*iskander
Ističe se
- Poruka
- 2.655
Nema vaganja tog tipa. Potencijalni kandidati za tu list su već izabrani (oko pet stotina ljudi).
стручњаци исто као и слинави студентиDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema vaganja tog tipa. Potencijalni kandidati za tu list su već izabrani (oko pet stotina ljudi).
стручњаци исто као и слинави студентиPa i jesam mirna, samo kažem da nikakav zahtev nemamTi mačketino jedna miruj i dobra budi!
![]()
a zasto mislis da nema?Meni je čudno da Vučić nije pustio pipce među studentima i da sam objavi koja su imena u igri.
ti si muski sanPa i jesam mirna, samo kažem da nikakav zahtev nemam

Ti nisi nicijiti si muski san![]()
hahaha pa hvala jer ako nisam niciji onda sam necijiTi nisi niciji

U srpskom jeziku postoji i obavezno se upotrebljava dupla negacija.hahaha pa hvala jer ako nisam niciji onda sam neciji
ono kad neko hoce da spusti pa se zahebe![]()
paglu siNepismen

Nisampaglu si![]()
Niko, pa ni oni koji budu sastavljali studentsku listu nemaju baš nikakvih prava da sprečavaju opoziciju, ili bilo koga drugig ko ispunjava formalne uslove da prikupi potpise i izađe sa svojom listom.
naravno da ne priznajes

Ne mogu da lazem samo da bi ti bio srecannaravno da ne priznajes![]()

Koga ?Једва чекате да вас почисти?
Hoce da postanu poslanici. Ne zanimaju ih ni predsednicki izbori (na kojima bi teoretski i imali sanse) ni lokalni, samo parlament.Једва чекате да вас почисти?