jos jedno priznanje

Da li ce se muslimanske zemlje kada USA oslabi obracunati sa izdajnicima islama?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ademe da li stvarno mislis da nas to i dalje zanima...pa sta ako su Vas priznali.......meni i svim normalnim ljudima to priznanje ama bas nista ne znaci.
To sto se tebi svidja da kazes da ste na to imali pravo...mogu ti reci da mi ni to ne znaci puno...Ukrali ste deo drzave..i to cu govoriti uvek i stalno...da je vasa nezavisnost plod dogovra ni rec nikad ne bih rekla..ovako je samo plod samovolje onih koji vam cuvaju ledja...ali to su nesigurni igraci..i ja se u njih ne bih puno uzdala...oni se drze onog dok im neko treba za nesto drze ga...a posle samo puste niza vodu.....kad vas puste,,,veruj mi da su srbi takvi da vam nece dopustiti da se udavite...to nam je sudba....da prastamo..pa zato mnogi na ovom forumu sebi dozvoljavaju da pljuju po nama i da se smeju i zahebavaju.....znas...to sve neko vidi

ma tema je bila cisto zezatorska. ali toliko "otrova" nisam davno procitao, kao u ovih nekoliko postova, izuzimam jedan post, koji je bas shvatio "poentu" teme. dragomi ej da vas kosovo vise ne zanima, mislim na priznanja.
da se zadrzaimna boldovanom delu. da bi se dogovorio, mora postojati obostrana zelja. nekada je bila samo na nasoj strani, danas je samo sa vase. ako razmislite o ovome sto sam rekao, necete ubuduce koristiti takve recenice.
cak i ova recenica "pustanju niz vodu" je malo pateticna, ali se cesto cuje na forumu. ja znam zasto... i shvatam

ma tema je bila cisto zezatorska. ali toliko "otrova" nisam davno procitao, kao u ovih nekoliko postova, izuzimam jedan post, koji je bas shvatio "poentu" teme. dragomi ej da vas kosovo vise ne zanima, mislim na priznanja.
da se zadrzaimna boldovanom delu. da bi se dogovorio, mora postojati obostrana zelja. nekada je bila samo na nasoj strani, danas je samo sa vase. ako razmislite o ovome sto sam rekao, necete ubuduce koristiti takve recenice.
cak i ova recenica "pustanju niz vodu" je malo pateticna, ali se cesto cuje na forumu. ja znam zasto... i shvatam

pa ademe meni patetika ne stoji
a nista otrvno nisam rekla..samo sam iznela svoje misljenje..pri tom otrov mi nije svojstvena...a ja mislim da ti to znas

voleo bih da mi neko zaista odgovori, ako pretpostavimo da ti neki siledzija upadne u stan, ali da se razumemo ti imas i drugi, recimo i da on ima drugi, ali voli biti u tomstanu trenutno, sta ces uraditi? prijava ne pomaze, policija mu drzi stranu, sila ne pije vise vodu kod njega, u gostima su mu neki snagatori... sta cete uraditi, otici u drugi stan i nastaviti zivot, ili posvetiti ostatak zivota povratku tog stana, iako sve govori da je to neostvarljivo.
ako vec neko pozeli da odgovori, neka bude koliko je moguce objektivan

Zanimalo nas ili ne, isto nam se ' vata. Priznaje li Kosovo 100 ili 200 drzava nishta se ne menja, Srbija i dalje nema nikakvo pravo na tu teritoriju.
Ako predsednik drzave ne moze da ode u Prishtinu, shta to znachi?
Znachi da Kosovo vishe nije deo Srbije, pa kome se to svidja ili ne svidja, to je realnost!
To shto su, kako kazesh ukrali deo drzave, bash mi nije najjasnije, oni su od uvek tu ziveli i to je njihovo koliko i nashe.
ps.Kasno je da se bilo shta ispravi. Trebalo je pokazati vishe dobre volje, kad je za to bilo vreme

Napisao bi ti nesto o tome ali necu da se ponavljam.Sem toga smunjam da bi ti stiglo do malog mozga!:lol:

voleo bih da mi neko zaista odgovori, ako pretpostavimo da ti neki siledzija upadne u stan, ali da se razumemo ti imas i drugi, recimo i da on ima drugi, ali voli biti u tomstanu trenutno, sta ces uraditi? prijava ne pomaze, policija mu drzi stranu, sila ne pije vise vodu kod njega, u gostima su mu neki snagatori... sta cete uraditi, otici u drugi stan i nastaviti zivot, ili posvetiti ostatak zivota povratku tog stana, iako sve govori da je to neostvarljivo.

ХАХАХАХА :mrgreen::hahaha::hahaha:

Nista nije neostvarivo(dobro sem besmrtnosti al ajde)

pa ademe meni patetika ne stoji
a nista otrvno nisam rekla..samo sam iznela svoje misljenje..pri tom otrov mi nije svojstvena...a ja mislim da ti to znas

zato sam i odgovorio na tvoj post. iznela si svoje misljenje, koje se ne podudara sa mojim ali... a ostali, osim onog izuzetka, su zaista...
i kao sto rekoh, samo sam hteo da se nasalim temom.

na kog siledziju mislish?

U tom *stanu smo ziveli zajedno, sa istim chistim *papirima

gresis...drzava je vlasnik papira....kao gazda kupoprodjanog ugovora...i to drzava Srbija........a u tom stanu svi su podstanari kod drzave
a onda samo jednog jutra podstanari odlucili da budu drzava
pogresno gledas na stvari
ali ajde da uzmemo i to tvoje svi smo ziveli zajedno u tom stanu...ako smo svi ziveli pa i razvoda se okoncava sudski......odlukom..razvod ne porglasava jedan bracni partner..niti drugi
vec sud
u ovom slucaju sud su bili albanci..oni odlucili da se razvedu da postanu drzava da postanu vlasnici tapije na stan

ma nije nego

mislim da ceo dan nije otvorena ni jedan tema o kosovu. nekako mi je neobicno da kosovo ne bude na udaru...

ps.na nasem portalu se govori da jordan ozbiljno razmislja o priznanju

Ej Ademe dzaba vama sva priznanja ovog sveta...dok vas srpski gedza ne prizna (a on to nece nikad) mozete samo da se zavaravate i da sanjate kako se vise nikad nista nece promeniti,a osim toga cak i to sto su vas priznali Amerikanci znaci samo da ste trenutno pod njihovom kontrolom....a slobodu koju ste imali u Srbiji,imace te opet,naravno u Srbiji i nigde vise !

u neko dogledno vreme... tesko.
ali sta bi ti uradio, da ti se zaista desi da te neko izbaci iz stana. i da ti olaksam, iako si ti vlasnik, i onaj poseduje neke "nevazece" papire

Cekao bih pravi trenutak da ga povratim naravno.Posto je stan poceo da se pretvara u ruinu mislim da se uljez ne bi jos dugo zadrzao.
A sad molim te odgovori na ovo!
E da zaboravih da te pitam nesto.Kad ce doci do uspostavljanja diplomatskih odnosa.Sa njima i sa ovih ostalih 50 sto su vas priznale?

Back