Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.512
proglasimo 15.8.2024 svetskim danom besmislenih rasprava.
Дан кад је Јапан објавио капитулацију у ДСР.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proglasimo 15.8.2024 svetskim danom besmislenih rasprava.
Da ljisovci imaju nepatvorenu ljisovsku energiju ne bi nikakav uljez mogao da ih pomerinije isto
žene i ljis dva različita sveta
uvek kad zaluta neko s drugog pdf-a ovde se nadigne prašina.
pa nemajuDa ljisovci imaju nepatvorenu ljisovsku energiju ne bi nikakav uljez mogao da ih pomeri
Videla, učinilo joj se tako i eto, rekla. Toliko stvari ja pomislim ali ne kažem.pa nemaju
sve je to ista ekipa
ali način na koji se komunicira je skroz drugačiji
limunada je sasvim naivno upala u mašinu za mlevenje.
iako ne razumem šta joj je trebalo da osporava visinu onog mladog čoveka.
Dobili su i oni po nosukao da je važno naposletku
to je taj vajb sa žena nznm da li razumeš šta pokušavam da apostrofiram,
tamo se niko ne bi naljutio...svi bi zdušno razmatrali visinu na pet strana
ovde je dobila po nosu.
i rekla i rekla i rekla i reklaVidela, učinilo joj se tako i eto, rekla.
Mene baš briga što su oni umislili šta god i priheftali sebi epitet "ljisovca". Kao, na psihologiji treba da pišeš ozbiljno a ovde da se prešaltaš u seksi mod jer se očekuje da glumiš animir damu i budeš kul.
pa meni su te podele potpuno straneMene baš briga što su oni umislili šta god i priheftali sebi epitet "ljisovca". Kao, na psihologiji treba da pišeš ozbiljno a ovde da se prešaltaš u seksi mod jer se očekuje da glumiš animir damu i budeš kul.
Pa komentar Letnjekiše se i nije odnosio na mladog dečka. Jer se maladi dečko nije osetio uvređenim, prozvanim...A nije ni mogao da se uvredi iz dva razlog: Prvi što ga Limunada nije ni približno prozvala koliko vi učitavate, a drugo, što je najbitnije zato što je svestan svoje visine pa i ne može da ga dotakne njen komentar sve i da je imao zloban podton (a nije)Ne debilisi, niste djoletu komentarisala centimetre nego je dosla da tovari decka koji vec ima problem.
koji on problem ima osim ravnodušnosti prema ženama koja je uslovljena ?Ne debilisi, niste djoletu komentarisala centimetre nego je dosla da tovari decka koji vec ima problem.
Aloe vera...koji on problem ima osim ravnodušnosti prema ženama koja je uslovljena ?
još je mlad
i nije ni onjušio ptičke.
pustite ga javiće se za koju godinu da traži savete koje obloge najbolje idu na odran Q![]()
znaci ako se ispravio onda je sve ok?i rekla i rekla i rekla i rekla
Jedan ga je nazvao debelim, ali se odmah ispravio kad je video sliku. Njoj nije bila dovoljna slika, njegovo uveravanje i uveravanje nas jos nekoliko, jer kako rece forumasice su objektivne xD
HahahaAloe vera...
Rekao mi drug![]()
Decko nije hteo da se raspravlja sa zlobnom zenom, sto je mozda i pametno. Mi eto nismo imali preca posla. No korisno je bilo, sledeci put nece uletati klizeci omladini koja ima probleme.Pa komentar Letnjekiše se i nije odnosio na mladog dečka. Jer se maladi dečko nije osetio uvređenim, prozvanim...A nije ni mogao da se uvredi iz dva razlog: Prvi što ga Limunada nije ni približno prozvala koliko vi učitavate, a drugo, što je najbitnije zato što je svestan svoje visine pa i ne može da ga dotakne njen komentar sve i da je imao zloban podton (a nije)
I limunada se ispravila ali avaj...oblaci su se zgusnuli i oluja se stuštilaznaci ako se ispravio onda je sve ok?![]()
Mozda nije ispravnije nego da nije uopste rekao, ali je svakako bollje od limunadinog pristupa.znaci ako se ispravio onda je sve ok?![]()
Limunadino je zvucalo kao priznanje izvuceno batinama.I limunada se ispravila ali avaj...oblaci su se zgusnuli i oluja se stuštila