Јеси ли вољена?

Тада ти је добро дошло и то мало...

Једини прави мушки накит је сат....а ја са њима баш немам среће, шепртља сам, огребем га, поломим...
Jeste, dobro mi je došlo ali se cela pustolovina završila neslavno, naime, trebale su mi pare da opstanem u Beogradu, da se ne vraćam kući posle studija...
I meni se svidja sat na ruci kod muškarca i to da bude glomazan.

Jeste, dobro mi je došlo ali se cela pustolovina završila neslavno, naime, trebale su mi pare da opstanem u Beogradu, da se ne vraćam kući posle studija...
I meni se svidja sat na ruci kod muškarca i to da bude glomazan.
Јел ти данас жао због тога?

Једина " буџа" од сата ми је био један Breitling ,чик погоди шта се са њим десило...

Nije. Prosto nisam imala šanse. A to sa tvojim satovima i naočarima je prosto simpatično. :)
Многе девојке у тим ситуацијама направе грешку, спетљају се са првим који наиђе, зарад београђанштине...

Дао сам га буразеру, јер он није имао чроблем да носи мало огребан сат, а ја сам тада био мистер перфект...

Многе девојке у тим ситуацијама направе грешку, спетљају се са првим који наиђе, зарад београђанштине...

Дао сам га буразеру, јер он није имао чроблем да носи мало огребан сат, а ја сам тада био мистер перфект...
Morala sam da budem vrlo oprezna kada je o udaji reč zato što me otac ne bi primio u kuću ako bih se razvela. Otprilike tako.

Morala sam da budem vrlo oprezna kada je o udaji reč zato što me otac ne bi primio u kuću ako bih se razvela. Otprilike tako.
Вероватно је отац мислио да ти тиме чини услугу и није знао да те у ствари оптерећује....премда...ко још размишља о разводу кад тек треба да се уда?

Вероватно је отац мислио да ти тиме чини услугу и није знао да те у ствари оптерећује....премда...ко још размишља о разводу кад тек треба да се уда?
Nisam videla sebe u ulozi supruge, nisam bila spremna za brak. Birala sam svesno ženskaroše a ne ozbiljne. I stalno plakala. Ipak, drama, to se traži.

Back