Jedno pitanje za žene.

Ako ja imam kola, a nemam para za gorivo, da li bi bilo normalno da žena plaća da se zajedno vozimo? Ja mislim da je to tako pošteno, fer i jednako.
Šta vi žene, mislite?
A mogu i muškarci da odgovaraju, nije zabranjeno.
Trenutno nije bitna obrnuta situacija.
Pa zasto da ona placa benzin za tvoj auto .. i koji ce ti qur auto ako nemas za benzin .

Ako ja imam kola, a nemam para za gorivo, da li bi bilo normalno da žena plaća da se zajedno vozimo? Ja mislim da je to tako pošteno, fer i jednako.
Šta vi žene, mislite?
Čija žena konkretno? Ja ne mogu više da odgovaram na ovako nejasno postavljene situacije, pa nisam ni ja od kamena!

Šta vi žene, mislite?

Takav način razmišljanja je ok kad si u braku sa nekim, pa imate slična primanja i delite troškove. Ali u fazi zabavljanja da ti padaju takve ideje, big no no.

MOžda je ok kad ti pukne guma da joj pokažeš gde je rezervni točak, ključ i dizalica, ali zašto bi ti radio kad si ti već uložio kola u vezu, treba majku mu i ona nešto da uloži, da pokaže da joj je stalo! Naravno i tu je bitno o čijoj ženi govorimo.

Šta vi žene, mislite?
Nebitan je moralno filizofski aspekt.

Većina žena će smatrati da si stipsa ili socijalni slučaj. I to je to.

Šta vi žene, mislite?
ми жене мислимо да треба да се возиш градским превозом и то не јер ти не бисмо платиле гориво него јер не треба да имаш ауто ако немаш за гориво и онда кад једном будеш имао за гориво а не будеш више имао ауто то ће бити још боље јер ћеш онда тај новац преусмерити на нешто што ти је потребније слободно ме запрати за још савета нема на чему

Takav način razmišljanja je ok kad si u braku sa nekim, pa imate slična primanja i delite troškove. Ali u fazi zabavljanja da ti padaju takve ideje, big no no.
Pa bas tada treba da ti padne a ne posle 15 god braka: e bejbe, a sto ja sam finansiram svu logistiku a ti trosis za novu shiza haljinu za van tajm svadbu rodjakine drugarice sestre kumice?

Pa bas tada treba da ti padne a ne posle 15 god braka: e bejbe, a sto ja sam finansiram svu logistiku a ti trosis za novu shiza haljinu za van tajm svadbu rodjakine drugarice sestre kumice?

Zavisi od njihovog ličnog dogovora. Ne mora sve da se deli bukvalno. Možeš ti da plaćaš gorivo a žena da doprinosi zajednici na neki drugi način. Na kraju je bitno da u ukupnom "računu" postoji ekvivalencija davanja.

Šta vi žene, mislite?
Žene plaču i kada nema nikakvog problema tako da ja tu ne vidim neki problem 🤔

Šta vi žene, mislite?
bas si stipsa ... otvori se za benzin, cvece, parfem, veceru u skupom restoranu, emotivni sadrzaj, romantiku, i budi fizicki spreman da ispunis najintimnije zelje. Kad te paukica ulovi, otimaj se.

Šta vi žene, mislite?

NAćemo drugog koji dolazi sa punim rezervarom

🤷🏻‍♀️

Poslednja izmena:
A šta ako sam prodao jedan od dva stana da bih kupio nov dobar auto, ali sam potrošio sve pare na kola. I nemam ni dinara više. Zar nije fer da ona sad bar gorivo plaća. Pošto sam želeo da se ona vozi u tim dobrim kolima. Da joj ja budem kao šofer. Da ne mora ona da vozi.

Back