa svakakvim tipovima i da ih cesto menja,ali ni slucajno ne reci da je spavala sa svima vec u nekoj zavijenijoj formi i da pripaze malo sta im cerka radi!

Lako je to reci ali mnogo tesko uraditi!
Tesko da u tim godinama nekoga mozes spreciti na nesto,tinejdzeri ce napustiti i druga i drugaricu zbog nekog decka/devojke..u tim godinama se ne misli bas puno..tako ne verujem da bi je mogla spreciti,a ovo da ode roditeljima mnogo je tesko uraditi i ko zna kakvi su joj roditelji,da li bi poverovali da je njihova kcerka takva..mozda je njihova kcerka "zlato" kod kuce .

Jedan od forumaša mi je slučajno skrenuo pažnju na promo materijal u vezi jednog našeg budućeg (a nadajmo se nikad ostvarenog) filma.

1. Yebo ja ovu Mirku Vasiljević, dobijem nervni napad kad god vidim tu malu kuravu.
2. Taman kad smo mislili da smo dotakli dno, kad ono - opa, dno je pomično!
3. Šta još reći (a ne zaplakati), osim - patos, patos.

lose,veoma lose:eek::eek::eek::eek::eek::thumbdown:

Jedan od forumaša mi je slučajno skrenuo pažnju na promo materijal u vezi jednog našeg budućeg (a nadajmo se nikad ostvarenog) filma.

1. Yebo ja ovu Mirku Vasiljević, dobijem nervni napad kad god vidim tu malu kuravu.
2. Taman kad smo mislili da smo dotakli dno, kad ono - opa, dno je pomično!
3. Šta još reći (a ne zaplakati), osim - patos, patos.

Ovo treba ubiti,em sto sponzorisu homoseksualizam em sto je ovo tako idiotski i namece misljenje da je nevinost neka bolest! Ubiti,osakatiti autore!

Lako je to reci ali mnogo tesko uraditi!
Tesko da u tim godinama nekoga mozes spreciti na nesto,tinejdzeri ce napustiti i druga i drugaricu zbog nekog decka/devojke..u tim godinama se ne misli bas puno..tako ne verujem da bi je mogla spreciti,a ovo da ode roditeljima mnogo je tesko uraditi i ko zna kakvi su joj roditelji,da li bi poverovali da je njihova kcerka takva..mozda je njihova kcerka "zlato" kod kuce .

To su samo izgovori!

Vi apsolutno ne shvatate kakva je ona....i ja nisam ranije bila "toliko"dobra sa njom,nemam pojma ko su njeni roditelji,ali su meni moji pricali da su olosi....otac joj pije,vara majku,nikada nije kod kuce,itd....majka joj je jos gora fuxetina....a ja nisam htela da se mesam,jer bih imala problema sa svim momcima sa kojim je spavala....a,verujte mi nisu nimalo bezopasni(znate sta hocu da kazem).....sve u svemu ona je zavrsila sa svojom "karijerom"i pala je na samo dno,a ja apsolutno nemam zelju da je izvlacim iz svih sranja....ali sada je i prekasno....imala je ona mnooogo bolih drugarica od mene koje joj sada ne govore ni to "cao"sto je po mom misljenju jako glupo,ali dobro......

Mene više to ne čudi... svakodnevno slušam takve priče... i još gledam kako se ta deca hvale time... čim se pametan stidi, tim se budala ponosi... -.-
I više mi to i nije šok, dodje mi kao "Dobar dan...".

Pomirih se s' tim da te generacije propadaju... a da je normalnih ostalo šaka jada...

''moja generacija je poslednja normalna, nadole sve jad i beda
(mada to svi kazhu za svoju generaciju, i svi su donekle u pravu, poshto su sve nove generacije sve gore i gore)''

Nemam pojma koje si godiste,ali u potpunosti se slazem sa tobom...'92 god-poslednja normalna generacija..Ova '94,'95' i nadalje...Sve poludelo...

Ja inace za moju '95-u mislim da je flipnula...Kao i sve mladje...

''moja generacija je poslednja normalna, nadole sve jad i beda
(mada to svi kazhu za svoju generaciju, i svi su donekle u pravu, poshto su sve nove generacije sve gore i gore)''

Nemam pojma koje si godiste,ali u potpunosti se slazem sa tobom...'92 god-poslednja normalna generacija..Ova '94,'95' i nadalje...Sve poludelo...

Ja inace za moju '95-u mislim da je flipnula...Kao i sve mladje...

xaxaxax :hahaha:'92 poslednja normalna generacija! Ajoj dete, nemoj da se samozavaravas! ;) to isto sam ja pricao za generacije rodjene posle 90. to isto su verovatno pricali i za moju generaciju stariji od mene... ne budali!

Poslednja izmena:
moja generacija je poslednja normalna, nadole sve jad i beda
(mada to svi kazhu za svoju generaciju, i svi su donekle u pravu, poshto su sve nove generacije sve gore i gore)
Ovako nesto sam vise puta cula, i nikada mi nije bilo jasno - na osnovu cega se odredjuje koja generacija je dobra, losa? Zasto su ove novije toliko gadne svima? :/
Da li ste zaboravili :lol: kako je bilo imati 13, 14, 15... godina? Pa su vam zato cudni :P

Ovako nesto sam vise puta cula, i nikada mi nije bilo jasno - na osnovu cega se odredjuje koja generacija je dobra, losa? Zasto su ove novije toliko gadne svima? :/
Da li ste zaboravili :lol: kako je bilo imati 13, 14, 15... godina? Pa su vam zato cudni :P

ja mogu da kazem da je neka generacija gora od moje kada vidim masu klinaca da rade neke stvari koje meni i mojim ortacima u njihovim godinama nisu padale na pamet! :eek:

Back