Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Pa sad kad se prisetim te recenice nisu bile glupe nego su bile jasne samo meni pa je zbog toga dolazilo do zabune

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad kad se prisetim te recenice nisu bile glupe nego su bile jasne samo meni pa je zbog toga dolazilo do zabune![]()
Da,secam se kako su me Mima i Luka (Nadrealista) stalno pitali:"A sta si time htela da kazes?" (a zna se kako je opasno kad se oni udruze)
Pa sad kad se prisetim te recenice nisu bile glupe nego su bile jasne samo meni pa je zbog toga dolazilo do zabune![]()
Ах, нема моје форумске половине.![]()
Управо то.
Дало се приметити да имаш кликер ал' оно... нејасно изражено.
Ал' сад је све цоол.![]()
Ma sad ce on,ne tuguj![]()
Da, izlićemo reku suza...![]()
E i ja sam se pitala gde nam je to Luka nestao ovih dana... poslednji put bio pre dve nedelje...
Mima jel njemu sad bio onaj koncert ili tek treba da bude?
Da, izlićemo reku suza...![]()
Pa dobro Mima nismo bukvalisti!!Mislim da pola devojaka ovde glumi postenje,mozda gresim ali mislim da se mnogi ovde foliraju a neka samo okrenu 10-ak stranica da vide sta su pisali totalno kontradiktorno,ali necu da ulazim u glupe rasprave!!
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
Ja nisam ni pročitala ovaj prvi post. 13 godina? Sexualni odnosi? Veza koja traje 3 godine? Gospode Bože.
Evo 10 decet razloga zašto to da ne uradiš:
1.) Zato što se možeš razočarati.
2.) Zato što možeš da zatrudniš.
3.) Zato što možeš da dobiješ neku boleštinu.
4.) Zato što možeš da dobijes rak grlića materice.
5.) Zato što moraš da imaš više od 16 godina da bi otišla kod ginekologa, a da on ne obavesti tvoje roditelje.
6.) Zato što ne možeš da uđeš u apoteku i zatražiš kondome, a da te farmaceut/kinja preko ne pogleda zabezeknuto.
7.) Zato što onaj koji ne može da te čeka je debil i želi samo da te iskoristi.
8.) Zato što si premlada.
9.) Zato što nije u redu i nije po zakonu.
10.) Zato što je vatanje zabavnije.
Eto. 10 razloga, koji su dovoljni...
Zato što je vatanje zabavnije.![]()
Mima
Prošao?!
Umm... ja sam mislila da je 27. 12. Ili je bio 17. decembra? Ne mogu da se setim.![]()
Па сад...
Јест' забавно, ал' оно може бит' забавније.![]()
Tvoju forumsku polovinu su okupirale druge polovine iz Muzičke škole.Ах, нема моје форумске половине.![]()
Samo da obavestim da je on sad u velikom poslu, biće libero tek posle 24-og.E i ja sam se pitala gde nam je to Luka nestao ovih dana... poslednji put bio pre dve nedelje...
Mima jel njemu sad bio onaj koncert ili tek treba da bude?
e sreco vec si zakasnila...
ajde sad brze dok jos sve nije gotovo
A dajte ljudi iskulirajte...ona sad ima 17 godina vec...cisto sumnjam da su joj jos uvijek potrebni vasi-nasi savjeti...
Tvoju forumsku polovinu su okupirale druge polovine iz Muzičke škole.![]()
Za 13 godina treba da bude zabavnije, a o "onome" ne treba ni da razmišlja. -.-