Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па гледано реално, са 14 ће први пут затруднети и абортирати, са 16 ће прећи пола града преко ње и вероватно ће поново затруднети и неће моћи да абортира па ће се у најбољем случају удати, а неће ни знати ко је отац детета па ће се удати за неког насумичног дечка... У најгорем случају добиће неку полно преносиву болест типа хепатитис ц или сифилис и мучиће се до краја свог бедног живота...

Кад се је.бе са 12 година у добу живота где треба са барбикама да се игра, знаш да јој спаса нема... Куда иде ова земља, мајко мила... :(

Па гледано реално, са 14 ће први пут затруднети и абортирати, са 16 ће прећи пола града преко ње и вероватно ће поново затруднети и неће моћи да абортира па ће се у најбољем случају удати, а неће ни знати ко је отац детета па ће се удати за неког насумичног дечка... У најгорем случају добиће неку полно преносиву болест типа хепатитис ц или сифилис и мучиће се до краја свог бедног живота...

Кад се је.бе са 12 година у добу живота где треба са барбикама да се игра, знаш да јој спаса нема... Куда иде ова земља, мајко мила... :(

Kod mene jedna devojka na poslu kaze da je 4 puta abortirala,a ima 16 godina..Ona o tome prica sa ponosom..a decko joj ima 27 godina..I onda kad cujem takve price nista ne moze da me iznenadi u ovo ludo vreme.. A i ja sam imala 15 i 16 godina i to ne pre sto godina nego pre 7 godina..Danasnja omladina jaaaako brzo odrasta i ne znam koji je razlog tome..Da li zbog toga sto sam ja svoje detinjstvo provodila u ratu pa nismo imali "vremena" za tako nesto ili je jednostavno ovaj svet otisao u skroz pogresnog pravcu.:thumbdown:

Cinjenica je da ima takvih devojaka,ali ***,nisu sve takve....

Ja znam jednu sedmakinju(!?)koja je spavala sa pola grada,zatim je zatrudnela,pa abortirala....i sto je najgore,sve to se desilo u roku od mesec dana,a ja sam sa njom ranije bila sasvim ok,jer je tada bila normalna....imala je problema u skoli,jer su hteli da je izbace....a sada svi oni koji su bili sa njom pricaju sve najgore o njoj,i to ne samo oni,vec je zna cela Loznica....znam da nema nijednog druga i da svi beze od nje.....sve u svemu,jako nisko je pala....

Back