Galadmanasijin
Ističe se
- Poruka
- 2.703
Kad vidis jedan grad,video si sve,posle ides da bi se se reklo da si bio.Tu izuzimam prirodne lepote i sela,gde se jos uvek moze osetiti duh narodaŽaagubica više liči na New York, Paraćin je više kao Pariz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad vidis jedan grad,video si sve,posle ides da bi se se reklo da si bio.Tu izuzimam prirodne lepote i sela,gde se jos uvek moze osetiti duh narodaŽaagubica više liči na New York, Paraćin je više kao Pariz
Kinezi su danas ono sto su bili Japanci '80-90-tih po Evropi, malo pa malo naletis na njihovu grupu, svi nose DSLR kamere i slikaju sve zivo...Presedao sam u Dubaiju. Ceka se oko 4 sata, i to je ok . To je bilo iz Venecije. Iz Zagreba se preseda u Istanbulu. Beograd mi je malo daleko, nažalost.
Inače, karte nam kupuje moja bolja polovica, radila je u turizmu, a i rodom je sa Jave.
Usput, sve više Azijaca dolazi na izlet, odmor u Evropu, naročito sam opazio Juznokoreance, a ima i Kineza,a ima i Indonežana .
Svi seljacici idu u Dubaj.ne bih otisao tamo pa da je sve besplatno!Uvijek sam zelio da putujem daleko tipa na drugi kontinent i kada vidim cijene u mnogim tim zemljama mnogo su jeftine ali kada covjek treba da dodje do njih plati skupo avionsku kartu tako da mu ne ostane nista,da li je moguce putovati za daleke destinacije a cijenu karte ne platiti hiljadu ipo ili 2 hiljade evra,neka jeftinija varijanta logicno idealna bi bila
Vase misljenje?
Dobro, to "kad vidiš jedan grad video si sve" može da kaže samo onaj ko nije mnogo video.Kad vidis jedan grad,video si sve,posle ides da bi se se reklo da si bio.Tu izuzimam prirodne lepote i sela,gde se jos uvek moze osetiti duh naroda
Ona ide biciklom,a to ne moze bas svako.Ukucaj Snezana Radojicic i gugl ce ti izbaciti sta treba.Dalje koristi njena iskustva.
E,sad za 200 eura sumnjam da ces moci do Perua...Mnogo trazis.Ne djelujete mi previse prakticni ali simpaticni ste,cekaj malo meni cijene po zemljama kao Peru su super idealne problem kako naci kartu do tamo a da umjesto 2 hiljade evra platim par stotina a ako moze izmedju 100 i 200 evra idealno a ako sam vec tamo ne treba mo biciklo jer tamo su cijene smijesne
Vidim ja da je tebi izgleda zmija u dzepu.E to je putovanje,e ali koliko je dao do Rumunije
Nijedan grad koji sam vidjela ne lici na neki drugi grad,tako da ovo jednostavno nije istina.Kad vidis jedan grad,video si sve,posle ides da bi se se reklo da si bio.Tu izuzimam prirodne lepote i sela,gde se jos uvek moze osetiti duh naroda
A da ipak ode u legiju stranaca i ceka neki okrsaj preko okeana?Mornarica.
Bili su jeftiniji letovi i pre 10 godina nego 2019-te a da ne pricam o letovima s pocetka 2000-tih i pre. Recimo 2000-te si mogao za 400 us$ da uhvatis povratni let Beograd-Amsterdam-Seattle. Danas, nema teorije bez 1200-1300 us$.Bili su jeftiniji letovi pre rata u Ukrajini.
Uvijek sam zelio da putujem daleko tipa na drugi kontinent i kada vidim cijene u mnogim tim zemljama mnogo su jeftine ali kada covjek treba da dodje do njih plati skupo avionsku kartu tako da mu ne ostane nista,da li je moguce putovati za daleke destinacije a cijenu karte ne platiti hiljadu ipo ili 2 hiljade evra,neka jeftinija varijanta logicno idealna bi bila
Vase misljenje?
Ako ti tako kazes,mladicuDobro, to "kad vidiš jedan grad video si sve" može da kaže samo onaj ko nije mnogo video.
Ili Saša Matić eventualno.
Vidim ja da je tebi izgleda zmija u dzepu.
Koliko je dao do Rumunije?
Rumunija je susjedna zemlja i poznata kao jeftinija destinacija,i koliko god da je dao,nije mnogo u odnosu na to da je dobio bas jeftinu kartu do Njujorka.
Sigurno je znacajno ustedio cak i sa tim putovanjem do Rumunije.
Nekako mi djelujes "usko".
Htio bi da obidjes svijet,ali nekako da se nista ne potrosis,ni finansijski,a ni da ulozis trud.
E,tako ne moze.![]()
Uvijek sam zelio da putujem daleko tipa na drugi kontinent i kada vidim cijene u mnogim tim zemljama mnogo su jeftine ali kada covjek treba da dodje do njih plati skupo avionsku kartu tako da mu ne ostane nista,da li je moguce putovati za daleke destinacije a cijenu karte ne platiti hiljadu ipo ili 2 hiljade evra,neka jeftinija varijanta logicno idealna bi bila
Vase misljenje?
Nije mi jasno dokle daleko? Do Bosne?
Peru i ne bih se vraćaoPeru,Karibi, Argentina,Cile
Peru i ne bih se vraćao
Čuvao bih lame, išao na astralne rituale, crko bih bez vazduha...
Ima tamo neki grad, pun zlata... ali tamo svi žive do 35-te godine... vazduh... srčka... kraj... al zlata koliko hoćeš...
Mali im zivotni vijek ?
ne
kod Peruanaca svi izgledaju kao da su izašli iz teretane a u stvari genetski prirodno su im širi grudni koš
velika nadmorska visina razredjen vazduh
zato na svim tim planinčugama imaju na svakih kilometar i po stanicu za strance
tu dobiješ kiseonik iz boce
sve živo te boli kad kiseonik krene...
e a oni nemaju taj problem jer im široka plućna krila
medjutim taj grad sa zlatom je na još grdjoj nadmorskoj visini čak i za njih