shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
Ja hocu i danju i nocuJa ne volim pre mraka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja hocu i danju i nocuJa ne volim pre mraka![]()
Ej jesi smislila kojeg ces dana i ukoliko sati?
Jako je bitno da mom boodooćem moožu boode debeo & veliki. Nema leba bez toga.Ne valja...I šta ako se udaš a tek kasnije saznaš da mu je mnogo mali?Jesam vulgaran u poslednje vreme.
Nadam se da se šališ.Pa imace komsije vece sta je to problem? Milorade crni sine kako ne mislis SVOJOM GLAVOM!
Seks je važan deo veze, i ako tu nisi ispunjena, veza teško da može da uspe.
Aha, u subotu u 23:45:06![]()
Cekaj samo da podesim casovnik... Evo,dolazim garant ja sam tacan u sekundu!![]()
Realno, možda ti sada nije bitno kakav će ti biti muž u krevetu, ali to su romantične iluzije.
Sasvim sam realna.
Uostalom, videćeš za par godina.
Realno, možda ti sada nije bitno kakav će ti biti muž u krevetu, ali to su romantične iluzije.
Sasvim sam realna.
Uostalom, videćeš za par godina.
dok se ne seksate, nemate pravo glasa
Realno, šta joj fali?Sto volim ovu kretensku rec "realno".
Šta je? Treptrep
Lepo je danas čuti da neko razmišlja o tome da želi da ga partner ispunjuje nečim drugim (nisam sarkastičnaBravo za tvoju realnost.
Ti si realna, ja nisam.
Bože mili, sex, xa xa, jeste važan deo veze, ali od pozadi. Bitno je da mene ispoonjooje osoba nečim droogim. Ne masovnom veličinom q*ca.
"Budimo realni" što kaže Kazo.
Lepo je danas čuti da neko razmišlja o tome da želi da ga partner ispunjuje nečim drugim (nisam sarkastična), ali kažem ti, videćeš za par godina. Ipak je malo suludo pričati o tome dok si nevin. Ako ostaneš sličnih uverenja i za par godina, super.
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.