Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ti bi Taska svima da ugodis ali Brbljiva kisa je u pravu...Stvar je u tome da li ce te to previse pogoditi ili ne i koliko ti je stalo..Kao i u Rl zivotu..Sa nekim mozes sa nekim ne..Tesko da mogu ikome da se slihtam i uvek cu da kazem ono sto mislim.Ili cu da preskocim post.U rl..nekome ko sebi da previse prava da bude neprijatan ili da se pravi pametniji nego sto jeste..lakse mu stavis do znanja da moze da ga ...po....( cenzurisace) gledajuci ga u oci..Ovde je drugacije..Mislim da je tolerancija i prijatnost ono sto bi svako od nas trebao da ima prema drugome..Niko nikoga ovde u sustini ne zna u dusu kakav je ..
U pravu si kuco,kao i kisha...jednostavno sam prestala da pridajem znacaja.Osjetila sam vise puta ignorisanje,al' pokusavam da razumijem ko velika hhh.
Ali onda mi palo na pamet da li sam i ja nekoga nesvjesno ignorisala,ne znam.
Ti kuco ko da me znas.Takva sam i u RI ,trudim se da sve gledam pozitivnije.
Imala sam uvijek vise drugova,ali imam i super drugarice.
Ali sa drugaricama se stalno moram objasnjavati nesto,precizirati,a muski su jednostavniji prijatelji,nisu zahtjevni.