Jeftino a daleko putovati da li je moguce

analiticki 12

Veoma poznat
Poruka
10.463
Uvijek sam zelio da putujem daleko tipa na drugi kontinent i kada vidim cijene u mnogim tim zemljama mnogo su jeftine ali kada covjek treba da dodje do njih plati skupo avionsku kartu tako da mu ne ostane nista,da li je moguce putovati za daleke destinacije a cijenu karte ne platiti hiljadu ipo ili 2 hiljade evra,neka jeftinija varijanta logicno idealna bi bila

Vase misljenje?

spakujes ga u prtljag :) hahha .. pa moras leteti, ako ti je bas volja ..

Ne djelujete mi previse prakticni ali simpaticni ste,cekaj malo meni cijene po zemljama kao Peru su super idealne problem kako naci kartu do tamo a da umjesto 2 hiljade evra platim par stotina a ako moze izmedju 100 i 200 evra idealno a ako sam vec tamo ne treba mo biciklo jer tamo su cijene smijesne

Uvijek sam zelio da putujem daleko tipa na drugi kontinent i kada vidim cijene u mnogim tim zemljama mnogo su jeftine ali kada covjek treba da dodje do njih plati skupo avionsku kartu tako da mu ne ostane nista,da li je moguce putovati za daleke destinacije a cijenu karte ne platiti hiljadu ipo ili 2 hiljade evra,neka jeftinija varijanta logicno idealna bi bila

Vase misljenje?
Pa dobro ne moras avionom. Mozes recimo vozom do Bugarske. To ti je ko da su otisao u Indiju ili Pakistan.

Pedalino ok divno,a kako da mi put po moru krene fino
kada bura preko mora krene
hoce li pedalino tada cuvati mene
ili ce talasi udariti na mene silno
E moj analiticki tako ti i treba kada vozis pedalino

kada bura preko mora krene
onda sa puno elana
siđeš na dno okeana
gde čuvaće te morske sirene...

pred presto Neptuna odvešće te tad
trozubac njegov praviće ti hlad
ponudiće ti Neptun prevoz po dnu mora