Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Jos dodas na sve to ono penzionersko mLaDi nEmAjU kUlTuRu dIjAlOgA i dobijes ono sto smo imali.
Mladi nemaju kulturu dijaloga *žena u godinama ubeđuje čoveka da ne zna koliko je visok i da praktično laže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos dodas na sve to ono penzionersko mLaDi nEmAjU kUlTuRu dIjAlOgA i dobijes ono sto smo imali.
Ali nije, citirala sam ti već.Limunadino je zvucalo kao priznanje izvuceno batinama.
Ako kazes da jesi, onda jesi i nije najbolja ispravka.
Tumacis potpuno pogresno, verovatno ti se percepcija skroz iskrivi kad je drugarica zena u "opasnosti".Ali nije, citirala sam ti već.
U postu 142 je obrazložila zašto joj se učinilo a posle u postu 149 se već zezala, tj. oboje su se zezali.
Ti si, sad vidim poslao post minut kasnije, znači već si se nameračio, ispisao i kliknuo nepromišljeno. (za razliku od Đoleta koji je kliknuo promišljeno)
Haha, okTumacis potpuno pogresno, verovatno ti se percepcija skroz iskrivi kad je drugarica zena u "opasnosti".
Ali nije, citirala sam ti već.
U postu 142 je obrazložila zašto joj se učinilo a posle u postu 149 se već zezala, tj. oboje su se zezali.
Ti si, sad vidim poslao post minut kasnije, znači već si se nameračio, ispisao i kliknuo nepromišljeno. (za razliku od Đoleta koji je kliknuo promišljeno)
Zato što pravim diferencijaciju između ljudi.Ne znam što se uopšte investiraš energetski u ove pajsere, oni funkcionišu kao Instagram algoritam, pale se na polarizaciju, planu kao hepo kockice na ključne reči
Tako Đoletu baciš kosku i gledaš ga kako ti je vraća narednih sat vremena, a ti za to vreme zapravo čekaš da se smrkne da gledaš film, jer se filmovi ne gledaju po dnevnom svetlu (kao što se bajs ne vozi posle smrkavanja)
Dakle, njih ti se isplati u avgustu ložiti između 19.15 i 20.15
Jer već oko 20.15 kreće mrak i muškarci izlaze iz žbunja naoružani biblijskim gnevom prema svim ženama koje su ih nekako uvredile (najčešće tako što su im rekle 'nisam zainteresovana, imam dečka)
Čim to dr*** znači da bih hteo al imaš mentalnu blokadu prema ženama.Možda bi i meni polazilo kad bi recimo počeo da izlazim po klubovima pa da probam... Al ne vuče me nimalo... Mislim da je sex precenjen... Ponekad kući dr*** čisto ono uz k...
Ubacuje se on sam, vređa, besni, posle tužaka... a i tu je, nemoj o njemu da brinešKoliko vidim, Đoleta pominjete obe, a Đole ni ne prisustvuje. Pa, ono, ko je tu kome bitan...
sto? covek je seksualan ali nije zainteresovan za osobe koje ima iz okruzenja. Pa ne treba posto poto.Čim to dr*** znači da bih hteo al imaš mentalnu blokadu prema ženama.
Šta ti je? Koji je pravi prob?![]()
Čovek kaže da uopšte nije zainteresovan za žene, a ne samo okruženje. Nisi pročito raniji post...sto? covek je seksualan ali nije zainteresovan za osobe koje ima iz okruzenja. Pa ne treba posto poto.
pa ok, ne moze da bude zainteresovan za zenu sa islanda. Tu je, gde je i to su za njega zene. A mozda ga i generalno ne interesuju. Iskustva. Ne moraju to da budu traume, vec jednostavno mu to nije to. Nije ni gej, nego jednostavno mu je drkanje dovoljno.Čovek kaže da uopšte nije zainteresovan za žene, a ne samo okruženje. Nisi pročito raniji post...
Čudno je to izjaviti u eri društvenih mreža, niste u toku izgleda...pa ok, ne moze da bude zainteresovan za zenu sa islanda. Tu je, gde je i to su za njega zene. A mozda ga i generalno ne interesuju. Iskustva. Ne moraju to da budu traume, vec jednostavno mu to nije to. Nije ni gej, nego jednostavno mu je drkanje dovoljno.
Drustvene mreze? za nekoga funkcionisu za nekoga ne.Čudno je to izjaviti u eri društvenih mreža, niste u toku izgleda...![]()
Drustvene mreze? za nekoga funkcionisu za nekoga ne.
Ispraznim se u svoja četiri zida i više ne mislim o tome mada mogu da kontrolišem svoje nagone tkd mogu da se napalim kad poželim ali spoljni faktori ne igraju tu neku ulogu, jedino da sam taj nagon pokrenem iz mozga onda počne da mi se diž*Čim to dr*** znači da bih hteo al imaš mentalnu blokadu prema ženama.
Šta ti je? Koji je pravi prob?![]()
e,polako.. nije on takavUbacuje se on sam, vređa, besni, posle tužaka... a i tu je, nemoj o njemu da brineš![]()
Ubacuje se on sam, vređa, besni, posle tužaka... a i tu je, nemoj o njemu da brineš![]()
Al naglasak je na tome "mene žene ne zanimaju", a onda "ali ipak dr***. Mreže samo navodim kao sredstvo, nebitno je.Drustvene mreze? za nekoga funkcionisu za nekoga ne.
sta zamisljasIspraznim se u svoja četiri zida i više ne mislim o tome mada mogu da kontrolišem svoje nagone tkd mogu da se napalim kad poželim ali spoljni faktori ne igraju tu neku ulogu, jedino da sam taj nagon pokrenem iz mozga onda počne da mi se diž*
Naravno, ali se ne slazem da treba lupiti dijagnozu nekome ako se ne snalazi na drustvenim mrezama. Pa ni na forumu. Forum je specifican vid komunikacije, lako se zeznes. S jedne strane zvuci kao e opusteno, anonimni smo, pricamo iznosimo misljenaj, a s druge strane ucitavanja kao u selu. Svak zna sve o svakome i licne osude a ne na misljenja lete na prvu.Meni je jedini vid drustvenih mreza jedino sporadicno Krstarica.
Ostalo ne koristim.
A nema pravila...kome sta odgovora...
Neću o Džordžiju više, dobio je i previše pažnje.e,polako.. nije on takav
a i ko njega uzima za ozbiljno![]()
Al naglasak je na tome "mene žene ne zanimaju", a onda "ali ipak dr***. Mreže samo navodim kao sredstvo, nebitno je.
Na koga dr**? Na drveće? Samo da nije jedan od one woke braće:
Valjda će i pokretač teme da se uključi da reši dilemu, ne vredi da idemo dalje.
Pa vidi, ne verujem da bi se bunio da mu dodje neka izdrka i ode. Pitanje je koliko je to realno. Drkanje poistovecujes sa seksom. A nije isto..Al naglasak je na tome "mene žene ne zanimaju", a onda "ali ipak dr***. Mreže samo navodim kao sredstvo, nebitno je.
Na koga dr**? Na drveće? Samo da nije jedan od one woke braće:
Valjda će i pokretač teme da se uključi da reši dilemu, ne vredi da idemo dalje.