Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.822
Da vam nije mene ne bi imale ni taj osecaj vaznosti dzaka za box
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj dečko saberi se.Ispraznim se u svoja četiri zida i više ne mislim o tome mada mogu da kontrolišem svoje nagone tkd mogu da se napalim kad poželim ali spoljni faktori ne igraju tu neku ulogu, jedino da sam taj nagon pokrenem iz mozga onda počne da mi se diž*
Pazi cak ti ni lezbejka nije lajkovala post tssss nema efektaNe znam što se uopšte investiraš energetski u ove pajsere, oni funkcionišu kao Instagram algoritam, pale se na polarizaciju, planu kao hepo kockice na ključne reči
Tako Đoletu baciš kosku i gledaš ga kako ti je vraća narednih sat vremena, a ti za to vreme zapravo čekaš da se smrkne da gledaš film, jer se filmovi ne gledaju po dnevnom svetlu (kao što se bajs ne vozi posle smrkavanja)
Dakle, njih ti se isplati u avgustu ložiti između 19.15 i 20.15
Jer već oko 20.15 kreće mrak i muškarci izlaze iz žbunja naoružani biblijskim gnevom prema svim ženama koje su ih nekako uvredile (najčešće tako što su im rekle 'nisam zainteresovana, imam dečka)
aj dečko saberi se.
Ovo je potpuno suprotno tvom uvodnom postu. Zapalio si pola foruma gde su se ozbiljni i dugogodišnji forumaši međusobno izvređali do kostiju.
Lično mislim da si namazaniji nego što se ovde predstavljaš
Pa to sam i ja reko sve upućuje na mentalne blokade i samoobmanjivanje...Čovek pod 1) za*ebava sve, pod 2) nikad nije imao seks i ima mentalne blokade
Pa to sam i ja reko sve upućuje na mentalne blokade i samoobmanjivanje...
Sahranili smo ga odavno setaju samo mumijene znam sta vam je, ja sam mislila da se na ov pdf-u seksa![]()
Ovde sam samo ja lezbejkaPazi cak ti ni lezbejka nije lajkovala post tssss nema efekta
Kažem ne zanimaju me žene pa me zanimalo jer to čudno... Sem dr*** u svoja četiri zida jednom u mesec dana i to onako iz dosade ne padaju mi napamet osobe suprotnog pola...aj dečko saberi se.
Ovo je potpuno suprotno tvom uvodnom postu. Zapalio si pola foruma gde su se ozbiljni i dugogodišnji forumaši međusobno izvređali do kostiju.
Lično mislim da si namazaniji nego što se ovde predstavljaš
Priznaj jel se stidis sto si zena pored lule i letnje kiseOvde sam samo ja lezbejka![]()
Kažem ne zanimaju ne žene pa me zanimalo jel to čudno... Sem dr*** u svoja četiri zida jednom u mesec dana i to onako iz dosade ne padaju mi napamet osobe suprotnog pola...
Ja sam mu ozbiljno i iskreno odgovorio, rekoh hajde verovatno je stvarno nov, ima problem, neka se uključi u forum jer obično kad se zahebavam to radim na svoj račun.Verovatno klon nalog ili neko ko se sprda, da se ne lažemo ovakve teme se u startu ne shvate ozbiljno, a to što su se ozbiljni i dugogodišnji forumaši izvređali do kostiju nije on kriv, ta ekipa se glođe od teme do teme.
aj ne ke.njaj više nema potrebeKažem ne zanimaju me žene pa me zanimalo jer to čudno... Sem dr*** u svoja četiri zida jednom u mesec dana i to onako iz dosade ne padaju mi napamet osobe suprotnog pola...
Potpuno se slazem.Naravno, ali se ne slazem da treba lupiti dijagnozu nekome ako se ne snalazi na drustvenim mrezama. Pa ni na forumu. Forum je specifican vid komunikacije, lako se zeznes. S jedne strane zvuci kao e opusteno, anonimni smo, pricamo iznosimo misljenaj, a s druge strane ucitavanja kao u selu. Svak zna sve o svakome i licne osude a ne na misljenja lete na prvu.
