Kada ste prvi put videli more i kakva reakcija vam je bila?

Ortak2

Primećen član
Poruka
715
I kakva reakcija je bila?
Ja sa 4 godine, mama i tata su se plašili malo kako ću ja reagovati, ali bilo je baš suprotno očekivanjima, bukvalno sam povikala "Koliko ima vodeeeeee" i iz auta u plićak, oduševljena :D

Digresija: Inače, svi su rekli da nikad nisu videli "bika" koji toliko voli vodu, ja volim čak i da je pijem.

Prvi put sam video more sa godinu i po dana, pa se toga baš i ne sećam. Drugi put sam imao osam godina, bio sam u Sutomoru sa školom, i plan je bio: ko pokaže da zna da pliva, imaće pravo da ide malo dalje od plićaka, a ko ne zna - naravno, neće moći. Bio sam rešen da pokažem da znam, ali kada je došao red na mene i kad sam krenuo, spotakao sam se o nešto i našao se ceo u vodi. Tada sam po prvi put osetio ukus morske vode, a nisam znao da je ona slana, pa mi je bilo neobično. Tako sam tada etiketiran kao neplivač, a do danas mi je žao što nisam rekao učiteljici da sam se spotakao i zatražio još jednu šansu.

I kakva reakcija je bila?
Ja sa 4 godine, mama i tata su se plašili malo kako ću ja reagovati, ali bilo je baš suprotno očekivanjima, bukvalno sam povikala "Koliko ima vodeeeeee" i iz auta u plićak, oduševljena :D

Digresija: Inače, svi su rekli da nikad nisu videli "bika" koji toliko voli vodu, ja volim čak i da je pijem.
Први пут сам видео море кад сам имао 9 година.Била ми је необична та слана вода.

Back