Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja generacija je losa, ja sam los, ali j.bg...takvo mi je drustvo od malena;) Ima nekih pojedinaca od mladjih generacija koji su veoma losi, ali ostali su sasvim ok...:)
Obicno su devojcice te koje hoce pre da sazreju, pa uce od starijih;) Jednu klinku('95 god.) je vec nekoliko njih razvalilo od *jebanja! I nije jedina... A klinci mi svi izgledaju isto u tim godinama...samo klinke glume neko ludilo!;)

xaxaxax :hahaha:'92 poslednja normalna generacija! Ajoj dete, nemoj da se samozavaravas! ;) to isto sam ja pricao za generacije rodjene posle 90. to isto su verovatno pricali i za moju generaciju stariji od mene... ne budali!

Kod nas je bila poslednja normalna...Mislim u nasoj skoli...Ne znam kako je inace..Ali mogu da ti zagarantujem da su bolji nego sto smo mi..I da ne znam ko rece da devojcice hoce brze da sazreju i tako to..Potpuna istina...Svi zele da budu nesto stariji,i sve starijee...Otkud znam mozda je i najveci problem...:think:

:roll::dash:

Izvinite ako ću nekog da uvredim sa ovim, ali ...
SMARATE SA SVOJIM GENERALIZACIJAMA!!! Sad, ja sam '94 godište, razvaljena sam od *ebanja, pušim, pijem, drogiram se, nisam pri sebi, kradem, lažem, obijam prodavnice... ma daaajte...

To što sam ja '94 godište ne mora da znači da sam takva... isto tako i neko ko je '95, ne znači da je takav, uopšte.

I šta govori o mojoj ličnosti to što sam ja '94 godište?! Možeš li, molim te da mi pojasniš?

Uh, ljubi te tvoja sestra! :mrgreen:

Slažem se...

A Stefane, sada se sve brze odvija... seo život je brz i više nema uživanja...

Pored toga, sada deca brze sazrevaju... iz ko zna kog razloga ali brze sazrevaju... ulaze brže u pubertet, devojčice su fizički spremne za sexualne odnose sve ranije i ranije (sada je pojava famozne prve menstruacije normalna sa 12, a moja baba je dobila sa 18 O.o) itd, itd...
Mada, druga je stvar što ta deca sve ranije fizički sazrevaju ali u glavi im je i dalje promaja.. ali bukvalno... -.-

sto ste nas nagrdili tako.ispade da se jebemo na svaki cosak da ne mozemo da zivim bez sexa...kao ponosni predstavnik '93. generacije moram da vam kazem nesto:
neki se jebu neki ne
neki zele da se jebu al se ne jebu
zreliji smo od vas u nasim godinama i to duplo
i zasto vas uopste boli uvo sto mi cinimo
samo oladite malo nije situacija tako losa kao sto vi mislite.
inace ja samo govorim o ovima iz cg.za srbiju nzn nista

Ovako nesto sam vise puta cula, i nikada mi nije bilo jasno - na osnovu cega se odredjuje koja generacija je dobra, losa? Zasto su ove novije toliko gadne svima? :/
Da li ste zaboravili :lol: kako je bilo imati 13, 14, 15... godina? Pa su vam zato cudni :P

jednostavno ih poredim sa mojom generacijom, i to shto oni rade je nezamislivo, iako je u pitanju samo jedna godina ili 2 razlike.
Pa moj brat je imao 20 devojaka u mesec dana! EEE, klinac, 94. godishte, kao lupaju zhvake i muvaju se! NE ZNAJU IME JEDNO DRUGOM :lol: "veze" im traju po 2 i po dana i zasnivaju se na slanju sms poruka.
to je samo jedan primer.

ja mogu da kazem da je neka generacija gora od moje kada vidim masu klinaca da rade neke stvari koje meni i mojim ortacima u njihovim godinama nisu padale na pamet! :eek:

agree :)

