Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a zar nisi primetila da nakon nuđenja kafe i prihvatanje iste oberučke od nekog prisutnog, svaki dalji normalan razgovor zamre?:-?
Ovakve teme su bila sjajna mesta za pravo neobavezno i (ne)ozbiljno ćaskanje na razne teme. poneko se ponekad izgubi u pokušaju, i tu sve stane. samo fotografije kafe, kafe, kafe, jeb'la vas kafa:p

paaa...od kafe moze da se predje na neko muvanje ...a?
i070.gif

a zar nisi primetila da nakon nuđenja kafe i prihvatanje iste oberučke od nekog prisutnog, svaki dalji normalan razgovor zamre?:-?
Ovakve teme su bila sjajna mesta za pravo neobavezno i (ne)ozbiljno ćaskanje na razne teme. poneko se ponekad izgubi u pokušaju, i tu sve stane. samo fotografije kafe, kafe, kafe, jeb'la vas kafa:p

hhhh...eto ja ni kriva ni duzna dobih bez ustrucavanja, jedno slatko, jeb'la nas kafa:)...ja koliko vidim ti nesto ne pricas sa mnom...cak ni na moj pokusaj, daklem izvini ja ti nisam pokvarila taj ugodjaj:lol:izvoli pa pricaj...nemam nista protiv...ukljuci se u konverzaciju...pokreni temu...sta ste mi se bre navrzli bre svi vi umuseni...ja sam lepak za umusene...eh vi se izgubiste u pokusaju bas zbog moje kafe...zamire razgovor zbog namcora, a ne zbog kafe...pun mi vas je qurac nadrndanih isfustriranih,izgubljenih u pokusaju...ja dodjem ovde da se opustim...a ima vas ko prs i pleva namcora...pf....izvoli gdjo ultrared pa raspali...ebala me moja prva kafa...

Ja prvi put sad upravo jedem :? ,danas...a kafa...Ko je rek'o kafa?E to mi je zasad misaona imenica.
Al je napolju hladno bogte!Ne znam kako vama ja se smrzla.Nesto mi se ovaj decembar cini hladnijim od recimo prosle godine...

To sam i ja skoro pricala dvema drugaricama odavle...
Sta bi sa onim razgovorom za posao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back