Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Limunadino je zvucalo kao priznanje izvuceno batinama.
Ako kazes da jesi, onda jesi i nije najbolja ispravka.
Ali nije, citirala sam ti već.

U postu 142 je obrazložila zašto joj se učinilo a posle u postu 149 se već zezala, tj. oboje su se zezali.
Ti si, sad vidim poslao post minut kasnije, znači već si se nameračio, ispisao i kliknuo nepromišljeno. (za razliku od Đoleta koji je kliknuo promišljeno)

U postu 142 je obrazložila zašto joj se učinilo a posle u postu 149 se već zezala, tj. oboje su se zezali.
Ti si, sad vidim poslao post minut kasnije, znači već si se nameračio, ispisao i kliknuo nepromišljeno. (za razliku od Đoleta koji je kliknuo promišljeno)
Tumacis potpuno pogresno, verovatno ti se percepcija skroz iskrivi kad je drugarica zena u "opasnosti".

Ne znam što se uopšte investiraš energetski u ove pajsere, oni funkcionišu kao Instagram algoritam, pale se na polarizaciju, planu kao hepo kockice na ključne reči

Tako Đoletu baciš kosku i gledaš ga kako ti je vraća narednih sat vremena, a ti za to vreme zapravo čekaš da se smrkne da gledaš film, jer se filmovi ne gledaju po dnevnom svetlu (kao što se bajs ne vozi posle smrkavanja)

Dakle, njih ti se isplati u avgustu ložiti između 19.15 i 20.15

Jer već oko 20.15 kreće mrak i muškarci izlaze iz žbunja naoružani biblijskim gnevom prema svim ženama koje su ih nekako uvredile (najčešće tako što su im rekle 'nisam zainteresovana, imam dečka)

Ne znam što se uopšte investiraš energetski u ove pajsere, oni funkcionišu kao Instagram algoritam, pale se na polarizaciju, planu kao hepo kockice na ključne reči

Tako Đoletu baciš kosku i gledaš ga kako ti je vraća narednih sat vremena, a ti za to vreme zapravo čekaš da se smrkne da gledaš film, jer se filmovi ne gledaju po dnevnom svetlu (kao što se bajs ne vozi posle smrkavanja)

Dakle, njih ti se isplati u avgustu ložiti između 19.15 i 20.15

Jer već oko 20.15 kreće mrak i muškarci izlaze iz žbunja naoružani biblijskim gnevom prema svim ženama koje su ih nekako uvredile (najčešće tako što su im rekle 'nisam zainteresovana, imam dečka)
Zato što pravim diferencijaciju između ljudi.

Npr. o nekim temama i sa Araonom delim mišljenje :fdlan:🤷‍♀️

Čovek kaže da uopšte nije zainteresovan za žene, a ne samo okruženje. Nisi pročito raniji post...
pa ok, ne moze da bude zainteresovan za zenu sa islanda. Tu je, gde je i to su za njega zene. A mozda ga i generalno ne interesuju. Iskustva. Ne moraju to da budu traume, vec jednostavno mu to nije to. Nije ni gej, nego jednostavno mu je drkanje dovoljno.

Čim to dr*** znači da bih hteo al imaš mentalnu blokadu prema ženama.
Šta ti je? Koji je pravi prob? 🙈
Ispraznim se u svoja četiri zida i više ne mislim o tome mada mogu da kontrolišem svoje nagone tkd mogu da se napalim kad poželim ali spoljni faktori ne igraju tu neku ulogu, jedino da sam taj nagon pokrenem iz mozga onda počne da mi se diž*

Ubacuje se on sam, vređa, besni, posle tužaka... a i tu je, nemoj o njemu da brineš :mazi:

Zapravo, vi ste ista medalja, samo dve strane.

Provocirate jedni druge, ispunjavate vaše potrebe za nekom raspravom i istresanjem nekih problema, nekim kao dokazivanjem i pokazivanjem i svi su mnogo velike mudrice.

Lično imam mišljenje i o njemu, kao i o svima ovde, ali trenutno koliko vidim više se bavite njim nego on vama.

Kao što rekoh, da se na forumu uvede pravilo da nema anonimnosti, nego da se jasno vidi ko je ko, pola ljudi bi ovde zatvorilo usta i ne bi se javilo nikad više.

Meni je jedini vid drustvenih mreza jedino sporadicno Krstarica.
Ostalo ne koristim.
A nema pravila...kome sta odgovora...
Naravno, ali se ne slazem da treba lupiti dijagnozu nekome ako se ne snalazi na drustvenim mrezama. Pa ni na forumu. Forum je specifican vid komunikacije, lako se zeznes. S jedne strane zvuci kao e opusteno, anonimni smo, pricamo iznosimo misljenaj, a s druge strane ucitavanja kao u selu. Svak zna sve o svakome i licne osude a ne na misljenja lete na prvu.
Ili ako ne umes da privices paznju nekoj devojci na instagramu koja prima 100 poruka dnevno, mozes ti biti ne znam koliko psihicki zdrav, dusevan, lep kuyac i dobar momak. To kao da pokisavas da dobijes sluzbu za podrsku za drzac za sapun. Dok ce neko ko je u tome proci na prvu.

Al naglasak je na tome "mene žene ne zanimaju", a onda "ali ipak dr***. Mreže samo navodim kao sredstvo, nebitno je.
Na koga dr**? Na drveće? Samo da nije jedan od one woke braće:

Valjda će i pokretač teme da se uključi da reši dilemu, ne vredi da idemo dalje.
Pa vidi, ne verujem da bi se bunio da mu dodje neka izdrka i ode. Pitanje je koliko je to realno. Drkanje poistovecujes sa seksom. A nije isto..

Back