Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ee ovakve teme sus stvarno vise bezvezne...majke mi ovo bi trebalo da se lockuje...pa dal niste ukapirali da ce neko da se po*ebe kad mu se *ebe a ne kad misli a je neko tamo reko da je trebalo prvi put da mu se deasi!!sve je relativno kaze jedan cika....:thumbdown::thumbdown::thumbdown:stvarno glupe teme vise dosadiste ljudima...

Seks je važan deo veze, i ako tu nisi ispunjena, veza teško da može da uspe.
blink.gif
boske.gif
:rotf:

Realno, možda ti sada nije bitno kakav će ti biti muž u krevetu, ali to su romantične iluzije.
Sasvim sam realna.
Uostalom, videćeš za par godina.

РЕАЛНО! ;) Зато мени везе не успевају, јер сам крш у кревету... :( :mrgreen:

-СВИ
Не вређајте ''реално'' ;) :cool:

Realno, možda ti sada nije bitno kakav će ti biti muž u krevetu, ali to su romantične iluzije.
Sasvim sam realna.
Uostalom, videćeš za par godina.

Bravo za tvoju realnost.
Ti si realna, ja nisam.
Bože mili, sex, xa xa, jeste važan deo veze, ali od pozadi. Bitno je da mene ispoonjooje osoba nečim droogim. Ne masovnom veličinom q*ca. :)

"Budimo realni" što kaže Kazo.

Sto volim ovu kretensku rec "realno".
Realno, šta joj fali? :cool:
Šta je? Treptrep :P
Bravo za tvoju realnost.
Ti si realna, ja nisam.
Bože mili, sex, xa xa, jeste važan deo veze, ali od pozadi. Bitno je da mene ispoonjooje osoba nečim droogim. Ne masovnom veličinom q*ca. :)

"Budimo realni" što kaže Kazo.
Lepo je danas čuti da neko razmišlja o tome da želi da ga partner ispunjuje nečim drugim (nisam sarkastična :)), ali kažem ti, videćeš za par godina. Ipak je malo suludo pričati o tome dok si nevin. Ako ostaneš sličnih uverenja i za par godina, super.

Lepo je danas čuti da neko razmišlja o tome da želi da ga partner ispunjuje nečim drugim (nisam sarkastična :)), ali kažem ti, videćeš za par godina. Ipak je malo suludo pričati o tome dok si nevin. Ako ostaneš sličnih uverenja i za par godina, super.

Opa. Well, now I'm flattered.
Ja iskreno mislim da će tako ostati. Bar se nadam. & znam da ne bi trebalo prerano da dajem zakljoočke, ali tako je kod mene.

Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

13 godina?!? :eek: Pa jos veza od 3 god. samo zelim da ti kazem da duga veza te ne obavezuje na sex, ali ako decko insistira zeli da te iskoristi. A ako se ipak desi tj. da te iskoristi ( hipoteticka situacija) i sutne te, sigurno bi pala u zezsci bedak i psihicki ne bi mogla da se izvuces iz toga... :roll: Mislim da o tome da ti telo nije spremno ne treba ni spominjati....

Back