jos jedno priznanje

Da li ce se muslimanske zemlje kada USA oslabi obracunati sa izdajnicima islama?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma nek zive u nadi da su slobodni i samostalni. Bez papira ne ide i samo to znaju.
Lepo je ujka sem nabacao tone osiromasenog uranijuma pa im sada plodnost opala. Nije vise na nivou pacova (8-10), vec miseva (6-7) s tendencijom daljega pada. Sta su prizivali sad ce kusati. Samo bez nervoze sa srpske strane, satrace sami sebe. A jednog lepog dana kad cuju da srpska cizma ponovo koraca Kosmetom, bice opsta bezanija:hahaha: :hahaha: :hahaha:.

onaj albanac u BG on je manjina. ali se ne bi trebao uporedjivati sa onim iz preseva npr. jer on nije manjina u pravom smislu reci, makar ne u presevu. meni je ovakvo gledanje na "manjine" u redu
Па по твојој логици Срби су већина у Грачаници и Северној Косовској Митровици и имају право да траже међународну заштиту због сатеривања у енклаве ( гета ) oд стране НАТО пакта и терористичке организације ОВК-a.
А може да се деси у будућности лукави запад да се повуче због ситуације у свету и да сву кривицу пребаци на вас.

Па по твојој логици Срби су већина у Грачаници и Северној Косовској Митровици и имају право да траже међународну заштиту због сатеривања у енклаве ( гета ) oд стране НАТО пакта и терористичке организације ОВК-a.
А може да се деси у будућности лукави запад да се повуче због ситуације у свету и да сву кривицу пребаци на вас.

to sto su u enklavama, zahvalite kostunici.

prichash o tom *trulom ozloglashenom zapadu......znachi li to da treba da se ugledamo na njih?
Ja sam ZA, samo se nismo sporazumeli chija je imovina

Imovina (predpostavljam da mislis na teritoriju) je srpska,a trenutno je okupirana od strane Amerikanaca i njihovih saveznika sto znaci da je za sada to njihov protektorat...o nezavisnosti Kosova je smesno i diskutovati pa i sami Albanci znaju da nisu ni slobodni ni nezavisni i kad tad pobice se sa tim istim Amerikancima dole !

to sto su u enklavama, zahvalite kostunici.
То је на образ сваком честитом човеку на свету и буди сигуран да ће та неправда нанета српском народу бити исправљена.
А ти који сањају да на крилима НАТО бомбардера праве државу на рачун Србије морају знати да су снови од демона и да трају само дотле докле је мрак.
Лаку ноћ.:bye:

Лаку ноћ.:bye:

lepe snove

6b8a257b3b2d846ae548c58ae2f306f0.jpg

hm....od priznanja Jordana do starih otvorenih rana ponovo..........dakle stav ove drzave.ovog foruma i mene..na kraju krajeva je da je Kosovo nelegalno proglasilo nezavisnot i da se to pitanje ponovo mora staviti za pregovaracki sto
a sad da se lepo vratimo temi......Jordansko priznanje.....sta to znaci albancima a sta srbima

hm....od priznanja Jordana do starih otvorenih rana ponovo..........dakle stav ove drzave.ovog foruma i mene..na kraju krajeva je da je Kosovo nelegalno proglasilo nezavisnot i da se to pitanje ponovo mora staviti za pregovaracki sto
a sad da se lepo vratimo temi......Jordansko priznanje.....sta to znaci albancima a sta srbima

Meni kao Srbinu,jordansko priznanje Kosova apsolutno ne znaci bas nista,a Albancima verovatno podhranjuje laznu nadu da ce nekad stvarno biti nezavisni!

Jordancima manji pritisak Amera, a nama skoro pa nista sem sto nam pokazuje kako vera-islam ujedinjuje takve ljude. Nama bi mnogo znacilo samo 1% da se na njih ugledamo u pogledu nacionalne i verske solidarnosti. Trenutno je to na nivou ajkula kod nas - bespostedna borba za sto veci samostalni ulov koji nas kolektivno samoubija. Jednom recju - strasno!

Srbima:cross:
Albancima:cross:
-Suvise je daleko ,
-Suvise je beznacajna ,
Suvise je slaba
Da bi bilo kome naskodila ili bila od koristi :)

sto se nas tice, osim broja kao broja, priznala nas je zemlja koja je poznata po miroljubivosti na svom kontinentu, i ima relativno dobre odnose sa svima. znaci jedan veliki plus za nas u nastavku priznanja muslimanskih zemalja

Pa ako je vas priznala zemlja poznata po miroljubivosti, onda bi to trebala da vam bude uvreda a ne čast, jer ipak vi slavite sve one koji su ubijali, klali ili bombardovali Srbe i Srbiju:
Klintona, Agima Čekua, Hašima Tačija, Fatmir Ljamaja, Gani Krasnićija i Ismeta Kikaja, da ne pričam o onom bradatom dreničkom "junaku" što je žrtvovao celu svoju porodicu, valjda da bi imao 7 devica u raju, kada umre kao mučenik ;)

Back