Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Ja cu najvjerovatnije ostati nevina do braka![]()
Срце мало.

Како сам се само разнежила на ову изјаву.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se ne uskoro...![]()
Ima vremena.Ja cak i ne razmisljam o tem a imam 14.
omg u potpisu ti pise voli skolu 0_O
OMG OMG OMGOMOMGOGMOGMGOMGOGM wtf
da l' je moguce![]()
da l' je moguce![]()
Ima vremena.Ja cak i ne razmisljam o tem a imam 14.
Pazite ovaj slucaj , znaci lik je 86' godiste i izlazio sa nekom malom koja je 2-3 godine mladja od njega. Lik apsolutni klosar,ne znam kad je taj imao para u dzep pa da rece IMAM, skolu taj nije zavrsavao (kao da je znao) ,napustio posle osnovne. I ta zatrudni, i sta bude, saznaju joj to roditelji i ovaj mrco otisao kod njenog oca koji je zahtijevao da je ozeni. Ozeni je on jos na proljece , u martu-aprilu 2008 i ta mala bila jedinica . Otac ove male da zetu kucu na 2 sprata da ne zive s njima + podosta imanja . Ispostavi se da su roditelji ove male truli bogatasi . U pocetku je vozio Audi 80 a onda je budala nagovorio zenu da prodaju neka imanja, sad vozi x5 haha, gospodin covjek, od tasta ce kad umre naslediti(zena mu) jos imanja i porodicnu kafanu koja mnogo dobro posluje. EH sta ti je sreca
Edit:Cini mi se da je u oktobru dobio kcerkicu![]()
Nisam ni ja opsjednuta tim,samo sam vidjela temu pa reko da odgovorim...
Бићеш.![]()
Ti imas 14 god?Ja pomislio da imas oko 17-18
![]()
ujebemti!?!!!![]()
WTF???
Ti imas 14 ???![]()
Ta nikad ne bih rekao! Dav'o sam ti bar 18!![]()
Ta nikad ne bih rekao! Dav'o sam ti bar 18!![]()
Сад и ја исто.
Ал' сећам се да је на почетку своје форумашке каријере склапала неразумне реченице па сам сконтала да је млађа.![]()
da l' je moguce![]()
I ti
Da,secam se kako su me Mima i Luka (Nadrealista) stalno pitali:"A sta si time htela da kazes?" (a zna se kako je opasno kad se oni udruze) itd. a ja sam na pocetku svoje "forumaske karijere" ovde dolazila iskljucivo posle trocasovnog treninga pa sam sklapala recenice da nas bog sacuva
Al' dobro,sad dolazim u ''normalnem stanju"![]()