Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To nije uopshte :mrgreen: nego je :roll: . Ako dve osobe spremne na sex ne mogu da se dogovore na kombinaciju, znachi sex bez obaveza, onda ni ne treba da imaju isti.
Ne znam o kojim smajlijima govorish... :confused:

Знао сам да ћеш то написати, морам мало да провоцирам, не може сад све лепо, љубав, цвеће, срцуленцад и то мора мало и та сурова страна секса да се убаци у причу :mrgreen:

Што се тиче смајлија крептоман је објаснио ;)

Знао сам да ћеш то написати, морам мало да провоцирам, не може сад све лепо, љубав, цвеће, срцуленцад и то мора мало и та сурова страна секса да се убаци у причу :mrgreen:
Ma ne kazem ja da je sve divno, nego da su takve devojke budale a frajeri idioti... Prosto.

Заборавила си да кажеш ''женска марва'' ;)

Апропо речи апропо > како је одједном постала кул реч коју користе широке форумске масе... :mrgreen:

Да сам написала "женска" спопале би ме феминисткиње. :confused:

Намерно сам ставила апропо, иначе избегавам ту реч. :lol:

Ja bi' ih silovao a onda kad bi me opet iznervirale, prebio!
Hajde razmisli malo.
I mene feministkinje (blago rečeno) začudjuju, ali da li ima veze sa mozgom to što si upravo izjavio? Feministkinje se upravo i bore protiv takvih kao što si ti. Da je manje takvih kao što si ti, manje bi i bilo njih.
Ne branim nikoga ovde, ali nemojmo biti licemerni i dvolični, sa dvostrukim merilima.

Hajde razmisli malo.
I mene feministkinje (blago rečeno) začudjuju, ali da li ima veze sa mozgom to što si upravo izjavio? Feministkinje se upravo i bore protiv takvih kao što si ti. Da je manje takvih kao što si ti, manje bi i bilo njih.
Ne branim nikoga ovde, ali nemojmo biti licemerni i dvolični, sa dvostrukim merilima.

To nesto na foru: Manje crnaca manje rasista?

Ja sam sa 13 godina jos uvek igrala lastisha( gume) sa drugaricama,imala samo simpatije,isla sam na folklor,dolazila kuci pre 11..igrala se sa drustvom iz ulice..a ona vec ima 'ozbiljnu' vezu od 3 godine..WOW
Ne znam,ja ipak mislim da je to prerano i za vezu,a kamoli za vodjenje ljubavi.Te godine treba da posvetis iskljucivo sebi,jer samo jednom imas 13 godina,to vreme nikada nece moci da se vrati..
Verovatno sam 'zastarela' ali cini mi se da danas mladi jako brzo odrastaju i propustaju to neko detinjstvo i odma uskacu u te neke veze,a ne misle da veze mogu da imaju celoga zivota,a detinjstvo samo jednom..

Ja sam sa 13 godina jos uvek igrala lastisha( gume) sa drugaricama,imala samo simpatije,isla sam na folklor,dolazila kuci pre 11..igrala se sa drustvom iz ulice..a ona vec ima 'ozbiljnu' vezu od 3 godine..WOW
Ne znam,ja ipak mislim da je to prerano i za vezu,a kamoli za vodjenje ljubavi.Te godine treba da posvetis iskljucivo sebi,jer samo jednom imas 13 godina,to vreme nikada nece moci da se vrati..
Verovatno sam 'zastarela' ali cini mi se da danas mladi jako brzo odrastaju i propustaju to neko detinjstvo i odma uskacu u te neke veze,a ne misle da veze mogu da imaju celoga zivota,a detinjstvo samo jednom..

Svaka ti cast,jedno normalno dete na ovoj krstarici!:bye:

:sad2: :sad2: :sad2:Od kad sam dosao na krstaricu, jedino mi ova pricica deluje sasvim istinito!!!:sad2: Kad se setim kad sam bio mali, pa izadjem napolje, a devojcice se igraju lastisa...pa im ja sa drugarima namerno ukradem lastis i ne dam im!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eeeee...to su bila vremena!:super:

Hajde razmisli malo.

Ne, ne, ne, ne! Da one nisu takve, ne bih ni ja bio ovakav! Pola muskaraca niej nista krivo, a one odma seru pocelom muskom rodu!!

Dakle...

Ja bi kume da mi to koljemo!:mrgreen:

:sad2: :sad2: :sad2:Od kad sam dosao na krstaricu, jedino mi ova pricica deluje sasvim istinito!!!:sad2: Kad se setim kad sam bio mali, pa izadjem napolje, a devojcice se igraju lastisa...pa im ja sa drugarima namerno ukradem lastis i ne dam im!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eeeee...to su bila vremena!:super:

Sve u svoje vreme! Ipak mislim da su dani detinstva najlepsi dani.Ni brige ni pameti..I stvarno treba uzivati u tim danima koliko god je moguce jer tek kada imas ispunjeno detinjstvo mozes da ocekujes neki normalniji zivot kada odrastes i postanes covek..Ako prerano odrastes i ubacis se u neki zivot za koji nisi ni spreman posle ce ti sve ono sto nisi proziveo nedostajati.Treba se igrati sa decom lastisa,klikera,zmurke,rata(:sad2:),treba ici u kradju tresanja i lubenica,kada malo odrastes trebas izlaziti,traziti simpatije,posle imati decka..ma sve u svoje vreme!

Back