gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
skontaj ovu u plavom....braon boje skoroz,a oko doneg dela kupaceg,crno-crvenkasta(ko da se prepekla na raznju)inace,ova levo od te u plavom ima lep kupaci ^^
ali s obzirom da se ti krijes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skontaj ovu u plavom....braon boje skoroz,a oko doneg dela kupaceg,crno-crvenkasta(ko da se prepekla na raznju)inace,ova levo od te u plavom ima lep kupaci ^^

ne krijem se ja jer mislim da sam ruznaali s obzirom da se ti krijes![]()
![]()
nego,hocu da stavim neku baas lepu sliku ovde,a opet,imam lepih slika,ali ne baaas lepih,kad bude bilo,stavljam
e sad,nzm koliko bi ti bila zanimljiva s obzirom da imam 15 god....a nzm koliko ti imas 
ne krijem se ja jer mislim da sam ruznanego,hocu da stavim neku baas lepu sliku ovde,a opet,imam lepih slika,ali ne baaas lepih,kad bude bilo,stavljam
e sad,nzm koliko bi ti bila zanimljiva s obzirom da imam 15 god....a nzm koliko ti imas
![]()

dal' da se smejem,ili placemne krijem se ja jer mislim da sam ruznanego,hocu da stavim neku baas lepu sliku ovde,a opet,imam lepih slika,ali ne baaas lepih,kad bude bilo,stavljam
![]()
...nista
Nemam 25, laze ova...23.15 god...nista
Nemam 25, laze ova...23.

15 god...nista
Nemam 25, laze ova...23.
a je.bi ga ,sta si ti ocekivao na tinejdzerima??![]()

Ma nisam ja samo ovde, zajebavam matorce po LjiSu![]()

hahaha,nisam bila tamo,ali neko sa tinejdzera(ko i na ljis ide) je rekao da mi ovde dajemo bolje ljubavne,seksualne i savete ostale prirode,nego oni tamo![]()

spamujete ljudi, spamujete
muvajte se na pp
salim se nemojte da me bijete xD

da li je ono bilo na sve za ljubav ili ne,nzm,smejem se tvom smislu za humor "tako mi sto mlitavih penisa" "tako mi sto menstruacijom ispranih vagina" 

mala slatka, obrati pažnju na njega, dobra je on prilika
vidiš odmah po nicku - last one standing... on je poslednji kom stoji, nama ostalima je odavno pao
tako mi sto mlitavih penisa, nije prvi put da čujem za seksualnu aferu izmedju petnaestogodišnjakinje i 24-orogodišnjaka
tako mi stotinu menstruacijama ispranih vagina, jedan je tako jednoj i dete napravio
bilo na "sve za ljubav", stvarno vam kažem
p.s. za vas neizlečive romantike - da, uzeli su se na kraju

gomila iskeženih silikonskih dronfulja na jednom mestu.
i plus se ne vade iz solarijuma
ovo svako ko ima novca može da povali
fashion - ni to meni nije bitno, boli me ****** kako se ko je.be. neki imaju male penise i lepe vagine, neki su obdareniji a neki imaju ružnije vagine itd. neki su bolji, neki gori. koga boli ******.