Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Da ljisovci imaju nepatvorenu ljisovsku energiju ne bi nikakav uljez mogao da ih pomeri
pa nemaju
sve je to ista ekipa
ali način na koji se komunicira je skroz drugačiji
limunada je sasvim naivno upala u mašinu za mlevenje.
iako ne razumem šta joj je trebalo da osporava visinu onog mladog čoveka.
kao da je važno naposletku
to je taj vajb sa žena nznm da li razumeš šta pokušavam da apostrofiram,
tamo se niko ne bi naljutio...svi bi zdušno razmatrali visinu na pet strana
ovde je dobila po nosu.

pa nemaju
sve je to ista ekipa
ali način na koji se komunicira je skroz drugačiji
limunada je sasvim naivno upala u mašinu za mlevenje.
iako ne razumem šta joj je trebalo da osporava visinu onog mladog čoveka.
Videla, učinilo joj se tako i eto, rekla. Toliko stvari ja pomislim ali ne kažem.

kao da je važno naposletku
to je taj vajb sa žena nznm da li razumeš šta pokušavam da apostrofiram,
tamo se niko ne bi naljutio...svi bi zdušno razmatrali visinu na pet strana
ovde je dobila po nosu.
Dobili su i oni po nosu

Mene baš briga što su oni umislili šta god i priheftali sebi epitet "ljisovca". Kao, na psihologiji treba da pišeš ozbiljno a ovde da se prešaltaš u seksi mod jer se očekuje da glumiš animir damu i budeš kul.
pa meni su te podele potpuno strane
ja se svuda dobro osećam
ja energiju donosim sa sobom, ne koristim onu koju zateknem na temama.

Ne debilisi, niste djoletu komentarisala centimetre nego je dosla da tovari decka koji vec ima problem.
Pa komentar Letnjekiše se i nije odnosio na mladog dečka. Jer se maladi dečko nije osetio uvređenim, prozvanim...A nije ni mogao da se uvredi iz dva razlog: Prvi što ga Limunada nije ni približno prozvala koliko vi učitavate, a drugo, što je najbitnije zato što je svestan svoje visine pa i ne može da ga dotakne njen komentar sve i da je imao zloban podton (a nije)

Pa komentar Letnjekiše se i nije odnosio na mladog dečka. Jer se maladi dečko nije osetio uvređenim, prozvanim...A nije ni mogao da se uvredi iz dva razlog: Prvi što ga Limunada nije ni približno prozvala koliko vi učitavate, a drugo, što je najbitnije zato što je svestan svoje visine pa i ne može da ga dotakne njen komentar sve i da je imao zloban podton (a nije)
Decko nije hteo da se raspravlja sa zlobnom zenom, sto je mozda i pametno. Mi eto nismo imali preca posla. No korisno je bilo, sledeci put nece uletati klizeci omladini koja ima probleme.

Back