Na primer?
Na primer sa 12-16 godina ja nisam imao sta da trazim van kuce posle ponoci.
Na primer sa 12-16 godina nisam znao sta je vutra niti me je zanimalo
Na primer sa 12-16 godina nisam imao sta da trazim u gradu i kaficima
Na primer sa 12-16 godina mi sex na pamet nije padao
Na primer sa 12-16 godina da se tetoviram, ludost! :eek:
Na primer sa 12-16 godina da meni neko stariji nesto kaze i ja da ga oteram u piccku materinu!
itd...
To je bilo i medju mojom generacijom, nismo mi cvecke nikakve ALI ZNATNO MANJE. Krivo mi je kad vidim da generacije nakon moje sve ranije stasavaju i gube onu draz detinjstva koja je meni nezamenljiva.
Danas se ispred moje zgrade, koja je u vreme kad sam ja bio klinja bila prepuna razularene decurlije u igri, igramo povremeno samo ja i moji ortaci jer nam je to u srcu zauvek! A neko to nije ni iskusio niti ce, a ima vec 16 godina!

lepo recheno :)

:roll::dash:

Izvinite ako ću nekog da uvredim sa ovim, ali ...
SMARATE SA SVOJIM GENERALIZACIJAMA!!! Sad, ja sam '94 godište, razvaljena sam od *ebanja, pušim, pijem, drogiram se, nisam pri sebi, kradem, lažem, obijam prodavnice... ma daaajte...

To što sam ja '94 godište ne mora da znači da sam takva... isto tako i neko ko je '95, ne znači da je takav, uopšte.

I šta govori o mojoj ličnosti to što sam ja '94 godište?! Možeš li, molim te da mi pojasniš?

da razjasnimo neshto, ja kad govorim o nekoj drushtvenoj grupi (tipa ******, hrvati, klinci :lol:), moji postovi se odnose na vecinu, tj. dzhaba mi jedan dobar na 10 defekata, ja to ne osecam.

A zasto?

Toliko normalnih ljudi u mojoj generaciji ima... vise nego onih koji su flipnuli... puno vise...

treba prvo da definishemo normalne ljude, mada ako uzmemo norme postavljene od strane drushtva, ne slazhem se sa ovim.

Svakome je svoja generacija najbolja :)
Mada slazem se sa svima koji kazu da ova 90-a godista odrastaju prebrzo i da nikada nece imati detinjstva kakva smo imali mi koji smo odrastali u tim godinama kada su oni rodjeni,niti smo mi imali detinjstvo kakvo su nasi roditelji,niti su nasi roditelji kao njihovi roditelji..MA SVAKOME JE SVOJA GENERACIJA NAJBOLJA!
I ovo prebrzo odrastanje je pocelo globalno tako da se protiv toga ne moze..ko zeli da spava sa 100 momaka pre nego sto napuni 15 godina to ce i uraditi i niko ga nece spreciti,a ona devojka koja zeli da se uda 'nevina' pa makar se udala i u 30-oj ona ce tako i uraditi..Nismo svi isti 100 ljudi 100 cudi..

Kao da je moja generacija bila ista bolja, mozda je cak i bila gora, jer smo mi odrastali u malo drukcijim uslovima za zivot, bio je drukciji standard. Jeste da sam bio mali kad je bio ovaj rat, ali on je ostavio posledice na sve to, jer veci broj pripadnika te generacije koje su nastale poslije njega su pocele brzo da odrastaju i brzo da zive, a i nazalost lose zavrse. Nije samo da je to danas, no je vazda bilo muka imati tinejdzera u kucu, jer oni misle da sve znaju, da im nista ne moze biti, a u stvari upravo tako pocinju rano da upraznjavaju seks, pocnu da se drogiraju, bas zato sto sve znaju. Zato tako i zavrse. Toga je vazda bilo, samo sto je u poslednjih 15 godina puno vise.
A vi pamet u glavu i sve ce biti u redu.

Нема ту ''зависи дал' је мушко ил' женско''. Ту све зависи колико сте спремни. Некад је девојка спремна са 14, а момак није ни са 17. Мислим, нема правила...

Back