Ili ako ne umes da privices paznju nekoj devojci na instagramu koja prima 100 poruka dnevno, mozes ti biti ne znam koliko psihicki zdrav, dusevan, lep kuyac i dobar momak. To kao da pokisavas da dobijes sluzbu za podrsku za drzac za sapun. Dok ce neko ko je u tome proci na prvu.
Ja njih bas gotivim.Priznaj jel se stidis sto si zena pored lule i letnje kise
Brt, se** je precenjen po meni, što bi se mučio da izlazim kad imam levu i desnu rukuJa sam mu ozbiljno i iskreno odgovorio, rekoh hajde verovatno je stvarno nov, ima problem, neka se uključi u forum jer obično kad se zahebavam to radim na svoj račun.
Sad samo čekam da napiše da dr.ka tri puta dnevno i ima jaču potenciju od svih nas
Najviše me nervira jer je i mene obmanuo
Ok drzati zensku stranu al ne bas tolikog laznog samopouzdanjaJa njih bas gotivim.
Doduse, jednom sam Luletu rekla da je arschloch i ovim putem se izvinjavam.
Pa tebe vise napada Mugatu, koliko sam videla, nego njih dveOk drzati zensku stranu al ne bas tolikog laznog samopouzdanja
Pa to. I besmisleno je jer ljude ne cini to. Danas ima toliko zamki koje se provlace kroz pitanje socijalizacije. A tek kroz pitanje pronalazenja nekoga sa kim se onako poklapas i imas taj osecaj povezanosti. A to dolazi kroz kapiranje, ne kroz statuse ili ko je u pravu. Jedno je imati svoje misljenje i treba ga imati. Al ok, razliciti ljudi, po meni ko to skapira, vise se ne obazire na te stvari i takve ljude. Tu su, svako ima svoj izbor, ja znam sta hocu a to je pun paket i celo iskustvo. S nekim se zagrliti,smejati, razumeti, imati poverenje i tu je ta jaka namagnetisanost.Potpuno se slazem.
Inace,jeste bas gordost lepiti nekom bilo kakvu "dijagnozu" ako je drugaciji od vecine o cemu god da se radi. Totalno ne cool
Znas li koliko sam ja puta isprozivana od sopstvenih drugarica sto nemam insta...recimo( fazon...sta si ti zamisljas...nisi ko normalan svet,nedostupna si) ili...sta to slusam...ne zelim da se usabloniram posto poto...A opet,ja njihov izbor postujem.
Ali mene to ne dotice uopste.
I mnogo je glupo da se u tim nekim uskim okvirima neko procenjuje u smislu vrednosti,jer se gubi sira slika a i poenta.
Predrasuda je najmanji okvir za bilo sta...ko da je covek corav totalno![]()
A nije kul ni tražiti pažnju i validaciju među matorcima gde i nemaš neku konkurenciju pre svega zbog godina.Potpuno se slazem.
Inace,jeste bas gordost lepiti nekom bilo kakvu "dijagnozu" ako je drugaciji od vecine o cemu god da se radi. Totalno ne cool
Znas li koliko sam ja puta isprozivana od sopstvenih drugarica sto nemam insta...recimo( fazon...sta si ti zamisljas...nisi ko normalan svet,nedostupna si) ili...sta to slusam...ne zelim da se usabloniram posto poto...A opet,ja njihov izbor postujem.
Ali mene to ne dotice uopste.
I mnogo je glupo da se u tim nekim uskim okvirima neko procenjuje u smislu vrednosti,jer se gubi sira slika a i poenta.
Predrasuda je najmanji okvir za bilo sta...ko da je covek corav totalno![]()
Validaciju...konkurenciju...za sta?A nije kul ni tražiti pažnju i validaciju među matorcima gde i nemaš neku konkurenciju pre svega zbog godina.