Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stize?Kako?Golubom pismonosom?:evil: Jesam malo neurozna zbog deficita kofeina ali ja ne vidim kafu!!!

Jes minus.Jbt,hladnooooooooooooooooooooo - eto to je.
Nis',sinoc prespavala kod decka,malo pre stigla,pa isla da gledam neke lampe,one pojedinacne,npr iznad ogledala mi treba,nekoliko komada tako da mi trebaju jeftinije.500 i nesto dindzi jedna...Ostale su 1000 pa gore.Hm.A ja hocu one skroz metalne,bez dzidza bidza po njima,jednostavne...Ali nasla sam,da ne verujes:?

Za vikend isla s drugaricom na svirku njenog brata...Al me glava zabolela od te muzike bogte!Pre 1 sam otisla kuci.Uf.
Kao pokusavam da ucim,sredinom januara imam kolokvijum,al mi ne ide :cry:
I takkoooooo...Sta ti radis?

pile, nemoj da ideš, pa priznala sam da si pobedila:D
ja ne znam o kakvom klanu pišeš, ja na forum dolazim dva, tri puta nedeljno, na ovoj temi nemam ni 15 postova.
ako postoji osoba koja se složila sa onim šta sam napisala, ne znači da neko kuje teoriju zavere protiv ostatka društva na temi. pre bih rekla da ste vi kafa-klan, a da se ostali ne uklapaju.

edit: sad sam proverila, imam 37 postova od 3187, a ti 370. o kakvom klanu govorimo?

:lol: sad sam procitala vasa pisanija.Lude ste sto posto.Ajde bre zene ste se dzapate...od ranog jutra ( :roll:) Jes smrklo al ne'a veze.
Ne mislim ja da je Ultra rekla tebi konkretno za fotku kafe vec svima nama al se zadesilo da si ti postavila bas tad.Al s'a ima veze,kad mi se postavlja postavicu,I don't care.Jes da nekad znamo da preteramo,al gde su zene tu je i kafa...:lol:

E a iz kakvih solja vi pijete kafu?To me bas zanima.Uvek sam bas obracala paznju na solje koje ljudi (zene uglavnom) koriste za kafu...
Jeste primetili da je ranije bilo moderno piti kafu iz onih malih,tri gutljaja,soljica?A sad se uglavnom koriste ove veceg kapaciteta.

:lol: sad sam procitala vasa pisanija.Lude ste sto posto.Ajde bre zene ste se dzapate...od ranog jutra ( :roll:) Jes smrklo al ne'a veze.
Ne mislim ja da je Ultra rekla tebi konkretno za fotku kafe vec svima nama al se zadesilo da si ti postavila bas tad.Al s'a ima veze,kad mi se postavlja postavicu,I don't care.Jes da nekad znamo da preteramo,al gde su zene tu je i kafa...:lol:

E a iz kakvih solja vi pijete kafu?To me bas zanima.Uvek sam bas obracala paznju na solje koje ljudi (zene uglavnom) koriste za kafu...
Jeste primetili da je ranije bilo moderno piti kafu iz onih malih,tri gutljaja,soljica?A sad se uglavnom koriste ove veceg kapaciteta.

Mini meni merak nesto u zadnje vreme iz te male :D

Ko mi diro pile bre,a a a a a? Nemojte ja da vam dolazim odje... Ovo treba da bude mesto za opustanje, a ne za rasprave. Ceo dan imate za to na poslu u kuci itd...pa mora li i ovde, sto vas to cini srecnim? Ne znam:shock:[/QUOT

pa razumela sam ja mini ti da sam joj eto pala bas u vreme kada je ona o tome razmisljala...i sta sad ce na meni da se istrese...evo odmah podmecem goozu...prvo izjava joj ne drzi vodu, zato jel te ako neko zeli da pritja pa on pritja i ne zali se, a jos manje mu smeta kafa...daj molim te...meni je isto tako dosta da se neke izjave upucuju meni licno i b....daklem...drugo...kao sto rekoh ja sam vec pokusala da konverziram sa red ali je ona to fino zaobisla...izgleda ih moja pileca pojava podseca na kafu pa shmugnu i sakriju se bez komentara...sve u svemu to sve vise lici na forumski klan koji nikog ne prima u njihovo cenjeno drustvo i ozbiljno mi je dosta toga...hvala jasminka...ajd u oazu

Pa da,zavisi kako kome prija...Ja volem litarske kolicine, al malo zeznuto sto ne volim kad se o'ladi,ne volim ni kad je mlaka a kamoli hladna.Skoro vrucu je pijem a onda skuvam u vecim soljama pa ne stignem bogte!:shock: Hm...' ebeno.

A kako vam izgledaju solje...ili soljice.Mozda vam se cini glupo ovo sto pitam ALI NIJE!NE!Edukativno je,videcete!!! :lol:

Ma kapiram bre Pile to...Ali ne kontam cemu nerviranje.Pa iako se na tebi istresla sto kazes.Garant te do sad proslo,ono,prva reakcija,a?;-) Tako ja,brzo planem i uradim ili kazem nesto bas impulsivno,nekad se i pokajem jbg...Naucila sam ( ustavri- ucim jos uvek) da udahnem duboko,izbrojim do 10...20...50... Kol'ko je potrebno jelte...Pa odreagujem.Razlika je neverovatna!:smile: Manje se nerviras u svakom slucaju.
Necu u oazu jer TI OSTAJES OVDE!!!:evil:

ja kafu ne pijem cistu u zadnje vreme...hocem retji pijem sa mleketom...pa daklem i ne serviram ih u soljama za sebe nego u cinijama, kao za supicu...hhh...i tako se ja odeljosem:D

Des krenula ..da se nisi usudila..i ja pijem kafu sa mlekom..moze i u ciniji ujutro posebno...cmoknem te..i ako tako gledas ja sam odavno trebala da napustim zarad toga forum a ne da odem u Oazu..:))))

ja kafu ne pijem cistu u zadnje vreme...hocem retji pijem sa mleketom...pa daklem i ne serviram ih u soljama za sebe nego u cinijama, kao za supicu...hhh...i tako se ja odeljosem:D
Ma pilence kafa nije kafa dok ne bude onako crna, da te razbudi posle prvog gutaljaja. Ja mogu popiti ujutru sto espresa ili nesova, ali mi je mozak resetovan dokle god ne popijem tursku kaficu :) A ti si drcko jedan pa nalijes mleka cisto da bude sto vise...znam znam :)
Nego jel ti isto kad pijes kafu sad bez cigarete ili ranije, uzivanje isto ili ?

Ma kapiram bre Pile to...Ali ne kontam cemu nerviranje.Pa iako se na tebi istresla sto kazes.Garant te do sad proslo,ono,prva reakcija,a?;-) Tako ja,brzo planem i uradim ili kazem nesto bas impulsivno,nekad se i pokajem jbg...Naucila sam ( ustavri- ucim jos uvek) da udahnem duboko,izbrojim do 10...20...50... Kol'ko je potrebno jelte...Pa odreagujem.Razlika je neverovatna!:smile: Manje se nerviras u svakom slucaju.
Necu u oazu jer TI OSTAJES OVDE!!!:evil:

devojčice draga, ja sam samo iznela primedbu, nije tu bilo nikakvog istresanja niti zle namere, samo konstruktivan predlog.:wink:
posle zaradim epiteta, etiketa ne zna im se broj (vidim ima i nekih novih o ne(do)yebanosti i slično), pređem preko toga sa smeškom i budem optužena da ispaljujem otrovne strelice:D
pa zar nije divan ovaj forum, oduvek sam ga volela:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back