- Poruka
- 29.300
Jelena ovo je forummm..jbt.Eee zezas.. revi koja je ti najskuplja usluga… necu moci da zaspim ako ne kazes ::
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena ovo je forummm..jbt.Eee zezas.. revi koja je ti najskuplja usluga… necu moci da zaspim ako ne kazes ::
Stvarno jbt pa i ja se primam :/Jelena ovo je forummm..jbt.
Ne najbolje o tome da se piše..Stvarno jbt pa i ja se primam :/
Mhm… ali bas mi se spava sutra je novi dan, sutra cu misliti o tome.@-Jelena- sad otprilike znaaš.
Pisem sutra moje vidjenje ljubavi.. :*Ne najbolje o tome da se piše..
Nemoj da misliš o tome.Mhm… ali bas mi se spava sutra je novi dan, sutra cu misliti o tome.
Ja vodim ljubav svo vreme. Evo bas malopre sam poljubio zenu u rukuNiko ne vodi ljubav.
Mislim ovde.Od vas.
Idem..ja
pa ja sam tako ovu moju sadasnju uvatio. Bukvalno sam je skinuo sa drugog. I sta, treba da je smatram za kujom zato sto je dok se upoznavala sa mnom kresala sa tadasnjim aktuelnim deckom?Mogao si nastaviti razgovor snjom, i pitati direktno.Zene nisu razlicite od muskaraca.Rezerva je uvek dobra stvar, pogotovo kada imas nesto novo sa potencijalom, a nisi jos probao. Zene obicno prekidaju sa starom ljubavlju , kada vec imaju novu
pa ja sam tako ovu moju sadasnju uvatio. Bukvalno sam je skinuo sa drugog. I sta, treba da je smatram za kujom zato sto je dok se upoznavala sa mnom kresala sa tadasnjim aktuelnim deckom?
Nije mi jasno cemu ovolika diskusija oko toliko obicne stvari?
Sto se tice dame iz uvodnog teksta, i danasnje zene, kao i mi muskarci, zele odvojiti seks od emocija . Zamislite da je seks zavistan od emocija..........dama znaci mora cekati da nadje "pravog" u koga ce se zaljubiti ..........a to moze potrajati i godinama. A za svo vreme , u najlepsim 20-tim godinama, da nema seks "jer jos nije naisla na pravog"........ili ga ima par puta u dve godine , u momentima kada misli da je sa "pravim".........van pameti. Imamo bezbroj primera iz naseg okruzenja gde su se na zurki, dvoje tek upoznali, opustili, kresnuli .........a tek sutradan zakazali prvi sastanak (ne "dejt") ............nastavili druzenjem u narednim mesecima da bi posle godinu dana stajali pred maticarem. Danas su sretan par sa decom i postovanjem u familiji i medju prijateljima. I sace neki kazu da je ta devojka kuja...........?
bez zayebancije, al rasplako si me iako sam muskarac. Kad sam sa jednom mojom udatom koleginicom (bez dece) na poslu postao previse blizak, dao sam otkaz.Do relativno skoro, tipa godinu dana sam seks sa zauzetima, udatim, čak i u njihovom stanu u tom krevetu gde se spava smatrao za potpuno normalnu stvar, kao, njeno je da brine, ona je zauzeta, ja sam slobodan. A onda sam shvatio da me to ne čini ništa manje seronjom kao i bilo šta drugo. ono, nemoj pomagati nekome da radi loše stvari, jednostavno nemoj to raditi. U poslednje vreme kad čujem to zauzeta ili mi samo izusti "imam" od "imam dečka" ja sam već zapalio, prosto me ne zanima. To su jednostavno užasne stvari u kojima si svesno saučesnik (ne pričam kad ne znaš, šta ćeš ili ti kaže da nema nikog) i definitivno se ne možeš nadati lepom i mirnom životu ili se pitati zašto ti se dešavaju loše stvari kad to radiš.
Naročito sam se osetio kao ***** kad sam kresao dve kojima muževi rade preko prilično krvave poslove, a ja čekam fino da ih oni isprate i onda ja tu dođem i kao vu hu zezanje idemo dok oni tamo kičmu lome da toj jadnici i toj deci obezbede šta treba za život. Prosto prejadno je apsolutno i onda sam shvatio da više to zaista ne želim da radim. A što većina ima ljubavnike, pa ne znam, valjda su svesni prolaznosti života, toga da će to možda pući, ko zna ko iz kojih pobuda to radi, možda prosto strast... Ne znam.
bez zayebancije, al rasplako si me iako sam muskarac. Kad sam sa jednom mojom udatom koleginicom (bez dece) na poslu postao previse blizak, dao sam otkaz.
Postoje resenja da mozemo lepo ziveti i bez brakolomstva, posteno i da svi budu sretni............a ne da se radi svaleracija cak i ubijamo.
ako ti je stalo do te zene, ucinices sve da je zadrzis. Ona to mora primetiti i nece reskirati te izgubi.Ne kažem da će biti ili da mora, ali mi kaži zašto si tako lagan sa tim da to neće sutra i tebi uraditi? Shvatio sam vremenom da to što je neko nekome uradio to nešto, ne treba sutra da me čudi da uradi i meni, jer očigledno ta osoba nema problem sa tim. I uopšte nije poenta ovoga kao sad ova što to nije uradila neće da te prevari, samo nekako ne znam što ljudi svesno odu i urade nešto sa osobom koja im je već dokazala ko je i šta je.
ako ti je stalo do te zene, ucinices sve da je zadrzis. Ona to mora primetiti i nece reskirati te izgubi.
