jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
cim ostavis zenske bez nadzora...odmah se raskokodacu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ima klanova - ima.
Eto, ja sam pokusavala da se druzim, ali izgleda da nisam nikom po meraku...
Da ima klanova - ima.
Eto, ja sam pokusavala da se druzim, ali izgleda da nisam nikom po meraku...
Nije sigurno tako...nisam sigurna za tebe,ali ima ih koji dodju i obrate se samo nekome konkretno,a ne svima na pdf.
Kad sam se prijavila na krstu i ja sam jednom konstatovala kao niko me ne primjecuje,a onda mi je receno je l' da mi prostru crveni tepih.
Jednostavno tu smo da se opustimo i caskamo,i ja bih da ti se izvinem,ali iskreno,ako sam nekad ignorisala tvoj post,Ne sjecam se stvarno.![]()
devojčice draga, ja sam samo iznela primedbu, nije tu bilo nikakvog istresanja niti zle namere, samo konstruktivan predlog.:wink:
posle zaradim epiteta, etiketa ne zna im se broj (vidim ima i nekih novih o ne(do)yebanosti i slično), pređem preko toga sa smeškom i budem optužena da ispaljujem otrovne strelice
pa zar nije divan ovaj forum, oduvek sam ga volela![]()
Nije sigurno tako...nisam sigurna za tebe,ali ima ih koji dodju i obrate se samo nekome konkretno,a ne svima na pdf.
Kad sam se prijavila na krstu i ja sam jednom konstatovala kao niko me ne primjecuje,a onda mi je receno je l' da mi prostru crveni tepih.
Jednostavno tu smo da se opustimo i caskamo,i ja bih da ti se izvinem,ali iskreno,ako sam nekad ignorisala tvoj post,Ne sjecam se stvarno.![]()
Sta?To - STO IMAS PRE ZAJEDNICKI JEZIK S MUSKARCIMA?Ma jooooooooookkkk...![]()