Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Ja sam mu ozbiljno i iskreno odgovorio, rekoh hajde verovatno je stvarno nov, ima problem, neka se uključi u forum jer obično kad se zahebavam to radim na svoj račun.
Sad samo čekam da napiše da dr.ka tri puta dnevno i ima jaču potenciju od svih nas
Najviše me nervira jer je i mene obmanuo

Licno ozbiljno odgovaram samo ljudima sa bar 3000+ postova, sve ovo mi je zabava i sega. Zapravo, bata je uspeo samo da istera iz ljudi ono lose, tj. nije cak ni to, dao im je samo poligon da oni nastave pljuvanje sa drugih tema, kvartet Dzordz, Lugatu, Letnjekise i Lule su ti krug Kneza “da l’ si ikada mene voljela, kao tebe ja da l’ si ikada” i tako u krug dok im se ne zavrti u glavi.

U ostalom @Meowy godine i nisu neki faktor na sta nam upucuju. Barem kod mene. Dokle god se lepo osecamo u kozi.
Totalno.
Jos jedan okvir nepotrebno nametnut.
kapiram da si tu negde u 20im. To je sasvim cool.
Totalno ne ranim 20im u najmanju ruku...izgledam mozda mladoliko ...vise nego sto bi " trebalo" ali ja uglavnom ne demantujem godine,vec pustim da vidim koliko ljudi mogu da se zavoze predubedjenjem koji unapred sami iskonstruisu i pri tom upravo upletu u to nesto iz svoje "unutrasnjosti"
Mislim da tako upravo upoznajes ljude✅

Totalno.
Jos jedan okvir nepotrebno nametnut.

Totalno ne ranim 20im u najmanju ruku...izgledam mozda mladoliko ...vise nego sto bi " trebalo" ali ja uglavnom ne demantujem godine,vec pustim da vidim koliko ljudi mogu da se zavoze predubedjenjem koji unapred sami iskonstruisu i pri tom upravo upletu u to nesto iz svoje "unutrasnjosti"
Mislim da tako upravo upoznajes ljude✅
Tako je samo pustis nek voze.
Simpa si aj da se igramo ja iskusni chicha koji te zavodi zlatnim osmehom i iskusnim savetima a ti budi naivna i nasmejana i onda odlepimo jedno na drugo i na kraju se smejemo onako grohotom ho ho ho e he he he i odemo u suton.

Licno ozbiljno odgovaram samo ljudima sa bar 3000+ postova, sve ovo mi je zabava i sega. Zapravo, bata je uspeo samo da istera iz ljudi ono lose, tj. nije cak ni to, dao im je samo poligon da oni nastave pljuvanje sa drugih tema, kvartet Dzordz, Lugatu, Letnjekise i Lule su ti krug Kneza “da l’ si ikada mene voljela, kao tebe ja da l’ si ikada” i tako u krug dok im se ne zavrti u glavi.
Ne bezi sada, svi smo u ovome zajedno

mh, skroman dečko…
šta radiš ostalih 28 dana u mesecu?
studiraš?
Ne, sad sam na ,,raspustu" kako bi se reklo 😂, završio sam treću godinu u roku, većinu vremena provodim kući, ne volim da izlazim jer ionako u Banji nema šta zanimljivo da se vidi pogotovo sad kad su vrućine, leškarim uglavnom u toku dana, blejim po tiktoku, slušam mjuzik, pustim klimu, ladim se 😂, uveče jedino malo prošetam (doduše to me majka natera jer je dobro za zdravlje), slabije treniram jer trening mi više nema neki značaj (ne napredujem)...

U ovome nisam, ovo je vec lobotomija.

Narocito ne ucestvujem u nad*ebavanju ljudi 40 i 50+ koji prozivaju jedni druge da su niko i nista, a ono ogledalo.

Sto kazes limun je usla u nekoseno i vise nece sigurno, a ovo posle je vec smesno.
Mugatu je učitao malo više i neiskontrolisao se, pa sad tera po svom. A ti si se kvarno nastavio na njega a sad bi da se izvučeš.
Hehe

Back