- Poruka
- 55.168
@SilverStar @MrNapokon jel vam drago sad sto ste ovo napravili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jedna Italijanka mi je to isto skoro rekla jbtLiciš na Putina na ovoj slici
Šta su napravili,majka?@SilverStar @MrNapokon jel vam drago sad sto ste ovo napravili?
još ako imas lovu i mogucnosti kao on onda mozes jednu da izdržavas a drugu da održavašI jedna Italijanka mi je to isto skoro rekla jbt
Odkud znam.Valjda smo svi Sloveni.
Pa nemam.još ako imas lovu i mogucnosti kao on onda mozes jednu da izdržavas a drugu da održavaš
Onda ništa..ostaje ti samo šarm@SilverStar je dobar momak a Napokon-Najzad-Konačno-Na Jedvite Jade...ne znam šta da ti kažem za njega..dobro.Ja sam najgori od sve dece @Keva
Pa nemam.![]()
Napokon bratee..uh. ne brini.pa rešićemo nešto.
Dvoboj.okeeeeej.
Nađite se negde nasamo, okeeeej?
čekam da Silver odgovori, okkeeeej?
Sa takvima kao ti sigurno ne...brate
sa kakvim to budalama idete na dejtove![]()
normalno da ne⁸
Sa takvima kao ti sigurno ne...
normalno da ne
ova budala je na dejtove isla sa muskarcima![]()
sto, sta fali?A žena ti je gej...![]()
Prepisao sam od tebe...sto, sta fali?
sad mi je jsano koji si kapacitet, verujes svemu sto neko napise![]()
jbt ja se sprdamPrepisao sam od tebe...
I ti citiraš na osnovu napisanog...
I još veruješ u to...![]()
Ma da, ti ne podbadaš...jbt ja se sprdam
a ti pokusavas da podbadas...doduse bezuspesno i pri tome ispadas smesan![]()
Jos si i dvoboj zakazao...Ko puter.
Vide li ti koliko podigosmo adrenalin i to Nedelja.
Ova skocila, ova proklinje, ovaj se skida go.
Sve dame i dzentlmeni.
Hahaha
Ko je ona da zatvara vrata...Ovo me podseti na jednu pricu u jednom kaficu, stojim sa izbacivacem, nekim okolnostima se znali i ti kuliramo. I sad ulazi neka prepitjka fazon, a zima i lik ono krajnje kulturno zamoli ljude kada udju, samo da zatvore vrata. I ova usla, stala na sred i gleda okolo. I ovaj, molim vas zatvorite vrata samo, ova ga pogleda i okrene glavu, pricali, ovaj sakpira: zatvorite samo vrata, nista nesto imperativno, kad ova skoci i dreknu njemu: E zato nikad ne bih s tobom izasla na deeejt i klop klop ode.
Hahaha ja krenuo da se cepam, ovaj ono u cudu, sta bi jbt.
Au ti bas promasi poentu. Procitaj jos jednom uvodni post.Pa nisam do sada cula za slucaj da zena ima jednog muskarca za vezu i drugog sa seksanje a obrnuto da. Jedna drugarica se nije seksala sa deckom jer je bila nevina a nije bila sigurna da li je on pravi i vukli su se tako bas dugo, ali za njega smo svi znali da se seksa sa strane. Tada i nisam bas shvatala zasto to radi. Ali to su one klinacke veze. Kad su stariji u pitanju ne razumem kako je neko dobra prilika ako tu nema dobrog seksa, nema seksa nema ni privlacnosti. Pa sta je tu onda dobro? :/