- Poruka
- 33.624
Ademe da li stvarno mislis da nas to i dalje zanima...pa sta ako su Vas priznali.......meni i svim normalnim ljudima to priznanje ama bas nista ne znaci.
To sto se tebi svidja da kazes da ste na to imali pravo...mogu ti reci da mi ni to ne znaci puno...Ukrali ste deo drzave..i to cu govoriti uvek i stalno...da je vasa nezavisnost plod dogovra ni rec nikad ne bih rekla..ovako je samo plod samovolje onih koji vam cuvaju ledja...ali to su nesigurni igraci..i ja se u njih ne bih puno uzdala...oni se drze onog dok im neko treba za nesto drze ga...a posle samo puste niza vodu.....kad vas puste,,,veruj mi da su srbi takvi da vam nece dopustiti da se udavite...to nam je sudba....da prastamo..pa zato mnogi na ovom forumu sebi dozvoljavaju da pljuju po nama i da se smeju i zahebavaju.....znas...to sve neko vidi
ma tema je bila cisto zezatorska. ali toliko "otrova" nisam davno procitao, kao u ovih nekoliko postova, izuzimam jedan post, koji je bas shvatio "poentu" teme. dragomi ej da vas kosovo vise ne zanima, mislim na priznanja.
da se zadrzaimna boldovanom delu. da bi se dogovorio, mora postojati obostrana zelja. nekada je bila samo na nasoj strani, danas je samo sa vase. ako razmislite o ovome sto sam rekao, necete ubuduce koristiti takve recenice.
cak i ova recenica "pustanju niz vodu" je malo pateticna, ali se cesto cuje na forumu. ja znam zasto... i shvatam