Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
phen, čekam januar da prođu praznici da dobijem zvaničnu ponudu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok ja bih ovu skromnu, prostu, crnu kaficicu...hvala red...bas lepo...a sad pricaj
ultra nemoj i na tebe da krenem da se zalim ccccc
sta znaci cekas zvanicnu ponudu, jesu se opredelili za tebe pa sad tvrdite pazar i jedni i drugi ili nesto drugo?
pa sumnjam da život jedne isfrustrirane i nadrkane kokoške tebi može da bude zanimljiv![]()
A vidim,bogte koliko kafe!Ultrared se bas potrudila.:-D JEEEEEEEEE,KAFAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sad sam procitala vasa pisanija.Lude ste sto posto.Ajde bre zene ste se dzapate...od ranog jutra (
) Jes smrklo al ne'a veze.
Ne mislim ja da je Ultra rekla tebi konkretno za fotku kafe vec svima nama al se zadesilo da si ti postavila bas tad.Al s'a ima veze,kad mi se postavlja postavicu,I don't care.Jes da nekad znamo da preteramo,al gde su zene tu je i kafa...
E a iz kakvih solja vi pijete kafu?To me bas zanima.Uvek sam bas obracala paznju na solje koje ljudi (zene uglavnom) koriste za kafu...
Jeste primetili da je ranije bilo moderno piti kafu iz onih malih,tri gutljaja,soljica?A sad se uglavnom koriste ove veceg kapaciteta.
Ko mi diro pile bre,a a a a a? Nemojte ja da vam dolazim odje... Ovo treba da bude mesto za opustanje, a ne za rasprave. Ceo dan imate za to na poslu u kuci itd...pa mora li i ovde, sto vas to cini srecnim? Ne znam:shock:[/QUOT
pa razumela sam ja mini ti da sam joj eto pala bas u vreme kada je ona o tome razmisljala...i sta sad ce na meni da se istrese...evo odmah podmecem goozu...prvo izjava joj ne drzi vodu, zato jel te ako neko zeli da pritja pa on pritja i ne zali se, a jos manje mu smeta kafa...daj molim te...meni je isto tako dosta da se neke izjave upucuju meni licno i b....daklem...drugo...kao sto rekoh ja sam vec pokusala da konverziram sa red ali je ona to fino zaobisla...izgleda ih moja pileca pojava podseca na kafu pa shmugnu i sakriju se bez komentara...sve u svemu to sve vise lici na forumski klan koji nikog ne prima u njihovo cenjeno drustvo i ozbiljno mi je dosta toga...hvala jasminka...ajd u oazu
Mini meni merak nesto u zadnje vreme iz te male![]()
ja kafu ne pijem cistu u zadnje vreme...hocem retji pijem sa mleketom...pa daklem i ne serviram ih u soljama za sebe nego u cinijama, kao za supicu...hhh...i tako se ja odeljosem![]()
Ma pilence kafa nije kafa dok ne bude onako crna, da te razbudi posle prvog gutaljaja. Ja mogu popiti ujutru sto espresa ili nesova, ali mi je mozak resetovan dokle god ne popijem tursku kaficuja kafu ne pijem cistu u zadnje vreme...hocem retji pijem sa mleketom...pa daklem i ne serviram ih u soljama za sebe nego u cinijama, kao za supicu...hhh...i tako se ja odeljosem![]()
Ma kapiram bre Pile to...Ali ne kontam cemu nerviranje.Pa iako se na tebi istresla sto kazes.Garant te do sad proslo,ono,prva reakcija,a?;-) Tako ja,brzo planem i uradim ili kazem nesto bas impulsivno,nekad se i pokajem jbg...Naucila sam ( ustavri- ucim jos uvek) da udahnem duboko,izbrojim do 10...20...50... Kol'ko je potrebno jelte...Pa odreagujem.Razlika je neverovatna!:smile: Manje se nerviras u svakom slucaju.
Necu u oazu jer TI OSTAJES OVDE!!!![]()