- Poruka
- 5.396
Jel hoce neko sa mnom na leto do Novog Sada i nazad biciklom? Cisto ze pripremu za put oko sveta.Ukucaj Snezana Radojicic i gugl ce ti izbaciti sta treba.Dalje koristi njena iskustva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel hoce neko sa mnom na leto do Novog Sada i nazad biciklom? Cisto ze pripremu za put oko sveta.Ukucaj Snezana Radojicic i gugl ce ti izbaciti sta treba.Dalje koristi njena iskustva.
Nemas se sta pripremati.Ako volis da vozis bicikl samo krenes gdje planiras.Jel hoce neko sa mnom na leto do Novog Sada i nazad biciklom? Cisto ze pripremu za put oko sveta.
E tu gresis. Bas da te vidim kako ces da izvezes 160km.Nemas se sta pripremati.Ako volis da vozis bicikl samo krenes gdje planiras.
Pa cekaj to nije Eur 500-600 ukupno...Treba do dodjes do te Venecije ili Zagreba, em tvoje vreme, em putovanje, em spavanje, ek klopa...Karte treba kupovati online, i to u vreme izvan sezone. Znači, ne leti, ne za neke praznike,izvan sezone godišnjih odmora. Kupio sam povratnu kartu i za 500-600 Evra do Indonezije februara. Išli smo nekoliko puta iz Venecije, a u poslednje vreme može iz Zagreba. Ako imate vezu iz Beograda, tim bolje. Planiramo opet februara ... Najjeftinije su bile karte kod arapskih kompanija, jer sleću u recimo u Dubai, tamo toče jeftin benzin, pa teraj dalje. Hranu verovatno nabavljaju isto tako u nekoj jeftinijoj državi, Tajland, Vijetnam, Indonezija... ,tako da se to njima isplati i po tako niskoj ceni.
Ipak morate biti pripremljeni za odlazak u neku daleku zemlju, to putovanje je vise avantura nego uživanje...
Pogresnog si nasao.Vise puta sam bio na moru biciklom.Vozio sam dosta u zadnjih 20 godina.Rekord mi je 300 km u jednom danu.Vozio sam jedan brevet 200km.Jedan Ciker maraton 2017.E tu gresis. Bas da te vidim kako ces da izvezes 160km.
Ukucaj u google cheap flights i izbaciće ti.Koji otprilike?
Nema potrebe da ides.Dovoljno jednom videti lepotu,a to mozes i u Srbiji.Posto te priroda sigirno ne zanima,gradovi su svuda isti tj slicni.Nema neke razlike izmedju Paracina i Njujorkaza sada ne..
E sad ga bas pretera...Nema potrebe da ides.Dovoljno jednom videti lepotu,a to mozes i u Srbiji.Posto te priroda sigirno ne zanima,gradovi su svuda isti tj slicni.Nema neke razlike izmedju Paracina i Njujorka
Pa možeš da radiš na brodu u zamenu za transport.A kako preko okeana ?
pustiE sad ga bas pretera...
to je vrlo podlo s tvoje stranePa možeš da radiš na brodu u zamenu za transport.
Žaagubica više liči na New York, Paraćin je više kao ParizNema potrebe da ides.Dovoljno jednom videti lepotu,a to mozes i u Srbiji.Posto te priroda sigirno ne zanima,gradovi su svuda isti tj slicni.Nema neke razlike izmedju Paracina i Njujorka
A ti si bio u ZagubiciŽaagubica više liči na New York, Paraćin je više kao Pariz
Imas let iz Venecije do Dzakarte? Mislis sa presedanjem negde u EU ili Istambulu? Imas i iz Beograda do Istambula pa do Dzakarte. OK, pitanje je cifre ali let od Istambula do Dzakarte te isto izadje, a koliko znam nije ni Beograd-Istambul cifra da otpadaju usi.Karte treba kupovati online, i to u vreme izvan sezone. Znači, ne leti, ne za neke praznike,izvan sezone godišnjih odmora. Kupio sam povratnu kartu i za 500-600 Evra do Indonezije februara. Išli smo nekoliko puta iz Venecije, a u poslednje vreme može iz Zagreba. Ako imate vezu iz Beograda, tim bolje. Planiramo opet februara ... Najjeftinije su bile karte kod arapskih kompanija, jer sleću u recimo u Dubai, tamo toče jeftin benzin, pa teraj dalje. Hranu verovatno nabavljaju isto tako u nekoj jeftinijoj državi, Tajland, Vijetnam, Indonezija... ,tako da se to njima isplati i po tako niskoj ceni.
Ipak morate biti pripremljeni za odlazak u neku daleku zemlju, to putovanje je vise avantura nego uživanje...
šta je podlo ja sam radila na kruzeru, predivno jeto je vrlo podlo s tvoje strane![]()
Jeste, bas primaju neobucene mornare. Plus sindikati i njihove zabrane.Pa možeš da radiš na brodu u zamenu za transport.
Recimo da meni od kontinenata fali samo Australija. Ili drugacije, obisao sam pun krug oko zemljine kugle severnom poluloptom (preleteo i preko Atlantika i Pacifika ali i preko Sibira).ovde svi experti za putovanja![]()
cast izuzetcimaRecimo da meni od kontinenata fali samo Australija. Ili drugacije, obisao sam pun krug oko zemljine kugle severnom poluloptom (preleteo i preko Atlantika i Pacifika ali i preko Sibira).
Presedao sam u Dubaiju. Ceka se oko 4 sata, i to je ok . To je bilo iz Venecije. Iz Zagreba se preseda u Istanbulu. Beograd mi je malo daleko, nažalost.Imas let iz Venecije do Dzakarte? Mislis sa presedanjem negde u EU ili Istambulu? Imas i iz Beograda do Istambula pa do Dzakarte. OK, pitanje je cifre ali let od Istambula do Dzakarte te isto izadje, a koliko znam nije ni Beograd-Istambul cifra da otpadaju usi.
Ne nije ukupno, nažalost. Ali ja ne znam za bolju soluciju... zato i pratim ovaj forum.Pa cekaj to nije Eur 500-600 ukupno...Treba do dodjes do te Venecije ili Zagreba, em tvoje vreme, em putovanje, em spavanje, ek klopa...