Alexxxa2
Aktivan član
- Poruka
- 1.012
Hm, moram napomenuti da je taj post postavljen pre 4 god, tako da ta devojka sada ima, nekih, 17 godina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
13 godina?!?Pa jos veza od 3 god. samo zelim da ti kazem da duga veza te ne obavezuje na sex, ali ako decko insistira zeli da te iskoristi. A ako se ipak desi tj. da te iskoristi ( hipoteticka situacija) i sutne te, sigurno bi pala u zezsci bedak i psihicki ne bi mogla da se izvuces iz toga...
Mislim da o tome da ti telo nije spremno ne treba ni spominjati....
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
Bože mili, sex, xa xa, jeste važan deo veze, ali od pozadi.
Bitno je da mene ispoonjooje osoba nečim droogim. Ne masovnom veličinom q*ca.![]()
Aj bre ne seri molim te,jeste ja cu da se cuvam i da se suzdrzavam ceo zivot! Smem da se kladim da vezu duzu od 1 mesec nisi imala sigurno! Jesi ti normalna,ako taj mucenik posle 3 godine nije zasluzio da spava sa njom....Ja bih je ostavio,koji ce mi qurac devojka ako cu da drkam svaki dan i to 3 godine,odmah bi nasao drugu! Ali svoju devojku sa kojom bih imao odnose nikad nebi napustio i iskoristio,bio bih sa njom i dalje! I ti klinacki komentari mi idu na nerve veza sa losim sexom ili bez njega ne moze da uspe, kod odraslih ljudi i jebena DECA OD 12,13,14 GODINA NEBI TREBALI NI DA JE IMAJU!ALI NE JA MORAM DA BUDEM U JEBENOM CENTRU PAZNJE MORAM DA BUDEM ODRASLA DA IMAM DECKA A TEK SAM PRESTALA DA SEREM U PELENE,NE DECKO SAMO HOCE DA ISKORISTI,SAMO HOCE OVO,SAMO HOCE ONO MARS BRE U PICKU MATERINU NEMAS TI POJMA O ZIVOTU I IDI SOLI NEKOM DRUGOM PAMET! Pitaj te starije forumase (Elektru,Dovlu,Stefana (hm.. dobro ne njega)) kakve oni imaju veze ili pitajte starije ljude napolju izvan ovog foruma kakve veze imaju,moj drug ima 18 godina i sa svim devojkama je imao odnose i veze su mu trajale po par meseci i nije ih nijednu ostavio,e sad sto ste vi DECA I ****** SE SA DECOM I GLUPI STE DA PROCITATE LJUDE TO JE VAS PROBLEM NISU VAM MUSKARCI KRIVI ***** VAM MATER!
Hvala skinuo sam kamen sa srca!![]()
OVERA za PREDSEDNIKA!
Ijaoooo...Privukao Roben jednom Margo k sebi,
Pokazav joj alat, malo ga zaklati,
I namah on htede da ga upotrebi,
Ali Margo reče: "To će me zaklati,
Suviše je golem i dugačak da bi...",
Dobro, reče Roben: "Da ne bude bola,
Neću stavit celog"; a onda je zgrabi,
I gurnu joj alat, al' samo do pola.
"Jaoj, reče Margo, ja sam vaša žrtva,
Stavite ga celog, i tako sam mrtva."
Clément Marot (1496 - 1544)
Rođen na sutrašnji dan pre 512 godina.
A seks od napred nije?
btw,morao sam ovo da postavim...
Privukao Roben jednom Margo k sebi,
Aj bre ne seri molim te,jeste ja cu da se cuvam i da se suzdrzavam ceo zivot! Smem da se kladim da vezu duzu od 1 mesec nisi imala sigurno! Jesi ti normalna,ako taj mucenik posle 3 godine nije zasluzio da spava sa njom....Ja bih je ostavio,koji ce mi qurac devojka ako cu da drkam svaki dan i to 3 godine,odmah bi nasao drugu! Ali svoju devojku sa kojom bih imao odnose nikad nebi napustio i iskoristio,bio bih sa njom i dalje! I ti klinacki komentari mi idu na nerve veza sa losim sexom ili bez njega ne moze da uspe, kod odraslih ljudi i jebena DECA OD 12,13,14 GODINA NEBI TREBALI NI DA JE IMAJU!ALI NE JA MORAM DA BUDEM U JEBENOM CENTRU PAZNJE MORAM DA BUDEM ODRASLA DA IMAM DECKA A TEK SAM PRESTALA DA SEREM U PELENE,NE DECKO SAMO HOCE DA ISKORISTI,SAMO HOCE OVO,SAMO HOCE ONO MARS BRE U PICKU MATERINU NEMAS TI POJMA O ZIVOTU I IDI SOLI NEKOM DRUGOM PAMET! Pitaj te starije forumase (Elektru,Dovlu,Stefana (hm.. dobro ne njega)) kakve oni imaju veze ili pitajte starije ljude napolju izvan ovog foruma kakve veze imaju,moj drug ima 18 godina i sa svim devojkama je imao odnose i veze su mu trajale po par meseci i nije ih nijednu ostavio,e sad sto ste vi DECA I ****** SE SA DECOM I GLUPI STE DA PROCITATE LJUDE TO JE VAS PROBLEM NISU VAM MUSKARCI KRIVI ***** VAM MATER!
Hvala skinuo sam kamen sa srca!![]()
jes da su ljudi pre mene vec pisali, ali ja moram ovako javno da se nasmejem jedaredBravo za tvoju realnost.
Ti si realna, ja nisam.
Bože mili, sex, xa xa, jeste važan deo veze, ali od pozadi. Bitno je da mene ispoonjooje osoba nečim droogim. Ne masovnom veličinom q*ca.
"Budimo realni" što kaže Kazo.
A seks od napred nije?
btw,morao sam ovo da postavim...
Ta za iskorishcavanje- postoji to, kako ne al ako si dovoljno pametna znacesh koji lik bi se s tobom samo kresao a koji bi hteo da imate neshto vishe. E sad, ako je korishcenje uzamajno, ne vidim tu problem.![]()
To nije uopshteМа најјаче је кад је риба заљубљена у лика и трипује љубав и те форе, а он је само тресе и либо га цкура!![]()
пс. шта су који рацку убацили оне силне женске смајлије ретардиране!?![]()