- Poruka
- 71.154
joj sad bih te zagrlioValidaciju...konkurenciju...za sta?
Meni nije kul predrasuda...kako god da okrenem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj sad bih te zagrlioValidaciju...konkurenciju...za sta?
Meni nije kul predrasuda...kako god da okrenem...
Sad i ja mislim da se sprda ili je dečko ozbiljna (DOPUNI SAM)Brt, se** je precenjen po meni, što bi se mučio da izlazim kad imam levu i desnu ruku, a i to radim jako retko, obično ono uz k kad hoću da se opustim jednom u nzm mesec dana...
Zaštiti je čiko od zlog Luletajoj sad bih te zagrlio
koji je tebi djavo? pricam s devojkom, tebi se ne obracam ni tvojim drugaricama. Sta je tebi brate? ne diram vas, ne provociram. u cemu je problem?Zaštiti je čiko od zlog Luleta
Ovo ne da nije duhovito nego je vise za raspravu u koju ustanovu da te uputimo.Jer već oko 20.15 kreće mrak i muškarci izlaze iz žbunja naoružani biblijskim gnevom prema svim ženama koje su ih nekako uvredile (najčešće tako što su im rekle 'nisam zainteresovana, imam dečka
Jednom u mesec dana? A da se ti ipak posavetujes sa lekarom?Brt, se** je precenjen po meni, što bi se mučio da izlazim kad imam levu i desnu ruku, a i to radim jako retko, obično ono uz k kad hoću da se opustim jednom u nzm mesec dana...
Zastoi je meni potrebna zastita?Zaštiti je čiko od zlog Luleta
Nikojikoji je tebi djavo? pricam s devojkom, tebi se ne obracam ni tvojim drugaricama. Sta je tebi brate? ne diram vas, ne provociram. u cemu je problem?
a mozda da izvuces nos izmedju nasih dupeta i pogledas u pravcu gde ti se svidja?Nikoji
Ne sviđa mi se način na koji pričate
![]()
Hvala, ali u meni ima autentične radosti i ljubavi dobijene od mnogo iskrenih zagljaja i poljubaca.Zastoi je meni potrebna zastita?
A spontano/virtuelni zagrljaj je lepa stvar...kao i svaki drugi spontano/realan zagrljaj.
Evo i tebi zagrljaj
Ma kapiram poentu.@Meowy izvini, lepo caskamo i mogu ti reci vec duze vreme nisam tako s nekim ovde dosao instant do tako validnog zakljucka.
Kul.Hvala, ali u meni ima autentične radosti i ljubavi dobijene od mnogo iskrenih zagljaja i poljubaca.
Ali prosledićemo ga nekome kome stvarno treba.