Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ONI kolachiiiii!!!Ahaaaaaa!!!Hm,vi's ti to kako sam ja naivna pa sve mislim covek vodi na pravu,jaku,tursku kafu...Hm...Cccc...

@Marlon

To kafa vazila za sinoc a?Vecernja dakle?Pa upravu je onda pile.
Ko je bre spavao :lol:,legla sam u 4 ujutru...tatatatira...:razz:

Odoh s drugaricom da lunjamo po radnjama,nemam kesha,niko nece da me sponozorise,makar da gledam i balavim po izlozima...:cry: posle na kafu...PRAVU,mislim,drugarica je u pitanju hihih...Pa na neku svirku.Nes' kratko posto ja nisam ljubitelj tih drndavaca s gitarama...Aj pa se gledamo...

U interkontiju ima najbolji bazen u gradu sa saunom, masazom, teretanom, zive duse nema nikad al samo za privilegovan broj ljudi. Sluze ti pice i kafu kod bazena, ma ludilo. nego ima i fina poslasticarnica ako volis kolace. ima i pelinkovac koji obozavas...:)

:shock: U jbt!To neki ultra giga mega fensi bazen...mislim,kad treba da odapinju da bi usli unutra!!!Jes ti neki mason il tako nesto???:shock: :lol:

Ojs,cuj 3 minuta.Drzali su mene i duze...

kakav mason, idi begaj, ja sam sajdzija..... al nije nimalo fensi, ono forma kao klub i ta sranja, al ljudi obicno dođu da kuntaju i cevce alkohol malo se njih stvarno rekreira. bazen je olimpijski i prazan skoro uvek. ako to nije zadovoljstvo onda ne znam sta je.

i su im poplavele ruke od drzanja :) nego os ti meni da smutis jedan nes il ja treba da lipsem bez kafe?

ne smes pijana u bazen jbt. si normalna... prvo se kupamo, pa masaza, ima neki baja na kog se loze one matore gosce.. ja mislim da i nije neki ono 190 visok, misicav, pada mu loknjava plava kosa na ramena i stalno se smeje.... al ko zna mozda ti se i svidi :)

fala lepo na kafi po mom je ukusu il' ulkusu ... sad ce divlja da me banuje jer sam je lepo molio pa da pozurim sa ovim. laku noc mini. ;)

E s'o si neki...A zabranjeno voce i to?Pijan u bazen,pa to je najbolje!E sto sam ja u Bugarskoj uskakala u bazen diskoteke...oko 5 ujutru...Sigurno ne trezna :lol: Ufffff bogte kad se samo setim...

Ma ne lozim se ja na masere :lol: Zezam se,al to misicav ovo ono,nije mi nes' extra zanimljiv...Bitno da je zdrav,prav :lol::lol:

Sto da te banuje??:shock: No capisco.

Aj pa -

E s'o si neki...A zabranjeno voce i to?Pijan u bazen,pa to je najbolje!E sto sam ja u Bugarskoj uskakala u bazen diskoteke...oko 5 ujutru...Sigurno ne trezna :lol: Ufffff bogte kad se samo setim...

Ma ne lozim se ja na masere :lol: Zezam se,al to misicav ovo ono,nije mi nes' extra zanimljiv...Bitno da je zdrav,prav :lol::lol:

Sto da te banuje??:shock: No capisco.

Aj pa -

volim kad zene osecaju nesto spram mene.... pa makar i da me ne voledu :)

onda cemo tog masera da sacuvamo za pile ili gospicu kucku kad ga ti nesh... mlado pa besno.. sta bi ti armirobushacha a? ili pesnika a? e pa ne možeeeee :lol:

da se ja prijavim za masera...dok jos mesto nije popunjeno
victory.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back