- Poruka
- 50.413
Meni najvise govori tabananje po Vinci koja je u svetskim okvirima poznata iskopina, dok se rimska nalazista cetkaju cetkicom za zube....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pricamo.Ovaj, u svakom istorijskom delu koji se bavi ranim srednjim vekom?Veze između Srba u Polablju i balkanskih su predmet istraživanja još od Pavla Jurišića Šturma...pa rekoh ti da lingvisti u toj polemici zastupaju pobijajuće stanovište. Ako te zanimju konkretni primeri, uzmi Tibora Živkovića, recimo (Južni Sloveni..) koji vrlo razmatra je li jedan ogranak plemena ostao tu, a drugi pošao vamo.
Zašto imam osećaj kao da ti misliš da je za zvaničnu nauku to neka tabu tema?
Ja sam mislio da ćemo da pričamo o Deretiću tj. njegovim tvrdnjama?
Pa pricamo.
Zasto se o tome tako malo zna? Skoro nista.
Zasto na to treba Deretic da vas podseca ?
Koliko Becku skolu u Beogradu zaista interesuje istinska srpska istorija?
Gde su rezultati?
Umesto sto cekate Deretica, bolje bi vam bilo da se sami pozabavite Istinskom srpskom istorijom kao i genocidima nad njima.Ja i dalje čekam da čujem na šta to Deretić podseća i šta tvrdi?
Umesto sto cekate Deretica, bolje bi vam bilo da se sami pozabavite Istinskom srpskom istorijom kao i genocidima nad njima.
Gde su sve ziveli i gde su istrebljeni?A ne oni koji nas istrebljuju, nas da prozivaju za genocid.
Jovan Deretic tvrdi da postoje artefakti koji se kriju i zataskavaju, a govore o poreklu Srba....
Treba da vas je sramota sto je jedan Deretic obavio vise posla nego svi vi zajedno.Jesi li možda obratio pažnju na kojoj temi pišemo.![]()
Treba da vas je sramota sto je jedan Deretic obavio vise posla nego svi vi zajedno.
Sta ste vi obavili?Šta je obavio?
Sta ste vi obavili?
Jovan Deretic - nocna mora nabedjenih istoricara.A koga briga za mene?Pa nisam ja tema; tema je Jovan Deretić.
Jovan Deretic - nocna mora nabedjenih istoricara.
Deretic je tvrdio da ste lelemudi a vi niste dokazali suprotno.Je li znaš ti išta o tome šta je Deretić tvrdio, pa da napišeš nešto konkretno?
Deretic je tvrdio da ste lelemudi a vi niste dokazali suprotno.
Da je imas vec bi odavno shvatio.Ja zaista s punom dobrom namerom želim da te saslušam, ako imaš nešto konkretno da kažeš.
Da je imas vec bi odavno shvatio.
Nemate svoju istoriju.Samo prepisujete .Pa šta si spomenuo na ovoj temi od početka do sad?
Nemate svoju istoriju.Samo prepisujete .
Pa nemate . To vam je Deretic odavno rekao.Dobro, znači nema argumenata.