I obrnuto, zena ce se maksimalno potruditi da zadrzi muskarca do kojeg joj je stalo ....................samo kod klimavih veza postoje svaleracije.
Muskarac i zena koji su veoma bliski jedno drugom, pronaci ce zajednicko resenje za sve probleme, zelje, lepsi i uzbudljiviji zivot.
Tacno.Poenta je što sam prvi pravio odvratne stvari, a onda sam se nalazio pozvan da se pitam kakvo je ovo vreme danas... Zamisli čoveka koji radi sve ovo što sam rekao, a onda se ja još, kao velika moralna vertikala, pitam šta je sa svetom danas, a u mnogo čemu sam pomagao da svet bude ovo što jeste danas.
Ok, nekad ćeš uraditi nešto jer ne znaš, ali prosto nemoj raditi užasne stvari i još biti u fazonu "boli me uvo, ja ga živim"... Pa hteli bi i drugi da žive, nije to pravo pojedinca. I to pazi pored toliko slobodnih devojaka, žena, nikad ih više nije bilo, ti odeš i kao krešeš zauzetu ili oženjenog, pa kao jesi mentol...
pa recimo da je sa tim tipom bila upravo samo radi seksa. Kao sto je i mene u tim danima "servisirala" jedna dama. Onda smo se nasli, ponudili jednom drugom mnogo vise od onog sto su nam nasi tadasnji partneri davali i....................evo danas smo sretno u braku sa dvoje divne dece...........i mislis li da ce neko od nas dvoje unistiti sve ovo sto smo do sada stvorili i u intimnoj vezi i kao porodica? Kljucni faktor u odnosu muskarca i zene je nivo inteligenciju, odnosno, da su partneri svesni posledica svojih postupaka.Ne znam, druže, ja sam u fazonu ako je neko ocinkario nekoga, zašto taj neko to sutra opet ne bi uradio? Koja je njegova moralna odrednica da kaže "e, to stvarno nije ok"? Tako i sa tim, ti si nju skinuo sa onog tamo, što misliš da sutra neće naleteti neki Milutin 2.0 koji će isto tako šarmantno da je skine sa tebe? Ne kažem da hoće, ali nekako ljudi brzo isključe mogućnost da će neko uraditi nešto što im očigledno nije bio problem pre.
pa recimo da je sa tim tipom bila upravo samo radi seksa. Kao sto je i mene u tim danima "servisirala" jedna dama. Onda smo se nasli, ponudili jednom drugom mnogo vise od onog sto su nam nasi tadasnji partneri davali i....................evo danas smo sretno u braku sa dvoje divne dece...........i mislis li da ce neko od nas dvoje unistiti sve ovo sto smo do sada stvorili i u intimnoj vezi i kao porodica? Kljucni faktor u odnosu muskarca i zene je nivo inteligenciju, odnosno, da su partneri svesni posledica svojih postupaka.
@Araon ti ne znas da mnoge zene slazu kad kazu na pocetku: Imam decka?
Sto se price tice: Gubi se jedna bitna razlika izmedju z i m. I tu ne moze da se pravi ista paralela. Vecini muskaraca je, cinjenica, teze da nadje zenu, nego obratno. Pogotovu, tom tipu za vezu. Veza, brak i sl je velika investicija za m jer ako mu to prsne, mnogo ce se teze oporaviti od toga nego ona. Njoj je dovoljno da izadje, obuce se malo provokativnije i eto ga, prolazi. Za njega je obrnuta prica. Em istrosen od veze em povredjen, zamisli upozna neku i kaze: pa izasao sam iz teske veze, varala me (na pr)? Automatski pada u ocima kod sledece. Nece ona pomisliti: e jadnicak ja cu ga utesiti, vec mora da je neki shmokljan ili nesto ne valja kod njega cim ga je zena varala.
Ona: Varao me? Ijaooo ljubavi, sreco, stoka, ne brini, dodji da te ja utesim.
Naivan je taj koji u tim stvarima povlaci paralelu i hoce da bude "fer". Pogotovu ako se uplete u tip odnosa kakav opisuje Silver. Koji i te kako postoje.
Sto? Jesu muskarci liseni te mogucnosti?E da cujem i to da je muskarcima teze posle razvoda.
Ovo je pravi primer lupio i ostao ziv
Pa im ih, da. Ali zasto ti sebe tu toliko stavljas na moralni tanjir?Ne znam, ja sam više imao problema sa onim koje kažu da nemaju, a nije baš da nemaju.
mnoge ce da ti kazu da imaju decka, pri cemu misle na to da ako ih ganjas radi seksa, to otpisi, po tom pitanju su "zauzete". ............e ako u njoj vidis i nesto vise od zenskog mesa, onda dolazis u obzir.......i "decko" ce brzo nestati.Ne znam, ja sam više imao problema sa onim koje kažu da nemaju, a nije baš da nemaju.
A nekima i ne kazu da imaju deckamnoge ce da ti kazu da imaju decka, pri cemu misle na to da ako ih ganjas radi seksa, to otpisi, po tom pitanju su "zauzete". ............e ako u njoj vidis i nesto vise od zenskog mesa, onda dolazis u obzir.......i "decko" ce brzo nestati.